Hvad er en kampagne og hvordan kan jeg tilmelde mig?

Kampagner er specielle tilbud, der er designet til at lade dig opleve vores spil, imens du har chancen for at optjene bonusser og andre belønninger.

Nogle kampagner kræver en registrering ved at klikke på en "Tilmeld dig"-knap, når du bevæger dig mod at opfylde indsatskravene.

For eksempel, hvis du vil spille i en af vores sportskampagner o, for at modtage en € 5 bonus, er du nødt til at tilmelde dig og foretage et € 10 spil på specifikke odds. Det er udelukkende spil, der er foretaget efter at du har tilmeldt dig, der vil tælle i forhold til kampagnen.

Du kan finde flere oplysninger ved at læse de fulde betingelser og vilkår på "Min Konto / Mine tilbud" og vælge den pågældene kampagne. I det tilfælde hvor du ikke tilmelder dig inden deadlinen, så vil kampagnen udløbe og du vil ikke kunne deltage længere.