Hvordan sætter jeg et live-spil?

1. Når du vælger en live-event fra listen, åbnes en ny side. Du finder en oversigt over alle andre arrangementer, som er tilgængelige live i menuen på venstre side.
2. På midten af siden ser du hvilke spil, som er tilgængelige på den pågældende event.
3. Klik på dit ønskede spil og tilføj det på din spilleseddel.
4. Spillet ser du på spillesedlen på højre side af skærmen.
5. Derefter skal du vælge beløbet, du ønsker at satse og klikke på Bet EUR 5.0 for at bekræfte spillet.
6. Hvis spillet godkendes, vil du modtage en bekræftelse på dette.
7. Når dine spil er fuldført, modtager du en bekræftelse på dette. Hvis spillet ikke kan fuldføres, får du information om grunden til dette. For mere information, læs venligst vores FAQ “Hvorfor kan jeg ikke sætte mine live-spil?”. Bemærk venligst at vores betingelser og vilkår ikke tillader, at spil kan slettes, når først de er blevet sat.