Ofte stillede spørgsmål om kampagnekoder

1. Hvad er en kampagnekode?

En kampagnekode er en 12-cifret kode, som kan bruges som spillekredit og uddeles i forbindelse med en kampagne eller konkurrence.

2. Hvordan kan jeg få en kampagnekode?

Du kan få en kampagnekode som en del af en belønning i udvalgte kampagner og/eller events.

3. Hvordan kan jeg indløse min kampagnekode?

1. På indbetalingssiden kan du finde en indbetalingsmetode kaldet "Kampagnekode".
  2. Indtast den 12-ciferede kampagnekode og klik på "Send".
  3. På den næste side vil du blive informeret om din kampagnekode er blevet indløst eller ej.
  4. Hvis det lykkedes, vil du modtage beskeden "Kampagnekoden er blevet indløst".
  5. Beløbet vil være klar til spil, på din konto, med det samme.
  6. Afhængigt at typen af kampagnekode, vil beløbet blive overført til din konto saldo, en bonus vil blive overført til din konto, eller beløbet vil være synligt på din spilleseddel som et FreeBet.

4. Hvordan og hvor kan jeg spille med min kampagnekode?

Kampagnekoden er normalt forbundet med et bestemt produkt, som beskrevet i den pågældende kampagnes betingelser og vilkår. Bestemte indsatskrav, betingelser og begrænsninger kan være vedhæftet, som beskrevet i den pågældende kampagnes betingelser og vilkår.

Kampagnekoder kan bruges til sportsspil og live-spil. De kan ikke bruges på flere events/spil.

5. Kan jeg bruge den samme kampagnekode mere end én gang?

Nej, du kan kun indløse din kampagnekode én gang på din konto.

6. Hvor mange kampagnekoder kan jeg indløse?

Du kan kun indløse én kampagnekode per kamapgne, med mindre andet er angivet i kampagnens betingelser og vilkår.

7. Hvor lang tid er koden gyldig? Hvornår udløber koden?

Gyldigheden af en kampagnekode kan variere fra kampagne til kampagne. Gyldigheden finder du i den pågældend kampagnes betingelser og vilkår.