Bekræftelsessiderne

Bekræftelsessiderne er de sider der vises når du har klikket på “Sæt spil”-knappen. Hvis dit spil er blevet accepteret, vil du blive sendt til en succesfuld bekræftelsesside. Hver spiltype (Enkelt, Kombi og system) har en special bekræftelsesside med den samme struktur.

På disse sider kan du se en oversigt over dit spil (Indsats, mulig gevinst, osv.) og se hele din spilleseddel ved at klikke på -ikonet. Derudover vil du se en række quicklinks, som giver dig direkte adgang til spilindholdet, når du har sat dit spil.

De satte spil kan fjernes fra spillesedlen ved at klikke på boksen , ved siden af "Slet satte spil fra spillesedlen".

Hvis et spil er blevet afvist, vil du få besked herom med en fuld forklaring på hvorfor spillet blev afvist. Ved at klikke på "Tilbage til spilleseddel" nederst på bekræftelsessiden, har du mulighed for at rette dine spil, inden du sender dem igen.