Dankort - hyppigt stillede spørgsmål

1. Hvad er Dankort?
  2. Hvordan laver jeg indskud til min konto med Dankort?
  3. Er der gebyrer forbundet med Dankort?
  4. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?
  5. Kan jeg lave udbetalinger til Dankort?
  6. Er det sikkert at bruge Dankort?
  7. Hvilke valutaer kan Dankort benyttes med?

1. Hvad er Dankort?

Dankort er et dansk betalingskort.Dit Dankort kredit- eller betalingskort kan bruges til at lave sikre betalinger over Internettet.

2. Hvordan laver jeg indskud til min konto med Dankort?

1. Log ind på din konto.
  2. Gå til "Cashier" og vælg "Indskyd".
  3. Du vil nu se Dankort-logoet. Klik på ikonet for at vælge denne indskudsmulighed.
  4. Indtast dit indskudsbeløb, en (evt.) bonuskode, Dankort-nummer, udløbsdato og kontrolcifre. Klik derefter på "Indskyd".
  5. Du får en umiddelbar bekræftelse, som viser status for dit indskud.
  6. Når dit indskud gennemføres tager det kun et par minutter før din kontosaldo bliver opdateret.
  7. Hvis din saldo ikke bliver opdateret efter to minutter, skal du logge ud og derefter logge ind igen på din konto.

3. Er der gebyrer forbundet med Dankort?

Der er ingen gebyrer for indskud med Dankort.

4. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?

Beløbet krediteres din konto med det samme.

5. Kan jeg lave udbetalinger til Dankort?

Dankort kan i øjeblikket kun benyttes til at lave indskud.

6. Er det sikkert at bruge Dankort?

Ja, Dankort er fuldstændig sikker. Med en kombination af transaktionsovervågning, SMS transaktionsbekræftelse af kortindehavere og et dygtigt anti-svindel team udgør Dankort en fuldstændig sikker online betalingsmetode.