"Live nu" filter

Live nu” filteret er den direkte vej til alle kampe som er i gang (dvs. er startet). Alle events er sorteret efter lang og liga og efter tidspunkt.

For at se alle "Live"-events, skal du vælg sportsgren og land:

1. Vælg en sportsgren (f.eks. Fodbold)
  2. Klik på “Live nu” filteret
  3. Vælg et land på listen som vises (f.eks. Spanien)

Du vil derefter blive sendt til en liste med alle fodboldevents som er i gang i Spanien. Alle events er sorteret efter liga og tidspunkt.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der ikke vises noget filter på sport hovedsiden, hvis der ikke er nogle live-events.