Videre-knappen og spilleseddel indstillinger

Videre”-knappen er det næstsidste trin på vej til at sætte dit spil. Efter klik på "Videre"-knappen åbnes en side med oddsmuligheder (f.eks. accpeter højere odds, eller accepter alle oddsændringer) og kommunikationsmetoder (dvs. e-mail og SMS), der skal bruges til at informere dig om dine indsendte spils status. Dette trin kan springs over, ved at klikke på “Vis ikke denne besked igen i denne session”. Dette valg gemmer dine indstillinger i den igangværende session. Indstillingerne nulstilles når du logger af din bwin-konto.

Hvis du ønsker at få vist pop-up-beskeden igen (efter du har valgt muligheden "Vis ikke denne besked igen i denne session"), kan du trykke på i højre hjørne over "Sæt spil"-knappen. Siden kan lukkes ved at klikke på  knappen.