Hvordan ændrer jeg min e-mailadresse?

For at ændre din e-mailadresse skal du logge ind på din konto og gå til afsnittet Mine kontooplysninger eller klikke her .

Hvis du ikke har adgang til din registrerede e-mailadresse, bedes du sende os en e-mail til operations@bwin.dk med nedenstående information.

• Angiv din anmodning om at ændre din e-mail fra den, der er registreret hos os, og inkluder dit fulde navn, fødselsdato og den aktuelle registrerede e-mailadresse, som du ikke længere har adgang til.
  • Vedhæft også et billede af dit identitetsbevis (f.eks. ID, pas eller kørekort).