Når jeg bruger tastaturgenveje, forhindres andre borde i at komme i front. Hvorfor?

For at beskytte dig fra at tage en afgørelse på et forkert bord - mens Ctrl-knappen er trykket nede, hopper andre borde ikke i front. Hvis du er igang med at satse på bord 1 og har Ctrl-knappen trykket ned, og der sker noget på bord 2, vil bord 1 forblive i front, så du kan træffe din afgørelse og foretage en handling.