Hvordan kan jeg forkorte processen for at sætte et live-spil?

Odds på spillesedlen bliver regelmæssigt opdateret og kan derfor til enhver tid stige/falde. Følgende automatiske indstillinger burde forenkle og forkorte spilleprocessen. Vælg den funktion du ønsker:

• Accepter højere odds: Hvis oddset øges, bliver de automatisk godkendt, indtil spillet er sat. Dette inkluderer også stigende odds under godkendelsen af spillet. Du vil fortsat skulle acceptere faldne odds, før du kan sætte spillet.
  • Accepter alle oddsændringer: Både stegne og faldne odds bliver automatisk godkendt, indtil spillet er sat. Dette inkluderer oddsændringer under bekræftelsen af spillet.