E-handel

Ifølge EU retningslinjerne fra den 8. juni 2000, sørger selskabet for følgende oplysninger tilhørende den endelige kontrakt (registrering, ind- og udbetaling såvel som personlige spil og indsatser) på internettet.

• I kraft af din registrering hos selskabet bekræfter du, i overensstemmelse med det respektive nationale retssystem, at have nået den krævede alder (sædvanligvis 18 år). Derudover godkender og accepterer du de almindelige forretningsbetingelser, som har at gøre med registrering, ind- og udbetaling såvel som at spille i almindelighed.

• Dine kontraktformularer (registrering, ind- og udbetaling, såvel som personlige spil og indsatser) bliver opbevaret hos selskabet og står dig til rådighed til enhver tid. Af sikkerhedsmæssige grunde er det kun muligt at få indblik i og forandre bestemte oplysninger på din egen personlige konto.

• Hvis du vil ændre nogle af de personlige data, som du opgav ved din registrering, er det muligt på din konto under Personlige detaljer. Det er også muligt at ændre dit password ved at klikke på "Ændr password".

• Satsninger på bwin.dk website præsenteres på tysk, engelsk, italiensk, spansk, svensk, dansk, norsk, tyrkisk, polsk, græsk, atalansk, portugisisk, ungarsk, tjekkisk, russisk, kroatisk, slovensk, slovakisk, rumænsk og bulgarsk.