Ticket Premium - hyppigt stillede spørgsmål

1. Hvad er Ticket Premium?
  2. Hvordan får jeg et Ticket Premium forudbetalt kort/kupon?
  3. Hvordan foretager jeg indbetalinger til min konto med Ticket Premium?
  4. Hvor lang tid tager det før beløbet bliver krediteret til min konto?
  5. Hvilke valutaer kan Ticket Premium benyttes med?
  6. Er der transaktionsgebyrer forbundet med indbetalinger med Ticket Premium?
  7. Kan jeg udbetale til Ticket Premium?
  8. Er det sikkert at bruge Ticket Premium?

1. Hvad er Ticket Premium?

Ticket Premium er en enkel og effektiv måde for kunder at lave online betalinger uden at bruge kredit- eller betalingskort. Ticket Premium er et forudbetalt kort/kupon, som kan købes i mere end 15.000 butikker og online Du skal ikke registrere dig for at købe Ticket Premium

2. Hvordan får jeg et Ticket Premium forudbetalt kort/kupon?

Du skal blot gå til din nærmeste Ticket Premium-forhandler og købe et forudbetalt kort/kupon. Besøg www.ticket-premium.com og vælg dit land for at se dine Ticket Premium valgmuligheder.

3. Hvordan foretager jeg indbetalinger til min konto med Ticket Premium?

1. Log ind på din konto.
  2. Gå til "Kasse"-fanen og vælg "Indbetal".
  3. Du vil nu se Ticket Premium-logoet. Klik på ikonet for at vælge denne indbetalingsmetode.
  4. Du vil blive sendt til Ticket Premium hjemmesiden, hvor du kan oprette en konto.
  5. Indtast indbetalingsbeløbet, Ticket Premium PIN-koden, en (evt.) bonuskode og klik på "Indbetal".
  6. Transaktionen bliver behandlet og du får en øjeblikkelig bekræftelse på din indbetaling.

4. Hvor lang tid tager det før penge jeg har overført til min konto er tilgængelige?