Hvad sker der, hvis jeg mister forbindelsen?

Hvis du mister forbindelsen under et "real money ring" eller et "cash game", bliver pengene, som du har med til bordet, ført tilbage til din konto. Du kan vende tilbage til bordet ved at klikke på Bord-ID'et i lobbyen. Hvis du spiller en STT eller multibordsturneringer, så log ud og log ind igen for at få en ny plads ved det bord, du spillede ved.

bwin Poker er gået langt for at sørge for, at pokermiljøet føles komfortabelt, så du føler, at du er beskyttet i tilfælde, hvor du mister forbindelse til serveren, mens du spiller. Hvis forbindelsen forsvinder fra din side - uanset hvordan det sker – tabes alle “All-in”-indsatser. bwin Poker er ikke ansvarlig for nogle tab, uanset hvordan disse sker. Alle spillere er derfor personligt ansvarlige for stabiliteten af deres internetforbindelser.

Kontakt vores kundeservice for mere hjælp.