"BackUpSpil" Betingelser og Vilkår

Introduktion

1.1

Disse betingelser og vilkår er gyldige for belønninger på vores sportsspils og live-spils produkter, der er kendt som "Backup-spil" og er markeret som dette. Ud over Backup-spil, er der to yderligere typer af belønninger, nærmere bestemt FreeBets og Odds Boost.

1.2

Maks. en belønning kan bruger per spilleseddel. En kombination af flere belønninger er ikke mulig.

1.3

Udover disse betingelser og vilkår for Backup-spil, så gælder vores Gængse Betingelser og Vilkår samt vores Gængse Betingelser og Vilkår for Kampagner også.

1.4

I det tilfælde hvor en konflikt eller modsætning opstår mellem disse Betingelser og Vilkår for Backup-spil og de Gængse Betingelser for Kampagner samt de overordnede Gængse Betingelser og Vilkår, så vil Betingelserne og Vilkårene for Backup-spil have forrang, efterfulgt af de Gængse Betingelser og Vilkår for Kampagner og dernæst de Gængse Betingelser og Vilkår. Dog kun for at opklare konflikten eller modsætningen.

Backup-spil

2.1

Hvis et "Backup-spil" tilbyders, så vil du være berettiget til at "beskytte" et spil og vil modtage 100% af din indsats tilbage, hvis dit afgjorte spil tabes.

2.2

Backup-spil kan være underlagt begrænsninger: for eksempel, kan de være gyldige for udvalgte sportsgrene eller kun foretages via bestemte enheder. I sådanne tilfælde, vil du blive informeret om begrænsninger i den relevante belønningsoversigt.

2.3

Hvis valgene på din spilleseddel kan beskyttes med et Backupspil, så vil det relevant Backup-spil automatisk blive vist på spillesedlen. Du kan dernæst vælge enten at beskytte dine valg med Backup-spillet eller gemme dette til en anden gang.

2.4

Tilgængelige Backup-spil vil blive vist oven over spillesedlen (computer) eller direkte i din konto (mobil-enheder). Du kan se belønningsoversigten via banneret, hvor alle tilgængelige belønninger vil blive vist.

2,5

Hvis andet ikke er angivet, så vil Backup-spil kun være tilgængelige for rigtige penge-spillere. Du skal foretage en indbetaling først på mindst €10 på din konto, for at kunne benytte et Backupspil.

2.6

Hvis et Backupspil afgøres som "tabt", så vil den beskyttede indsats blive overført som et FreeBet, der kan være underlagt bestemte betingelser. FreeBet-gevinster kan kun bruges af "rigtige penge-spillere" til efterfølgene spil. En ny kunde vil kun kunne få udbetalt potentielle gevinster fra et vundet FreeBet eller benytte gevinsten fra andre spil, når de har opnået status som "rigtige penge-spiller" og have foretaget en indbetaling og placeret et spil med rigtige penge.

2.7

Hvis et spil, foretaget med et Backup-spil afgøres som "annulleret", så vil Backup-spillet miste sin gyldighed og kan ikke bruges igen på et andet spil. Det samme gælder hvis et konkluderet spil, sat med et Backup-spil, udbetales eller ændres ved "Cash Out" eller "Auto Cash Out" eller "Redigér Mit Spil"-funktionerne.

2.8

Hvis Backup-spillet afgøres som et dødt løb (d/h) og de relevante dødt løb-odds falder til under 1,00, så vil Backup-spillet miste dets gyldighed.

2.9

Et Backup-spil kan begrænses til et (1) single spil eller et (1) multi-spil. Backup-spillet kan ikke spredes over flere spil. Adskillige single-spil, systemspil og banker-spil er ekskluderet fra Backup-spil.

2.10

Hvis et Backup-spil tilbydes, så kan det kun benyttes en enkelt gang og kun inden for den periode, der angives på skærmen. Hvis gyldighedsperioden udløber uden at Backup-spillet benyttes, så vil Backup-spillet blive ugyldigt.

2.11

Et Backup-spil kan kun bemyttes på vores sportsspil og livespil-produkter. Det kan ikke bruges på andre produkter.

2.12

Hvis specielle betingelser, såsom minimumsodds, begrænsninger for multi-spil etc., gælder for specifikke spille-muligheder eller kampagner, så vil disse begrænsninger også gælde for Backup-spil.

2.13

Virksomheden kan ikke garantere tilgængeligheden af Backup-spil på alle enheder eller i alle browsere.

2.14

Væddemål, der placeres med Back Up-spilpoletter, tælles IKKE med i reklamekampagner.

2.15

Væddemål, der placeres med Back Up-spilpoletter, tælles IKKE med i bonusindsatskrav.