Fuld liste over events i dag

Filteret "I dag" indeholder alle sportsevents som afholdes på den pågældende dato/dag. For at se en liste over alle dagens live-events:

1. Klik på “I dag” i “Quicklinks”-sektionen på lobbysiden
  2. Vælg en sportsgren (f.eks. fodbold) fra listen som vises.
  3. Vælg et land (f.eks. Spanien) for at se alle events som afholdes i dag

Vær opmærksom på at du vil blive sendt til en side med alle live-events, efter du har klikket på "I dag", hvis der er mindre end "10" events tilgængelige.