Hvorfor kan jeg ikke se pop-up-beskeder, når jeg bruger Instant Play-softwaret?

Din browser blokkerer måske popup-vinduer. Du kan ændre innstillingerne så popup-vinduer fra bwin.dk tillades. Sådan gør du:

For Internet Explorer:

1. Gå til menuen Værktøj i Internet Explorer.
  2. Vælg Alternativer for Internet.
  3. Vælg fanen Sikkerhed.
  4. Under Blokkering af popup-vinduer klikker du på knappen Indstillinger (hvis funktionen ikke er tilgængelig, skal du markere afkrydsningsruden foran Aktiver blokkering af popup-vindue. Så aktiveres knappen Indstillinger).
  5. Indtast i ruden under Adresse på hjemmesiden, som skal tillades, og klik på Tilføj.

For Firefox:

1. Gå til menuen Værktøj i Firefox.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg fanen Indhold.
  4. Marker afkrydsningsruden foran Blokkér popup-vindue og klik på Undtag.
  5. Indtast http:// i ruden under Adresse på hjemmesiden og klik på tillad.
  6. Kontroller at er tilføjet på listen over tilladte steder og klik på knappen Luk. Nu bør du kunne se popup-beskeder. Kontakt vores kundeservice, hvis du fortsat har problemer.

Hvis du ønsker, kan du afkrydse Blokkér popup-vinduer. Så tillades alle hjemmesider. Vi anbefaler dog ikke at gøre dette, da det kan påvirke ressourcebrugen.