Hvordan kan jeg lukke min konto?

Du kan lukke din konto på to måder. Vælg venligst grunden til at du vil lukke din konto og overvej det nøje:

1. Hvis du har udviklet eller mener, at du er på vej til at udvikle en problematisk spilleadfærd, så besøg siden Gambling Kontrol på din konto. Du har to muligheder:

• Tag en pause i en bestemt periode (24 timer / 1 uge / 30 dage / 60 dage / 90 dage): Hvis du vælger en pause, genåbnes din konto automatisk, når perioden er overstået.
    • Selvudelukkelse på ubestemt tid: Du vil blive udelukket fra spil i en ubestemt periode. Hvis du vil åbne din konto igen efter en minimumperiode på 12 måneder, skal du kontakte vores Kundeservice.

Du vil ikke kunne genåbne din konto, før den valgte periode er overstået, eller efter mindst 12 måneder, hvis du har valgt ubestemt tid.

2. Hvis du vil lukke din konto af en anden årsag, så besøg siden Kontolukning. På denne side kan du lukke et eller flere produkter, eller hele din konto, med følgende muligheder:

• Lukning i en bestemt periode (1 uge / 1 måned / 3 måneder eller til en bestemt dato): Hvis du vælger en bestemt periode, vil produktet/produkterne automatisk blive genåbnet, når denne periode er slut.
    • Lukning på ubestemt tid: Med dette valg, vil det valgte produkt/produkter, eller alle produkterne, blive lukket på ubestemt tid.

Hvis du vil genåbne et produkt/produkter efter en minimumperiode på 24 timer, kan du gøre dette på lukkesiden.

Vær opmærksom på følgende: Uanset om du vælger en selvudelukkelse eller vælger at lukke et eller flere produkter:

• Du vil ikke længere kunne spille for rigtige penge
  • Du vil ikke kunne foretage indbetalinger, hvis du foretager en selvudelukkelse eller lukker et eller flere produkter.
  • Du vil dog kunne foretage en udbetaling af tilbagestående penge på din konto.

Uanset om du selv vælger at lukke din konto, eller lader vores kundeservice gøre det, vil dine personlige detaljer ikke blive slettet. De vil blive gemt for din egen sikkerhed indtil en lovbestemt forældelsesfrist, da disse data kan blive nødvendige til håndhævelse, påstand eller forsvar af retskrav fra offentlige instanser eller en domstol. Kunder kan bede om sletning, efter forældelsesfristen er udløbet. Når en konto er blevet spærret, vil du ikke kunne oprette en ny bwin-konto.