Hvordan fungerer live-spillet?

Vores live-spil giver enestående spænding helt frem til afgørelsen. I realtid afgiver hundreder af fans deres spil samtidig. Oddsene er dynamiske og ændrer sig alt efter begivenhedens forløb. Alle informationer såsom stilling, den forløbne tid, gule og røde kort osv. vises parallelt. En live lysavis om spillets forløb og en chat fuldender den interaktive spilleoplevelse. Der tilbydes ikke kun live-spil for fodboldkampe, men også i tilknytning til andre sportsgrenes konkurrencer som f.eks. tennis, Formel 1, American Football, ishockey eller skiløb.

Hvis du vælger en live-begivenhed på listen, åbnes en ny side. Til venstre finder du en oversigt over alle andre begivenheder, som på samme tidspunkt tilbydes live. I midten ses spilleformerne, der tilbydes for den valgte begivenhed. Til højre ser du som sædvanlig din spilleseddel.

Du kan spille enkelt-, kombi- og endda systemspil ved forskellige live-begivenheder. Via menuen til venstre kan du gå til et andet live-spil og dér medtage et spil på spillesedlen. Sådan kan du kombinere spil på forskellige live-begivenheder med hinanden, og ved tre spil eller flere kan du også spille systemspil.