Byg et spil

1. Generelle betingelser og vilkår

1.1 Byg et bet er kun tilgængeligt på udvalgte sportsgrene. Kunder kan kun spille på disse inden eventen starter. Byg et bet tilbydes ikke live.

1.2 Byg et bet kan ikke kombineres med Cash out eller Rediger Mit Spil.

1.3 Der skal foretages mindst to valg og maks. 10 valg på en kamp i et Byg et bet bet.

1.4 Hvis et valg i Byg et bet aflyses, bliver hele det satte Byg et bet-væddemål annulleret. For eksempel, hvis din valgte målscorer ikke deltager i kampen, bliver hele dit væddemål annulleret, uanset udfaldet af de andre valg.

1.5 bwin.dk er ikke ansvarlig hvis Byg et bet-funktionen ikke er tilgængelig af tekniske årsager.

1.6 bwin.dk forbeholder sig retten til at ændre resultatet af et Byg et bet hvis et eller flere valg ikke er blevet afgjort korrekt.

1.7 bwin.dk forbeholder sig retten til at ændre resultatet eller at annullere åbne Byg et bet når som helst.

1.8 bwin.dk forbeholder sig retten til at fjerne Byg et bet-funktionen fra kunder eller en gruppe af kunder, hvis der er grund til at tro at spilleren eller en gruppe af spillere misbruger funktionen.

1.11 Maks. indsatsen på et Byg et bet er €750 eller en tilsvarende værdi i en anden valuta.

1.12 Maks. udbetalingen for et Byg et bet-spil er €2,500 netto.

1.13 Enhver henvisning til 'bet' henviser til hele indholdet af Byg et bet. Enhver henvisning til et 'valg' henviser til et valg inden for det relaterede væddemål. Et Byg et bet spiler det samlede væddemål sammensat af alle valgmuligheder.

1.14 I tilfælde af åbenlyse prisfejl forbeholder vi os retten til at annullere væddemål sat til den forkerte pris. Vi forbeholder os også ret til at annullere enhver indsats på begivenheder, hvor spillestedet ændres efter offentliggørelsen af oddset.

2. Regler for fodbold væddemål

2.1 Alle markeder vil blive afgjort på grundlag af officielle resultater leveret af Statsbomb

2.2 Byg et Bet-væddemå sat på fodbold gælder i 90 minutter plus overtid, medmindre det udtrykkeligt er angivet at væddemålet gælder for forlænget spilletid og straffesparkkonkurrence. For alle væddemål, der indeholder en sådan ordlyd, afgøres de resterende valg i væddemålet på kampresultatet (90 minutter plus overtid), medmindre andet er angivet. Kampens dommere bestemmer, om de fulde 90 minutter og overtiden skal spilles eller er blevet spillet, alle væddemål er aktive, medmindre kampen betragtes som annulleret.

2.3 Hvis en spiller i væddemålet ikke deltager i kampen, annulleres hele væddemålet, uanset resten af valgene i væddemålet. Denne regel henviser til ethvert spillerelateret marked, der involverer både mål og kort. Se afsnittet om Regler for afgørelse af fodbold spiltyper for periodevalgte spillervalg.

2.4 I tilfælde af eventuelle åbenlyse prisfejl forbeholder vi os retten til at annullere væddemål sat til den forkerte pris.

2.5 Hvis kampen annulleres, vil alle valg hvor resultatet allerede er afgjort, f.eks. halv tid eller første hold der scorer, gælde. Alle andre valg vil være ugyldige uanset stillingen på tidspunktet for afbrydelsen. Afbrudte kampe vil være kampe som ikke når deres naturlige konklusion ved midnat lokal tid. Kampe hvor en dommer fjerner spillerne fra banen i en midlertidig periode, men genoptager de resterende minutter efter midnat lokal tid, betragtes ikke som annulleret.

2.6 Alle markeder afregnes efter resultatet af kampen den dag den spilles og afsluttes. Alle resultater, der ændres med tilbagevirkende kraft, for eksempel: tvivlsomme målpanelsdomme, resultater, der vendes for ikke-støtteberettigede spillere, vil ikke ændre markedets afvikling.

2.7 Hvis en event udsættes inden kick-off og efterfølgende bliver omarrangeret til at blive spillet mindre end 48 timer fra det oprindelige kick-off, vil alle væddemål forblive aktive og afgøres efter resultatet af den omarrangerede event. Hvis en begivenhed udsættes inden kick-off og efterfølgende bliver omlagt til at blive spillet mere end 48 timer fra det oprindelige kick-off, annulleres alle væddemål.

2.8 Enhver begivenhed, hvor startdatoen / klokkeslættet er blevet ændret i god tid (f.eks. for at imødekomme live-tv eller for at lette overbelastning af kampprogrammet) klassificeres ikke som udsat.

2.9 For kampe, der spilles på et neutralt sted, tæller alle væddemål stadig uanset rækkefølgen holdene er anført på, og uanset om vi har angivet, at det spilles på et neutralt sted (undtagen i situationen med en åbenlys prisfejl, se 1.13 ).

3. Regler for afgørelse af fodbold spiltyper

3.1 Hvem vinder? Du satser på: resultatet af kampen, f.eks. Hold A, uafgjort eller hold B som vinder.

3.2 Hvem scorer? Du satser på: om en udvalgt spiller vil score et mål i løbet af kampen

 • I afbrudte kampe afvikles enhver spiller, der allerede har scoret inden afbrydelsen, som en vinder
 • Hvis den navngivne spiller ikke deltager i kampen, bliver væddemål på den pågældende spiller ugyldige. Hvis spilleren har en rolle i kampen, vil væddemål stå
 • Selvmål tæller ikke

3.3 Hvem får kort? Du satser på: om den udlvalgte spiller vil modtage et gult eller rødt kort.

 • Hvis spilleren ikke deltager i kampen, bliver væddemål på den pågældende spiller ugyldige
 • Kun kort, der vises til spillere på banen, tæller. (dvs. kort vist til trænere, spillere på bænken eller efter kampen tæller ikke.)

3.4 Hvor mange hjørnespark? - Du satser på: om det totale antal af hjørnespark vil være over eller under det angivne antal.

 • Kun hjørnespark, der faktisk tages, tæller. Hvis et hjørnespark tages om, regnes det kun som ét hjørnespark
 • Hjørnespark, der gives, men efterfølgende ikke tages, tæller ikke med
 • Forlænget spilletid gælder ikke i forbindelse med det samlede antal.

3.5 Hvor mange bookingpoint? - Du satser på: om det samlede antal kort er over eller under det angivne samlede antal.

 • Gult kort = 10 & Rødt kort = 25. Hvis en spiller modtager 2 gule kort og derfor vises et rødt kort, modtager spilleren i alt 35 bookingpoint.
 • Forlænget spilletid tæller ikke og heller ikke kort der vises efter det endelige fløjt i forhold til summen.
 • Kun kort, der vises til spillere på banen, tæller. Kort der vises til trænere eller spillere på bænken tæller ikke.

3.6 Scorer begge hold? - Du satser på: om begge hold scorer mindst et mål hver

3.7 Hvad bliver målscoren? - Du satser på: hvad resultatet af kampen bliver

3.8 Hvor mange mål bliver der scoret? - Du satser på: hvor mange mål der bliver scoret

 • Om det samlede antal mål i kampen bliver over eller under det angivne antal.
 • Hvor mange mål bliver der præcist scoret i kampen, f.eks. Ingen mål, 1 mål præcist, etc.

3.9 Hvad vil der ske mere? - Du spiller på: om en nomineret kampbegivenhed finder sted i kampen (inden for 90 minutter plus overtid, forlænget spilletid og straffes tæller ikke med), inkl.:

 • Straffe tildelt - Om der tages et straffespark (og efterfølgende brændes / scores). Straffespark, der tildeles, men annuleres af en eller anden grund og derefter ikke tages, betragtes ikke som et vindende valg.
 • Straffespark brændt - Om et straffespark bliver brændt. Dette er ethvert straffespark, der ikke resulterer i et mål fra det direkte spark. Hvis et strafffespark tages om, tæller det oprindelige forsøg ikke i den officielle afgørelse. Kun et afsluttet straffespark udfald gælder. Hvis et straffespark rammer enten træværket eller målmanden og berøres igen, før et mål tildeles, betragtes dette som brændt.
 • Straffespark - Om der scores på straffespark. Dette er ethvert straffespark, der resulterer i et mål direkte fra dette spark. Hvis et straffespark rammer enten træværket eller målmanden og berøres igen, før et mål tildeles, betragtes dette som brændt. Straffe, der tildeles, men annulleres og efterfølgende ikke tages, betragtes ikke som et vindende valg.
 • 2+ straffespark tildelt - Om to eller flere straffespark vil blive taget (og efterfølgende brændes/scores). Straffespark, der tildeles, men annulleres og efterfølgende ikke tages, betragtes ikke som et tildelt straffespark.
 • 2+ straffespark scoret -Om der scores på to eller flere straffespark. Hvis der scores på et straffespark, men det tages om, tæller det oprindelige straffespark ikke.
 • Mål på frispark - Om der scores på frispark. Ved spil på frisparksmål, skal der scores direkte fra et frispark. Straffespark tæller ikke. Den spiller, der tager frisparket, skal være målscoreren.
 • Mål på hovedstød - Om der scores på hovedstød i løbet af kampen. Et mål på hovedstød er et mål som kommer fra spillerens hoved eller skulder, uanset om det er forsætligt eller ej. Selvmål tæller ikke.
 • Mål uden for straffesparksfeltet - Om et mål bliver scoret udefra 18 yard-feltet / straffesparksfeltet). Selvmål tæller ikke. Enhver anden type mål scoret fra uden for straffesparkfeltet tæller, inkl. frispark.
 • Selvmål - Om der scores et selvmål i kampen.
 • Udvisning - Om en spiller bliver udvist. Kun kort vist til spillere der er aktive i kampen tæller. Kort vist efter slutfløjtet tæller ikke. En spiller, der udvises, er en aktiv spiller, der modtager et rødt kort, hvad enten det er direkte rødt kort eller på grund af to gule kort. Hvis det røde kort trækkes tilbage af VAR eller på anden måde, tæller dette ikke som et vindende valg.
 • Træværk - Om træværket bliver ramt under et aktivt spil. Tilfælde, hvor bolden rammer træværket, hvilket resulterer direkte i et mål, tæller ikke med som træværket bliver ramt.
 • Forlænget spilletid spilles - Om der spilles forlænget spilletid efter 90 minutter i kampe hvor forlænget spilletid kan spilles.
 • Straffesparkkonkurrence spilles - Om der spilles straffesparkkonkurrence i kampe hvor dette kan ske. I alle andre scenarier, undtagen når dette er opnået, ville valget være tabt.

3.10 Hvor mange mål scorer et hold? - Du satser på: hvor mange mål et angivet hold scorer, inkl.:

 • Hvor mange holdmål - om det samlede antal holdmål i kampen vil være over eller under det angivne samlede antal.
 • Hvor mange mål nøjagtigt det nominerede hold scorer i kampen, f.eks. Ingen mål, hold A Præcis 1 mål, hold B Præcis 3 mål osv. (Selvmål er inkluderet).

3.11 Hvor mange mål vinder et hold med? - Du spiller på med hvilken målmargin et angivet hold vinder med

3.12 Hvor mange hold bookingpoint? - Du satser på: om det samlede antal bookingpoint for dit/dine angivne hold er over eller under det angivne antal.

 • Gult kort = 10 & Rødt kort = 25. Hvis en spiller modtager 2 gule kort og derfor vises et rødt kort, modtager han i alt 35 bookingpoint.
 • Hverken kort vist efter sidste fløjte eller kort vist i forlænget spilletid tæller med i det samlede antal.
 • Kun kort, der vises til spillere på banen, tæller. Kort der vises til trænere eller spillere på bænken tæller ikke.

3.13 Hvor mange hold hjørnespark? - Du satser på: om det samlede antal hjørnespark til dit/dine nominerede hold vil være over eller under de angivne tal.

 • Kun hjørnespark, der faktisk tages, tæller.Hjørnespark, der gives, men efterfølgende ikke tages, tæller ikke med. Hvis et hjørnespark tages om, regnes det kun som ét hjørnespark. Forlænget spilletid gælder ikke i forbindelse med det samlede antal.

3.14 Hvad sker der yderligere for holdene? - Du satser på: om en angivet kampbegivenhed vil forekomme for et angivet hold under kampen, herunder

 • Hold straffespark taget - Om et straffespark vil blive taget af dit angivne hold Straffespark, der tildeles, men annulleres og efterfølgende ikke tages, betragtes ikke som et vindende valg. Kun et afsluttet straffespark udfald gælder.
 • Hold straffespark brændt -Om træværket bliver ramt under aktivt spil af dit angivne hold. Dette er straffespark som ikke resulterer i mål fra det pågældende spark Brændte straffaspark der tages om tæller ikke. Kun et afsluttet straffespark gælder som udfald. Hvis et straffespark rammer enten træværket eller målmanden og berøres igen, før et mål tildeles, betragtes dette som brændt.
 • Hold straffespark scoret - Om dit angivne hold scorer på et straffespark. Hvis et straffespark rammer enten træværket eller målmanden og berøres igen, før et mål tildeles, betragtes dette som brændt. Hvis der scores på et straffespark, men det tages om, tæller det oprindelige straffespark ikke.
 • Hold 2+ straffespark tildelt - Om to eller flere straffespark vil blive taget af dit angivnehold. Straffespark, der tildeles, men annulleres og efterfølgende ikke tages, betragtes ikke som et tildelt straffespark.
 • Hold 2+ straffespark scoret - Om to eller flere straffespark vil blive scoret af dit angivne hold. Hvis der scores på et straffespark, men det tages om, tæller det oprindelige straffespark ikke.
 • Hold mål på frispark - Om dit angivne hold scorer på frispark. Ved spil på frisparksmål, skal der scores direkte fra et frispark. Straffespark tæller ikke.
 • Hold hovedstød scoret - Om dit angivne hold scorer på et hovedstød. Et mål på hovedstød, er et mål som kommer fra spillerens hoved eller skulder, uanset om det er forsætligt eller ej. Selvmål tæller ikke.
 • Mål uden for straffesparksfeltet - Om et mål bliver scoret uden for 18 målfeltet / straffesparksfeltet af dit angivne hold. Selvmål tæller ikke. Ethvert mål uden for feltet klassificeres som en vinder, forsætlig eller ej. Frispark tæller også.
 • Hold udvisninger - Om en spiller fra dit angivne hold bliver udvist. Kun kort vist til spillere der er aktive i kampen tæller. Kort vist efter slutfløjtet tæller ikke. En spiller, der udvises, afregnes på enhver aktiv spiller, der modtager et rødt kort, hvad enten det er direkte rødt kort eller på grund af to gule kort.
 • Hold rent bur - Om dit angivne hold holder buret rent. For eksempel ville 0-0, 1-0 til dit hold, 2-0 til dit hold osv. være vindende valg.
 • Første hold der scorer - Hvilket hold scorer det første mål. Tilbagekaldte eller annullerede mål tæller ikke med, kun officielle mål tæller. Hvis ingen mål er scoret i kampen, vil dette marked blive ført som tabt.
 • Sidste hold der scorer - Hvilket hold scorer det sidste mål. Bortdømte eller annullerede mål tæller ikke med, kun officielle mål tæller. Hvis ingen mål er scoret i kampen, vil dette marked blive ført som tabt.
 • Første hjørnespark - Hvilket hold tildeles og derefter tager det første hjørnespark. Hvis der ikke tildeles hjørnespark i den angivne periode, ville dette være et tabt valg.
 • Sidste hjørnespark - Hvilket hold tildeles og derefter tager det sidste hjørnespark. Hvis der ikke tildeles hjørnespark i den angivne periode, ville dette være et tabt valg.
 • Flest hjørnespark - Hvilket hold tager flest hjørnespark i kampen. Hvis antallet af hjørnespark er lige ved fuld tid, vil dette valg være tabt. Dit angivne hold skal have flere end modstanderne for at dette skal være et vindende valg.
 • Første kort - Hvilket hold får det første kort, gult eller rødt, i kampen. Hvis der ikke tildeles kort i den angivne periode, ville dette være et tabt valg.
 • Sidste kort - Hvilket hold får det sidste kort, gult eller rødt, i kampen. Hvis der ikke tildeles kort i den angivne periode, vil dette være et tabt valg.
 • Flest bookingpoint- Hvilket hold modtager flest bookingspoint i kampen. Hvis der ikke tildeles nogen bookingspoint (ingen kort vist) i kampen,, vil dette marked blive ført som tabt. Dit nominerede hold skal modtage flere bookingpoint end modstanderen, for at dette er et vindende valg.
  • Gult kort = 10 & Rødt kort = 25. Hvis en spiller modtager 2 gule kort og derfor vises et rødt kort, modtager han i alt 35 bookingpoint.
  • Flest kort - Hvilket hold modtager flest kort i kampen. Hvis der ikke vises kort i kampen, vil dette marked blive ført som tabt. Dit angivne hold skal modtage flere kort end modstanderen, for at dette er et vindende valg.
  • Gult kort = 1 kort og rødt kort = 2 kort. Hvis en spiller modtager 2 gule kort og derfor vises et rødt kort, modtager han i alt 3 kort. En spiller kan maks. modtage 3 kort. Et direkte rødt kort svarer til 2 kort.

3.15 Hvilken spiller scorer først/sidst? - Du satser på: hvilken spiller scorer det første / sidste mål.

 • Væddemål vil blive afgjort efter hvilken spiller der scorer det første/sidste mål for deres eget hold i kampen.
 • Selvmål tæller ikke. For eksempel, hvis du spillede på at en spiller scorer det første mål i kampen og det første mål var et selvmål, bliver væddemålet afgjort på det næste mål, der bliver scoret. Hvis din spiller scorer mål nr. 2, vinder du dit væddemål. Hvis en anden spiller scorer, taber du dit væddemål.
 • I forhold til 'Hvilken spiller scorer først', vil dine valg blive annulleret, hvis din spiller ikke har deltaget i kampen på det tidspunkt, hvor det første mål bliver scoret.
 • I forhold til 'Hvilken spiller scorer sidst', Hvis din spiller har deltaget i kampen før eller på det tidspunkt, hvor det sidste mål bliver scoret, vil relaterede valg være gældende.
 • Hvis der ikke er scoret noget mål i kampen, eller der kun er scoret selvmål i kampen, vil eventuelle valg på en spiller, der skal score først eller sidst, være tabte, hvis den valgte spiller har deltaget i den relevante tidsramme som anført i ovenstående to punkter.

3.16 Hvor mange spiller mål? - Du satser på: om den nominerede spiller scorer 1+/2+ eller 3+ mål i kampen (selvmål tæller ikke).

3.17 Hvordan vil en spiller score? - Du satser på: hvordan en angiven spiller scorer, med følgende tilgængelige valg (selvmål tæller ikke):

 • Hovedstød - Den angivne spiller scorer et mål, som er klassificeret som scoret med hovedet eller skulderen, uanset om det er forsætligt eller ej.
 • Frispark - Den angivne spiller scorer på direkte frispark for sit eget hold
 • Uden for straffesparksfeltet - Den angivne spiller scorer uden for straffesparksområdet for sit eget hold.
 • Straffespark - Den angivne spiller scorer på et straffespark for sit eget hold. Målet skal scores direkte fra dette straffespark. Et rebound fra et straffespark tæller ikke på mål scoret som straffespark.

3.18 Hvem bliver vist kort eller udvist? - Du satser på om en angiven spiller modtager et gult eller rødt kort.
Du satser på (i henhold til udvisning): om en angiven spiller vil modtage et rødt kort i løbet af kampen. Kun kort vist til spillere der er aktive i kampen tæller. Kort vist efter slutfløjtet tæller ikke. En spiller, der skal sendes ud, afregnes på enhver aktiv spiller, der modtager et rødt kort, uanset om det er et direkte rødt kort eller fra 2 gule kort, som automatisk resulterer i et rødt kort.

 • Kort vist før kampstart, i havlegen eller efter fuld tid, tæller ikke.
 • Kort, der vises til spillere eller officials, der ikke er aktive spillere på banen, tæller ikke.
 • Første spiller kort - Hvilken spiller får det første kort, gult eller rødt, i kampen. Hvis der ikke tildeles kort i den angivne periode, vil disse valg være tabte.
 • Første hold kort - Hvilken spiller får det første kort, gult eller rødt, for deres hold i kampen. Hvis der ikke tildeles kort i den angivne periode, vil disse valg være tabte.

3.19 Hvor mange kort? - Du satser på, om det samlede antal kort er over, under eller nøjagtigt det angivne antal. Forlænget spilletid tæller ikke med i det samlede antal og bookingspoint modtaget før kampstart og / eller efter det sidste fløjte tæller heller ikke. Kun kort, der vises til spillere på banen, tæller. Kort der vises til trænere eller spillere på bænken tæller ikke.

 • Gult kort = 1 & Rødt kort = 2. Hvis en spiller modtager 2 gule kort og derfor vises et rødt kort, modtager spilleren i alt 3 kort. En spiller kan ikke modtage flere end 3 kort. For eksempel modtager en spiller et gult kort og derefter et direkte rødt kort, altså 3 kort til afviklingsformål. En spiller, der modtager to gule og dermed et rødt kort, modtager også 3 kort til afviklingsformål. Et direkte rødt kort tæller som 2 kort til afviklingsformål.

3.20 Hvad er dobbelt chance? - Du satser på at kampen (eller den angivne periode) ender i et af de to viste resultater. For eksempel kræver hold A / uafgjort, at kampen (eller den angivne periode) slutter med, at hold A vinder, eller et uafgjort for at være et vindende valg.

3.21 Hvem vil være foran ved halv tid/fuld tid? - Du satser på resultatet af kampen ved halv tid og fuld tid, begge skal være korrekte for at være et vindende valg.

3.22 Hvor mange hold kort? - Du satser på antallet af kort til det angivne hold under kampen. Kun kort, der vises til spillere på banen i kampens aktive perioder, tæller, kort vist til træneren eller reserver tæller ikke.

 • Kun ét gult kort tæller for den anden forseelse med kort. To gule, der følgelig fører til et rødt kort, tæller som tre kort i alt. Det samme gælder for et gult kort efterfulgt af et direkte rødt kort. En spiller kan maks. modtage 3 kort.
 • Kort vist før kampstart, i havlegen eller efter fuld tid, tæller ikke. Kort, der vises til spillere eller officials, der ikke aktuelt er aktive spillere på banen, tæller ikke.

3.23 Hvordan vinder holdet? - Du satser på forskellige markeder, der relaterer til, hvordan et hold vinder, herunder:

 • Vindermargin - Med hvilken margin det angivne hold vinder med.
 • Vind til nul - Om det angivne hold vinder til nul. For eksempel hvis dit nominerede hold vinder 1-0, 2-0 osv, resultere det i, at dette er et vindende valg.
 • Vinder bagfra - Om det angivne hold vinder kampen (eller en bestemt periode) eftet at have været bagud
 • Vinder i forlænget spilletid - Om dit angivne hold vinder i forlænget spilletid. For at være et vindende valg skal dit hold vinde forlængelsesperioden (2 x 15 minutter plus overtid, medmindre andet er angivet). Hvis der ikke spilles forlænget spilletid, vil dette være et tabt valg. Hvis en kamp udsættes, gælder de normal regler for udsatte kampe. Hvis en kamp afbrydes, gælder de normal regler for afbrudte kampe.
 • Vinder efter straffesparkkonkurence - Om dit hold vinder kampen efter straffesparkkonkurrence. Væddemål afregnes kun på kampe hvor straffesparkkonkurrence spilles. Hvis der ikke spilles straffesparkkonkurrence, vil dette være et tabt valg. Hvis en kamp udsættes, gælder de normal regler for udsatte kampe. Hvis en kamp afbrydes, gælder de normal regler for afbrudte kampe.
 • Kvalifikation - Om dit angivne hold kvalificerer sig til næste kamprunde i den angivne turnering/pokalturnering/liga. Hvis en kamp udsættes, gælder de normale regler for udsatte kampe. Hvis en kamp afbrydes, gælder de normale regler for afbrudte kampe. Hvis et hold går videre på forfeit, gælder reglerne for udsatte kampe (2.7). [i] Byg et bet-væddemål sat på fodbold gælder i 90 minutter plus overtid, medmindre det udtrykkeligt er angivet at væddemålet gælder for forlænget spilletid og straffesparkkonkurrence. Kampens dommere afgører om de fulde 90 minutter og overtid er blevet spillet. [i] Aktiv (i kampkontekst) refererer til perioder med spil i kampen. Før den officielle start af kampen, efter fløjtet til pausen indtil den officielle start på anden halvleg og efter slutfløjtet, tæller ikke som aktive perioder. Aktiv med henvisning til en spiller henviser til en spiller på banen i de relevante perioder med spil i kampen.

4. Regler for Fodbold-spilperiode

4.1 Alle nedenstående perioder (4.2-4.7) er perioder, der kan forekomme ved markeder (3.1-3.23). For eksempel et væddemål, der indeholder: 90 minutter (4.2) periode med hvem vinder? (3.1), du satser på resultatet i løbet af kampen (90 minutter plus overtid).

4.2 90 minutter - Dette refererer til hele kampen. Alle væddemål, der involverer valg af 90 minutter, gælder for 90 minutter plus overtid. Kampens dommere bestemmer, om de fulde 90 minutter og overtid skal spilles eller er blevet spillet. Enhver begivenhed, der finder sted inden kampens officielle start, i pausen (når som helst efter halvlegsfløjtet og inden starten af anden halvleg) eller efter slutfløjtet tæller ikke med.

4.3 1. 10 minutter - Dette refererer til de første 10 minutter af kampen (00:00 og 09:59). For eksempel tæller et hjørnespark, der tildeles i denne periode, men ikke tages før efter 10:00, ikke. Enhver begivenhed, der finder sted 10:00 eller senere i kampen, tæller ikke med. Enhver begivenhed, der finder sted inden kampens officielle start, tæller ikke med.

4.4 1. halvleg – Dette refererer kun til første halvleg i kampen, inkl. overtid der spilles i den. Enhver begivenhed, der finder sted før kampens officielle start eller i pausen (når som helst efter halvlegsfløjtet) tæller ikke med.

4.5 2. halvleg – Dette refererer kun til anden halvleg i kampen, inkl. overtid der spilles i den. Enhver begivenhed, der finder sted inden anden halvleg (første halvleg eller i pausen) eller efter slutfløjtet, tæller ikke med.

4.6 Hver halvleg – Dette refererer til en begivenhed, der finder sted i begge halvlege af kampen. Hvis den valgte begivenhed ikke finder sted i nogen halvleg eller den ene halvleg, vil dette blive betragtet som et tabt valg. Enhver begivenhed, der finder sted inden kampens officielle start, i pausen (når som helst efter fløjtet til pause og inden starten af anden halvleg) eller efter slutfløjtet tæller ikke med.

 • For alle spillerrelaterede hver halvleg-væddemål, hvis spilleren deltager i en hvilken som helst del af første halvleg, gælder dette valg. Hvis de ikke deltager i første halvleg, annulleres dette valg.

4.7 Hvilken som helst halvleg – dette refererer til en begivenhed, der finder sted i en eller begge halvlege af kampen. Hvis den valgte begivenhed ikke sker inden for kampen, vil dette blive betragtet som et tabt valg. Enhver begivenhed, der finder sted inden kampens officielle start, i pausen (når som helst efter fløjtet til pause og inden starten af anden halvleg) eller efter slutfløjtet tæller ikke med.

 • For væddemål relaterede til "begge halvlege", hvis spilleren deltager på et hvilket som helst tidspunkt i kampen, vil dette valg være gældende. For eksempel, hvis en spiller scorer i begge halvlege, hvis en spiller scorer i første halvleg, men ikke spiller i anden halvleg, vil dette være et vindende valg. Hvis de ikke deltager i kampen, annulleres dette valg.

5. Definitioner af fodboldstatistikker

5.1 Skud (kamp, hold og spiller)

Klassificeres som et klart og intentionelt forsøg mod modstanderes mål. Dette inkluderer alle skud på mål, skud forbi mål, og blokerede skud.

5.2 Skud på mål (kamp, hold og spiller)

Et intentionelt forsøg mod modstanderens mål, der enten:

 • Går i nettet og resulterer i et mål.
 • Er et klart forsøg på at score, som ville være gået i nettet, men blev reddet af målvogteren.
 • Er et klart forsøg på at score, som ville være gået i nettet, men blev reddet af en forsvarsspiller, der er den sidste spiller, der rørte bolden.
 • Skubbes, så den lander på målets stolpe eller overligger af målvogteren.

5.3 Skud forbi mål (kamp, hold og spiller)

Et intentionelt forsøg på mål, der enten:

 • Rammer over eller forbi målet uden at få kontakt med en anden spiller.
 • Var på vej over eller forbi målet, men blev stoppet af målvogteren.
 • Var på vej over eller forbi målet, men blev stoppet af en anden spiller end målvogteren.
 • Rammer enten målets stolpe eller overligger, så der ikke scores et mål.

5.4 Tacklinger (kamp, hold og spiller)

Klassificeres som tilfælde, hvor en spiller rører bolden i en udfordring på banen, og spilleren tager bolden væk fra den spiller, der forinden har kontrol over bolden. Den spiller, der foretages en tackling på, skal have tydelig kontrol over bolden, inden tacklingen kan betragtes som en sådan. Det er ikke en tackling, hvis en spiller stopper en andens spillers aflevering, eller hvis en spiller mister kontrollen over bolden. En overtrædelse klassificeres ikke som en tackling.

5.5 Offsides (kamp, hold og spiller)

Når det vurderes, at en spiller er i en offside-position, og et efterfølgende frispark tildeles modstanderholdet. Hvis to eller flere spillere er i en offeside-position, når afleveringen spilles, vil den spiller, der vurderes at være tættest på, eller som har forsøgt at røre bolden eller påvirke spillet, være den spiller, der betragtes som værende offside. 

5.6 Assists (kamp, hold og spiller)

Den sidste berøring af bolden, der fører til, at boldens modtager scorer et mål. Selvmål, straffespark eller mål fra frispark betragtes ikke som assists. Hvis et målskud enten reddes af målvogteren, stoppes/blokeres af en forsvarsspiller eller rammer stolpen eller overliggeren, vil det første skud ikke betragtes som en assist. Afleveringer, der afledes, kan stadig betragtes som assists, hvis afleveringen afsluttes, og det efterfølgende skud resulterer i et mål. 

5.7 Afleveringer (kamp, hold og spiller)

En intentionel bold spillet fra en spiller til en anden spiller på samme hold. Det inkluderer også: hjørnespark, indkast, frispark, kickoffs, målspark og kast fra målvogteren.

Det inkluderer alle afleveringer uanset disses højde.

5.8 Frispark (kamp og hold)

Alle frispark skal foretages for at tælle; frispark, der gives men ikke tages tæller ikke med.

5.9 Indkast (kamp og hold)

Alle indkast skal foretages for at tælle; indkast, der gives men ikke tages tæller ikke med.

5.10 Begåede overtrædelser (kamp, hold og spiller)

Alle overtrædelser, der straffes som sådan af dommeren. Offsides tælles ikke som begåede overtrædelser. Tilfælde, hvor fordelen spilles, tæller ikke med i det samlede antal begåede overtrædelser, selv i tilfælde hvor en spiller efterfølgende får et gult eller rødt kort. Et frispark eller straffespark skal tildeles, før det tæller som en begået overtrædelse.

5.11 Vundne overtrædelser (kamp, hold og spiller)

En vunden overtrædelse defineres ved, at en spiller vinder et frispark eller et straffespark til sit hold, efter en spiller fra det andet hold har begået en overtrædelse mod holdet. Overtrædelser vindes ikke i tilfælde, hvor det afgøres, at der har været hånd på bolden, at en spiller har filmet, at der er foretaget et back pass, at kampen er genstartet ulovligt, at en eller flere spillere har klaget til en eller flere af dommerne, at målvogteren har overtrådt seks sekunders-reglen, eller at der har været spærret for et frispark.

5.12 Målmetoder (kamp og hold)

a) Straffespark taget - om et straffespark tages Straffe, der tildeles, men annulleres og efterfølgende ikke tages, betragtes ikke som et vindende valg. Kun et afsluttet straffespark udfald gælder. 

b) Straffespark brændt - om et straffespark bliver brændt. Dette er straffespark som ikke resultere i mål fra det pågældende spark. Brændte straffaspark der tages om tæller ikke. Kun et afsluttet straffespark udfald gælder. Hvis et straffespark springer tilbage fra enten træværket eller målvogteren og berøres igen, før et mål tildeles, betragtes dette som brændt.

c) Straffespark scoret - om det nominerede hold scorer på et straffespark. Hvis et straffespark springer tilbage fra enten træværket eller målvogteren og berøres igen, før et mål tildeles, betragtes dette som brændt. Hvis der scores på et straffespark, men det tages om, tæller det oprindelige straffespark ikke.

d) 2+ straffespark tages - om to eller flere straffespark tages. Straffespark, der tildeles, men annulleres og efterfølgende ikke tages, betragtes ikke som et tildelt straffespark.

e) 2+ straffespark scoret - om to eller flere straffespark vil blive scoret af det nominerede hold. Hvis der scores på et straffespark, men det tages om, tæller det oprindelige straffespark ikke.

f) Mål på frispark - om et mål på frispark scores af det nominerede hold. Alle spil, der involverer mål på frispark, skal scores direkte fra et frispark. Straffespark tæller ikke.

g) Mål på hovedstød - om et mål scores på hovedstød. Et mål på hovedstød, er et mål som kommer fra spillerens hoved , uanset om det er forsætligt eller ej. Selvmål tæller ikke.

h) Uden for straffesparksfeltet - om et mål bliver scoret udefra 18 yard-feltet/straffesparksfeltet af det nominerede hold. Selvmål tæller ikke. Ethvert mål uden for feltet klassificeres som en vinder, forsætlig eller ej. Frispark tæller også.

5.13 Hvordan scorer en spiller?

Du spiller på, hvordan den nominerede spiller scorer, ud fra de følgende, tilgængelige muligheder (selvmål er ekskluderede i alle tilfælde): 

a) Hovedstød - den nominerede spiller scorer et mål, som er klassificeret som scoret med hovedet, uanset om det er forsætligt eller ej.

b) Frispark - den nominerede spiller scorer direkte på frispark for sit eget hold.

c) Uden for straffesparksfeltet - den nominerede spiller scorer udefra 18-yard-feltet eller straffesparksfeltet for sit eget hold. Hvis der scores på et frispark udefra straffesparksfeltet, tæller det som et vindende valg.

d) Straffespark - den nominerede spiller scorer på et straffespark for sit eget hold. Målet skal scores direkte fra dette straffespark. En rebound fra et straffespark tæller ikke på mål scoret som straffespark.

6. Basketball spilregler

6.1 Valg og spilresultater

Alle basketball valg skal vinde (ingen uafgjort, ties eller pushes) for at væddemål tælles som vundet. Et valg, der ikke vinder, medmindre det udtrykkeligt er angivet i dette dokument, afgøres som tabt.

For eksempel valg på et hold til at vinde en kamp, hvor kampen ender uafgjort efter forlænget (eller normal tid, hvis der ikke spilles forlænget), selv hvor uafgjort eller uafgjort muligvis ikke er blevet tilbudt gennem Byg et Bet,afgøres som tabt. Dette vil ikke være relevant for NBA- eller NBL-kampe, da de spiller forlænget indtil et hold vinder, men kan være gældende for andre basketballligaer eller turneringer i henhold til deres individuelle konkurrenceregler. Tilsvarende "Først til X", hvor ingen af holdene når den valgte score, vil være tabt, uanset om valget "ingen af holdene når X" var tilgængeligt som et alternativ valg eller ej.

6.2 Tillægstid

Alle basketballkampe afgøres på det officielt erklærede resultat inklusive eventuel overtid.

6.3 Anden halvleg / Fjerde quarter markeder

Alle anden halvleg og fjerder quarter markedsvalg inkluderer overtid, hvis dette forekommer. F.eks. vil et samlet valg af point i anden halvleg omfatte de scorede point i både anden halvleg og enhver overtid.

6.4 Specifikke spillermarkeder

Alle spillervalg vil blive betragtet som aktive, hvis en spiller kommer på banen som en aktiv spiller på et hvilket som helst tidspunkt i den relevante kamp, uanset om det pågældende valg refererer til en bestemt periode i kampen. Hvis en spiller ikke kommer på banen i kampen, vil valg, der er specifikke for denne spiller, være ugyldige. F.eks. vil et valg på at en bestemt spiller scorer 10,5+ point i anden halvleg være aktivt (og derfor afgjort som tabt), hvis spilleren spillede de to første minutter af en kamp, blev skadet og ikke vendte tilbage til kampen, uanset om de ikke var på banen i anden halvleg. Dog, hvis denne spiller blev skadet kort før kampen startede og blev fjernet fra holdopstillingen eller bænken og aldrig kom på banen, vil eventuelle spil være ugyldge.

6.5 Udsatte og ufuldstændige kampe

Hvis en kamp udsættes eller er ufuldstændig og derefter genoptages eller spilles inden for 24 timer efter den oprindelige planlagte starttid, vil alle væddemål være gældende. Alle væddemål, der placeres på kampe, der starter over 24 timer efter den oprindeligt planlagte starttid, annulleres. Når de 24 timer er udløbet, er alle væddemål ugyldige og indsatser vil blive tilbagebetalt.

6.6 Aflyste kampe

Hvis et spil aflyses inden den starter, gælder 48-timersreglen for udsatte kampe som beskrevet ovenfor. Hvis kampen annulleres efter start, men inden dens naturlige slutpunkt, gælder følgende regler:

 • Byg et Bet vil være ugyldige, hvis mindst et valg indeholder en spiller, som endnu ikke var kommet på banen som aktiv spiller. Reglerne nedenfor er alle underlagte af denne regel.
 • Hvis hvert valg i et Byg et Bet på kampen, hvor annulleringen ikke havde nogen indflydelse på udfaldet af hvert valg, betyder at Byg et Bet-væddemålet i sin helhed vil blive behandlet som vundet. F.eks et 2-valgs Byg et Bet indeholdende et samlet pointvalg og en bestemt spiller, der scorer 10,5+ point, i en kamp, hvor de krævede point er nået og spilleren scorede mere end 10 point, før kampen efterfølgende blev annulleret, behandles som vundet. I dette tilfælde havde annulleringen ingen indflydelse på nogen af valgene. Det samme ville ikke gælde for et under point-valg, hvor en kamp annulleres, mens den samlede score stadig er under det valgte antal, da annulleringen vil påvirke resultatet.
 • Hvis et enkelt valg i et Byg et Bet-væddemål tabes og kampen derefter annulleres, vil Byg et Bet-væddemålet være tabt, uafhængigt af annulleringen, da det pågældende valg allerede var blevet afgjort. F.eks et Byg et Bet-væddemål der indeholder den første spiller der scorer i kampen, men en anden spiller scorer først og kampen annulleres efterfølgende, vil være tabt. I dette tilfælde, er væddemålet allerede tabt og om kampen blev annulleret eller ej, havde ingen indflydelse på udfaldet af væddemålet.
 • Hvis der ikke er nogen tabene valg i et Byg et Bet-væddemål eller mindst et ugyldgt valg på det tidspunkt kampen annulleres, vil Byg et Bet-væddetmålet være ugyldigt. Denne regel gælder, når et eller flere valg stadig er uafgjorte ved annulleringen og kan have vundet eller tabt, hvis kampen var blevet afsluttet som planlagt. For eksempel et Byg et Bet-væddemål, inkl. et point i alle valg, i en kamp der annulleres mens det samlede antal point stadig er under det krævede antal, vil være ugyldigt. I dette tilfælde var det samlede pointvalg stadig ikke afgjort og kan have været vundet eller tabt, men på grund af annulleringen af kampen, annulleres væddemålet også.

6.7 Ændring af spillested

Hvis spillestedet for en kamp ændres fra det, der var annonceret, annulleres alle væddemål på kampen.

7. Regler for væddemål på amerikansk fodbold

7.1 Valg og væddemålsresultater

Alle Build a Bet-valg på amerikansk fodbold skal vindes, (dvs. ingen uafgjorte resultater, draws eller pushes), for at væddemålet betragtes som vundet. Et valg, der ikke vinder, vil betragtes som et tabt væddemål, medmindre det modsatte er bekendtgjort i dette dokument.

Hvis der eks. er afgivet et væddemål med valg om, at et bestemt hold vinder en kamp, og den pågældende kamp så ender uafgjort efter overtid, selv hvor uafgjort muligvis ikke er tilbudt gennem Build A Bet, vil væddemålet betragtes som tabt og behandles derefter. Et andet eksempel er 'Race to X'-valg, hvor ingen af holdene når til det valgte antal mål/point, vil disse væddemål også betragtes som tabte, uanset om 'ingen af holdene får X' var muligt at vælge eller ej. Hvis et quarter, en half eller en kamp ender uden mål/point, vil valg på touchdown og point for den periode behandles som tabte væddemål, (eks. valg på 'Spiller scorer et touchdown i første half).

Hvis ét eller flere valg i et væddemål anses som værende ugyldige, fordi de(n) pågældende spiller(e) ikke kan deltage i kampen (pr. sektion 4), vil hele væddemålet betragtes som ugyldigt. Valg, der anses som værende ugyldige af andre årsager, (dette sker typisk fordi en kamp opgives eller udsættes), vil behandles efter reglerne, der er beskrevet i dette dokuments sektion 6.

7.2 Tillægstid

Alle amerikanske fodboldkampe afgøres på det officielle erklærede resultat inklusive eventuel overtid.

7.3 Anden halvleg/Fjerde quarter markeder

Alle anden halvleg og fjerder quarter markedsvalg inkluderer overtid, hvis det forekommer. F.eks. vil et samlet valg af point i anden halvleg omfatte de scorede point i både anden halvleg og overtid.

7.4 Specifikke spillermarkeder

Alle spillervalg vil blive betragtet som aktive, hvis en spiller deltager i mindst et play i den relevante kamp, uanset om det pågældende valg refererer til en bestemt periode i kampen. Hvis en spiller ikke deltager i et eneste play i kampen, annulleres specifikke valg for den spiller. F.eks. vil et valg på at en bestemt spiller scorer en touchdown i anden halvleg være aktivt (og derfor afgjort som tabt), hvis spilleren deltog i det første play i kampen, blev skadet og ikke vendte tilbage til kampen, uanset om de ikke var på banen i anden halvleg. Men hvis denne spiller blev skadet kort før kampen startede og ikke deltog overhovedet, ville valget og dermed væddemålet være ugyldigt.

7.5 Udsatte og ufærdige kampe

Hvis en kamp udsættes eller ikke spilles færdig, vil alle væddemål stadig gælde, hvis kampen efterfølgende genoptages eller spilles inden for den samme programuge som NCAAF-/NF-programmet, (torsdag-onsdag lokal tid hvor kampen afspilles), ift. kampens oprindelige starttidspunkt. Alle væddemål på kampe, som udsættes og derefter genoptages uden for den oprindelige programuge betragtes som ugyldige; i dette tilfælde vil indsatsen refunderes.

7.6 Opgivne kampe

Hvis en kamp opgives inden kampstart, gælder reglerne for udskudte kampe som beskrevet ovenfor, og kampen skal altså genoptages inden for samme programuge, hvis væddemålet stadig skal gælde. Hvis en kamp stoppes efter kampstart og derefter genoptages og spilles færdigt inden for den samme programuge, vil alle væddemål også stadig gælde, pr. sektion 5. Hvis en kamp stoppes efter kampstart, men inden den er spillet færdig, og hvis kampen ikke genoptages inden for den samme programuge, gælder de følgende regler:

Build A Bets anses som værende ugyldige, hvis væddemålet inderholder mindst ét valg, der involverer en spiller, der endnu ikke har spillet i mindst ét down/play. Reglerne, der beskrives nedenfor, er alle underlagt denne regel og gælder derefter.

 • Hvis hvert valg i et Build A Bet på kampen allerede er vundet, og det at kampen blev opgivet var ligegyldigt for hvert enkelt valgs resultat, vil det samlede Build A Bet betragtes som vundet. Et eksempel kan være et Build A Bet med to valg; ét på at det samlede antal mål/point ender over X, og at en bestemt spiller scorer en touchdown, vil en kamp hvor det samlede antal mål/point ender over det specificerede, og den pågældende spiller scorer en touchdown, inden kampen opgives, gælde som et vundet væddemål. I dette tilfælde har det, at kampen senere blev opgivet, nemlig ikke haft nogen indflydelse på, om nogen af valgene blev opfyldt. Det samme vil ikke gøre sig gældende i et tilfælde, hvor der er spillet på, at det samlede antal mål/point ender under X, og kampen opgives, mens det samlede antal mål/point er under X. I dette tilfælde kan det, at kampen opgives, nemlig stadig have en indvirkning på kampens endelige resultat.
 • Hvis ét enkelt valg i Build A Bet er tabt, og kampen derefter opgives, vil det samlede Build A Bet betragtes som tabt, i tilfælde hvor det pågældende valg ikke kan ændres, uanset om kampen genoptages igen eller ej. Et eksempel kan være et Build A Bet, der indeholder et valg på, hvilket hold, der scorer først, og kampens andet hold scorer først; i dette tilfælde vil valget betragtes som tabt, uanset om kampen opgives eller ej. I dette tilfælde er væddemålet nemlig allerede tabt, og resultatet kan ikke ændres på nogen måde, hvis kampen genoptages, ej heller har det, at kampen blev opgivet haft nogen indvirkning på resultatet.
 • Hvis et Build A Bet ikke indeholder nogen tabte valg, og mindst ét af væddemålets valg betragtes som ugyldigt, i kraft af at kampen opgives, vil det samlede Build A Bet betragtes som ugyldigt. Denne regel gælder i tilfælde, hvor ét eller flere valg stadig ikke har et resultat på det tidspunkt, hvor kampen opgives, og enten kan have endt som vundne eller tabte, hvis kampen var blevet spillet færdig som planlagt. Et eksempel kan være et Build A Bet, der indeholder et valg på, at der scores over X i kampen; hvis der er scoret under X på det tidspunkt, hvor kampen opgives, vil væddemålet altså betragtes som ugyldigt. I dette tilfælde var valgets resultat stadig uafklaret, og valget kunne enten have været tabt eller vundet, hvis kampen ikke var opgivet, altså vil væddemålet betragtes som ugyldigt.

7.7 Ændring af spillested

Hvis spillestedet for en kamp ændres fra det, der var annonceret, annulleres alle væddemål på kampen.

8. Regler for spil på ishockey

8.1 Valg og spilresultater

Alle Byg et bet-valg på ishockey skal vinde (dvs. det ikke er muligt at vælge uafgjort eller pushes), hvis spillet skal betragtes som vundet.

Et valg, der ikke vinder, medmindre det udtrykkeligt er angivet i dette dokument, afgøres som tabt. Hvis et eller flere valg i et givent spil af den ene eller anden grund bliver ugyldige, (hvis den valgte spiller eks. ikke spiller i kampen – se sektion 4), vil hele spillet betragtes som ugyldigt.

Hvis du eks. spiller på, at et bestemt hold vinder en kamp, og kampen så ender uafgjort efter den forlængede spilletid (eller den normale tid, hvis forlænget spilletid ikke er relevant), vil spillet behandles som tabt, selv i tilfælde hvor muligheden for at spille på, at kampen endte uafgjort, ikke blev tilbudt gennem Byg et bet. Dette er ikke relevant for NHL-kampe, da disse går til straffeskud, hvis kampen stadig er uafgjort efter den forlængede spilletid, (hvis kampen spilles i den almindelige sæson), eller spilles som en open-ended sudden death-kamp med forlænget spilletid (playoffs), men det kan være relevant for andre ishockey-ligaer eller -konkurrencer pr. den enkelte konkurrences regler.

Tilsvarende "Først til X", hvor ingen af holdene når den valgte score, vil være tabt, uanset om valget "ingen af holdene når X" var tilgængeligt som et alternativ valg eller ej. Hvis en periode slutter uden nogen mål, vil valg på mål såsom første eller sidste målscorer for den periode afgøres som tabte spil.

8.2 Forlænget spilletid/straffeskud

Alle ishockeykampe afgøres pr. det officielt udmeldte resultat inkl. eventuel forlænget spilletid og straffeskudskonkurrence. Der ses bort fra mål, der scores i straffeskudskonkurrencen, når spillet skal afgøres. Målet medregnes i det vindende holds samlede antal mål efter en straffeskudskonkurrence, (dvs. det eneste mål i en kamp, der ender 0-0 efter den forlængede spilletid og 1-0 efter straffeskudskonkurrencen), og tæller, når valg på det samlede antal mål i kampen og et givent holds samlede antal mål skal afgøres, men målet tildeles ikke en specifik spiller og tæller ikke, når valg på, om en given spiller scorer, skal afgøres.


8.3 Markeder på tredje periode

Alle valg på markeder på tredje periode inkluderer forlænget spilletid og eventuelle mål, der scores i en straffeskudskonkurrence. Et valg på det samlede antal mål, der scores i den tredje periode, vil eks. inkludere mål, der scores både i den tredje periode og det vindende mål fra enten den forlængede spilletid eller straffeskudskonkurrencen. Byg et bet-spilregler – ishockey 2.

8.4 Markeder på specifikke spillere

Alle spillervalg vil blive betragtet som aktive, hvis en spiller kommer på banen som en aktiv spiller på et hvilket som helst tidspunkt i den relevante kamp, uanset om det pågældende valg refererer til en bestemt periode i kampen. Hvis en spiller ikke kommer på banen i kampen, vil valg, der er specifikke for denne spiller, være ugyldige. F.eks. vil et valg på at en bestemt spiller scorer i den tredje periode være aktivt (og derfor afgjort som tabt), hvis spilleren spillede de to første minutter af en kamp, blev skadet og ikke vendte tilbage til kampen, uanset om denne ikke var på banen i den tredje periode. Hvis spilleren blev skadet kort inden kampstart og derfor blev fjernet fra startopstillingen (eller bænken) af den årsag og aldrig kom på banen, vil valget og dermed spillet dog betragtes som ugyldigt.

8.5 Udskudte og ufærdige kampe

Hvis en kamp udsættes eller er ufuldstændig og derefter genoptages eller spilles inden for 24 timer efter den oprindelige planlagte starttid, vil alle spil være gældende. Alle væddemål, der placeres på kampe, der starter over 24 timer efter den oprindeligt planlagte starttid, annulleres. Når de 24 timer er udløbet, betragtes alle spil som ugyldige, og derfor vil indsatserne refunderes.

8.6 Afbrudte kampe

Hvis et spil aflyses inden den starter, gælder 24-timersreglen for udsatte kampe som beskrevet ovenfor. Hvis kampen annulleres efter start, men inden dens naturlige slutpunkt, gælder følgende regler:

 • Byg et bet vil betragtes som ugyldige, hvis mindst et valg indeholder en spiller, som endnu ikke var kommet på banen som aktiv spiller. De regler, der er beskrevet ovenfor, anvendes alle på betingelse af og efter anvendelsen af denne regel.
 • 2. Hvis hvert valg i et Byg et bet på kampen allerede er vundet, og det at kampen afbrydes ikke har påvirket udfaldet af nogen af valgene, vil hele spillerens Byg et bet behandles som et vindende spil. Hvis et Byg et bet med to valg eks. indeholder et valg på over det samlede antal mål og et valg på, at en bestemt spiller scorer i en kamp, hvor det påkrævede antal mål er opnået, og spilleren scorede, inden kampen blev afbrudt, vil spillet betragtes som vundet. I dette tilfælde have annulleringen ingen indflydelse på nogen af valgene. Det samme ville ikke gælde for et valg under det samlede antal mål, hvor en kamp afbrydes, mens den samlede score stadig er under det valgte antal, da afbrydelsen vil påvirke resultatet.
 • Hvis et enkelt valg på et Byg et bet er tabt, og kampen derefter afbrydes, vil spillerens Byg et bet behandles som et tabt spil, uanset om antallet af innings er reduceret eller ej, fordi valget/valgene i dette tilfælde var uigenkaldeligt tabt. Hvis et Byg et bet eks. inkluderer et valg på, hvilket hold der scorer først, i et spil hvor det andet hold scorer først, og kampen derefter afbrydes, vil spillet betragtes som tabt. I dette tilfælde, er spillet allerede tabt og om kampen blev annulleret eller ej, havde ingen indflydelse på udfaldet af spillet. Byg et bet-spilregler – ishockey 3
 • Hvis der ikke er nogen tabende valg i et givent Byg et bet, og mindst ét ugyldigt valg på det tidspunkt, hvor kampen afbrydes, vil spillerens Byg et bet betragtes som ugyldigt. Denne regel gælder i tilfælde, hvor et eller flere valg stadig ikke er afgjorte på det tidspunkt, hvor kampen afbrydes, og spillet enten kunne være vundet eller tabt, hvis kampen var spillet færdig. Hvis et Byg et bet eks. inkluderer et valg på det samlede antal mål, vil dette betragtes som ugyldigt, hvis en afbrudt kamp afsluttes, og det samlede antal mål stadig er under det påkrævede antal. I dette tilfælde var valget på det samlede antal mål ikke afgjort og kan have vundet eller tabt spillet, men på grund af annulleringen af kampen, annulleres spillet også.

8.7 Ændring af spillested

Hvis spillestedet for en kamp ændres fra det, der var annonceret, annulleres alle væddemål på kampen.

9. Regler for spil på baseball

9.1 Valg og spilresultater

Alle SGM-valg på baseball skal vinde, (dvs. det ikke er muligt at vælge uafgjort eller pushes), for at spil betragtes som vundne. Et valg, der ikke vinder, medmindre det udtrykkeligt er angivet i dette dokument, afgøres som tabt.

Eks. vil valg på at et hold vinder en kamp i tilfælde, hvor kampen ender uafgjort, uanset om det endegyldige resultat er bestemt med eller uden ekstra innings, eller i tilfælde hvor det ikke var muligt at spille på, at kampen endte uafgjort i et Byg et bet, afgøres som tabte valg. Dette er ikke relevant for MLB-kampe, da der her spilles ekstra innings, indtil et af holdene vinder, men det kan være relevant for andre baseball-ligaer eller konkurrencer pr. den specifikke konkurrences regler. Tilsvarende "Først til X", hvor ingen af holdene når den valgte score, vil være tabt, uanset om valget "ingen af holdene når X" var tilgængeligt som et alternativ valg eller ej.

Hvis et eller flere valg i et givent spil af den ene eller anden grund bliver ugyldige i tilfælde, hvor en eller flere spillere ikke deltager i kampen (som beskrevet i sektion 4), vil hele spillet betragtes som ugyldigt. Valg kan også gøres ugyldige af andre årsager, (typisk fordi kampen afbrydes eller udskydes), og dette sker iht. reglerne, der er beskrevet i sektion 7 og 8.

9.2 Ekstra innings:

Alle baseball-kampe afgøres efter det officielt erklærede resultat inklusiv eventuelle ekstra innings. Alle hold- og spillerstatistikker, der indsamles under ekstra innings, inkluderes, når spillet skal afgøres.

9.3 Inkluderede/forudbestemte/navngivne pitchere

Byg et bet-spil på baseball inkluderer ikke og afhænger ikke af inkluderede/forudbestemte/navngivne pitchere.  Hvis en eller begge de startende pitchere i en given kamp erstattes af andre pitchere, inden kampen begynder, og efter spil på kampen er placeret, vil disse spil betragtes som gyldige.

I tilfælde hvor pitchers er nævnt i eller relativt til nogen af valgene, vil disse udelukkende betragtes som indikative, og de vil ikke påvirke eller forhindre, at denne regel anvendes. Valg, der involverer en specifik pitcher, der ikke spiller - (og derfor også spil, der inkluderer disse valg) - vil stadig betragtes som ugyldige pr. reglerne for markeder på specifikke spillere, der er beskrevet i sektion 4.

9.4 Markeder på specifikke spillere

Hvis en spiller ikke deltager i en kamp, vil valg, der er specifikke for den pågældende spiller (og derfor for hele spillet) betragtes som ugyldige. Denne regel gælder i de følgende tilfælde:

 • Valg på hitting-/batting-markeder aktiveres, hvis den pågældende spiller står på mindst én plate i kampen. Hvis spilleren ikke kommer på en plate, vil disse valg betragtes som ugyldige.
 • Valg på base stealing-markeder er aktive, hvis den relevante spiller på noget tidspunkt træder ind i kampen. Dette inkluderer tilfælde, hvor spilleren kommer på en plate, men også tilfælde hvor spilleren spiller som fielder, skiftes ind som forsvarsspiller, spiller som pinch-runner osv. Hvis spilleren ikke træder ind i kampen i nogen kapacitet på noget tidspunkt, vil disse valg betragtes som ugyldige.
 • Valg på pitching-markeder aktiveres, hvis den pågældende spiller kaster mindst ét pitch i kampen. Hvis spilleren ikke gør det, vil valgene betragtes som ugyldige.

Spillervalg vil betragtes som aktive eller ugyldige pr. de ovenstående regler, uanset om valget refererer til en særlig periode i kampen. Et valg på at en bestemt spiller får 1+ hits i en kamps første 5 innings vil eks. være aktivt, (og derfor afgøres som værende tabt), hvis den pågældende spiller kun kommer på banen som udskifter efter den femte inning og kommer på platen fra det tidspunkt. Hvis spilleren blev skadet kort inden kampstart og derfor blev fjernet fra startopstillingen (eller bænken) af den årsag og aldrig kom på en plate, vil valget og dermed spillet dog betragtes som ugyldigt.

9.5 7 innings i kampen/double headers

I tilfælde hvor baseball-kampe oprindeligt var planlagt til at blive afviklet med færre end 9 innings inden kampstart, (dvs. kampe med 7 innings for MLB-double headers), vil spil på kampen afgøres som normalt og i overensstemmelse med reglerne, der er beskrevet i dette dokument, (dvs. at kampen vil betragtes som en almindelig kamp og ikke en kamp med et reduceret antal innings).

9.6 Udsatte og ufuldstændige kampe

Hvis en kamp ikke begynder på den kalenderdato og på det tidspunkt (ud fra den lokale tid på det stadion, hvor kampen skal spilles), hvor kampen var planlagt ifølge de officielle kanaler, vil alle spil på den pågældende kamp betragtes som ugyldige.

Hvis en kamp suspenderes, efter den allerede er gået i gang, og derefter genoptages inden for 36 timer (inkl. den 36. time) efter det oprindelige starttidspunkt, vil alle spil på kampen stadig gælde.

Hvis en kamp suspenderes efter kampstart og genoptages på et tidspunkt, hvor der er gået mere end 36 timer efter det oprindelige starttidspunkt, eller hvis kampen slet ikke genoptages, vil kampen behandles som en ufærdig kamp, og væddemål på kampen vil afgøres baseret på reglerne i sektion 7 og sektion 8, (som foreskriver at alle spil på kampen i dette tilfælde betragtes som ugyldige, undtagen spil på markeder, der allerede er afgjort på uigenkaldelig vis). Denne regel gælder ikke for playoff-kampe; i tilfælde af en suspenderet playoff-kamp eller en turneringskamp efter turneringen er afsluttet, vil alle spil betragtes som gyldige i tilfælde, hvor kampen suspenderes, indtil kampen officielt spilles færdig/afgøres pr. den relevante liga/organisation.

9.7 Kampe hvor antallet af innings reduceres

I tilfælde hvor baseball-kampe forkortes, efter kampen allerede er gået i gang (eks. i tilfælde hvor antallet af innings i kampen reduceres grundet dårlig vejr), vil spil på kampen afgøres efter de følgende regler:

 • Spil anses som værende ugyldige, hvis spillet inderholder mindst ét valg, der involverer en spiller, der ikke deltager i kampen pr. de regler, der er beskrevet i sektion 4. De regler, der er beskrevet ovenfor, anvendes alle på betingelse af og efter anvendelsen af denne regel.
 • Hvis hvert valg i et spil på kampen allerede er vundet, og det reducerede antal innings ikke har påvirket udfaldet af nogen af valgenen, vil hele spillet behandles som et vindende spil. Hvis et spil med to valg eks. indeholder et valg på det samlede antal runs og et valg på, at en bestemt spiller får en home run i et spil, hvor det samlede antal påkrævede runs er opnået, og spilleren fik en home run i et tilfælde, hvor kampen blev spillet med et reduceret antal innings, vil spillet betragtes som vundet. I dette tilfælde havde det ingen betydning for nogen af valgene, at kampen blev spillet med et reduceret antal innings. Det samme gælder ikke for et valg på det samlede antal runs i tilfælde, hvor kampen forkortes, mens den samlede score stadig er under det valgte antal, da det reducerede antal innings i dette tilfælde har betydning for spillets resultat.
 • Hvis et enkelt valg på et spil er tabt, og kampen derefter forkortes, vil spillet behandles som et tabt spil, uanset om antallet af innings er reduceret eller ej, fordi valget/valgene i dette tilfælde var uigenkaldeligt tabt. Hvis et spil eks. inkluderer et valg på, hvilket hold der scorer først, i et spil hvor det andet hold scorer først, og kampen derefter spilles med et reduceret antal innings, vil dette spil betragtes som tabt.  I dette tilfælde, er spillet allerede tabt, og om kampen blev forkortet eller ej, havde dette ingen indflydelse på udfaldet af spillet.
 • Hvis der ikke er nogen tabende valg i et givent spil, og mindst ét ugyldigt valg på en kamp, hvor antallet af innings reduceres, efter kampen er skudt i gang, vil spillet behandles som værende ugyldigt. Denne regel gælder i tilfælde hvor ét eller flere valg i effekt er uafgjorte efter det reducerede antal innings er spillet færdig, og spillet stadig kunne vindes eller tabes, hvis det fulde antal innings var blevet spillet, som det var meningen. Hvis et spil eks. inkluderer et valg på samlede runs, vil dette betragtes som ugyldigt, hvis en forkortet kamp afsluttes, og det samlede antal runs stadig er under det påkrævede antal. I dette tilfælde er valget på samlede runs stadig ikke afgjort, og det er ikke sikkert om kampen ville være enten vundet eller tabt, hvis kampen ikke var forkortet, så derfor vil spil på valget være ugyldige.
 • Den eneste undtagelse til de ovenstående regler er resultater på markederne Kampens vinder/Moneyline/Head-to-head. Disse spil vil afgøres ud fra det officielle resultat af kampen, som offentliggøres af den relevante liga – hvis en kamp med et reduceret antal innings stadig ender med et officielt resultat pr. den relevante liga, vil spil på kampens vinder afgøres baseret på dette.

Kampe, der afsluttes efter 8,5 innings, (dvs. hvor hjemmeholdet er foran efter 8,5 innings, og kampen afsluttes der), behandles ikke som forkortede kampe. Disse afgøres i stedet iht. de sædvanlige afgørelsesregler og ikke efter reglerne for kampe med reducerede innings, der er beskrevet i denne sektion. Dette gælder også for kampe, der er planlagt til at omfatte 7 innings, dom afsluttes efter 6,5 innings, og hvor hjemmeholdet er foran.

9.8 Afbrudte kampe

Hvis en kamp udskydes inden kampstart, falder den under reglerne beskrevet i sektion 6, som omhandler udskudte kampe, der afvikles på den planlagte kalenderdato.

Hvis en kamp afbrydes efter kampstart, men kampen stadig får tildelt et officielt resultat fra den relevante liga/organisation, vil kampen afgøres under reglerne, der er beskrevet i sektion 7 om kampe med et reduceret antal innings kampe. Dette inkluderer afgørelsen af det officielle resultat under subsektion 7.5.

Hvis en kamp afbrydes efter kampstart, og kampen ikke får tildelt et officielt resultat fra en relevant liga/organisation, vil kampen afgøres under reglerne, der er beskrevet i sektion 7 om kampe med et reduceret antal innings, men spil på kampens vinder/moneyline-spil/spil på head-to-head-markeder vil betragtes som ugyldige.

9.9 Ændring af spillested

Hvis en kamps spillested ændres fra den, der oprindeligt var skemalagt, vil spil stadig være gyldige, så længe det oprindelige hjemme- og udehold stadig betragtes som sådan. Hvis spillestedet ændres, og hjemme- og udeholdet ændres, vil spil under det oprindelige hjemme/ude-valg ikke længere være gyldige.

10. Build A Bet på tværs af events

Når et spil består af valg fra flere forskellige events, gælder de følgende regler.

Hvis et eller flere valg i spillerens Build A Bet afgøres som værende tabt, vil hele spillet afgøres som værende tabt.

Hvis et eller flere valg i spillerens Build A Bet afgøres som værende ugyldige, og alle andre valg vinder, vil spillerens Build A Bet udbetales til en omregnet pris, der baseres på de tilbageværende valg.

Dette erstatter andre eventuelle regler for specifikke sportsgrene.