Sådan bruges "Cash Out".

"Cash Out" er tilgængeligt for live enkelt spil, før de er afgjort.

For at se hvilke af dine spil der har en "Cash Out" mulighed, skal du gøre følgende:

• Gå til "Mine spil"-fanen øverst i venstre hjørne på bwin headeren eller via din kontomenu (øverst til venstre)
  • Vælg filteret "Cash Out" for at se alle spil med "Cash Out" mulighed
  • Klik på den gule knap (under dit spil) for at starte "Cash Out" processen for dit spil
  • Bekræft udbetaling
  • Efter succesfuld udføring, vises en bekræftelses besked

De viste spil sorteres kronologisk med de nyeste spil først. Klik på , for at se flere spildetaljer.

Vær opmærksom på at "Mere"-fanen er en rullemenu, hvor du kan vælge flere filtre. Nummeret ved siden af hvert filter viser det tilgængelige antal spil. Klik på X knappen for at lukke hele siden.