Spiltyper

Spillesedlen har 3 forskellige spiltyper. Enkeltspil, kombispil (kombi) og systemspil.

• Enkelt -> du kan sætte dine valgte spil som enkeltspil. Vær opmærksom på at du skal have mindst ét spil på din spilleseddel for at sætte et enkeltspil.
  • Kombi -> du kan sætte et spil som kombispil. Alle spil som tilføjes til spillesedlen kombineres og deres odds ganges med hinanden for at give den samlede oddsværdi. Vær opmærksom på at du skal have mere end ét spil på din spilleseddel for at sætte et kombispil.
  • System -> et systemspil er en avanceret version af et kombispil. Systemspil giver dig mulighed for at spille på alle de forskellige kombinationer af de valgte spil.

Eksempel på to ud af tre systemspil (system 2/3). Du kan vælge 3 events fra vores udvalg af spil og vælge et 2 ud af 3" systemspil. På den måde, spiller du på alle de mulige par af akkumulatorer de tre spil kan producere. Det er i alt 3 multi-par i 2 ud af 3 spil. Systemtyper genereres baseret på antallet af spil du føjer til din spilleseddel.