Beskyttelse af brugerkonto

Hvordan du holder dine loginoplysninger sikre.

Punkter at overveje for at holde din loginoplysninger sikre.

• Del aldrig en computerkonto.
  • Brug aldrig det samme adgangskode til mere end en konto.
  • Fortæl aldrig nogen dit kodeord, selv mennesker, der hævder at være fra vores kundeservice eller sikkerhedsafdeling.
  • Skriv aldrig din adgangskode ned.
  • Kommunikér aldrig din adgangskodevia telefon, e-mail eller instant messaging.
  • Husk at logge af, før du forlader en computer uden tilsyn.
  • Skift adgangskode, når der er mistanke om, at det kan være blevet kompromitteret.
  • Sørg for at operativsystemets adgangskoder og applikationskodeord ikke er de samme.
  • Din adgangskode skal være alfanumerisk.
  • Vælg en tilfældig adgangskode, men som er let at huske.
  • Anvend den nyeste version af dit anti-virus software.
  • Oprethold en opdateret personlig firewall.
  • Undgå brugen af bwin kontoen på computere, der er tilgængelige for offentligheden f.eks. internetcafeer.
  • Skift adgangskode jævnligt, f.eks. hver 90. dag.
  • Hold din OS, browser og browser plugins opdateret.
  • Deaktiver eller afinstaller eventuelle plug-ins til software eller browsere, du ikke bruger - dette reducerer din sårbarhed.

Sådan vælges en sikker adgangskode

• Brug både store og små bogstaver.
  • Adgangskoder skal bestå af mindst 8 tegn.
  • Inkluder et eller flere tal.
  • Brug ikke ord, der findes i en ordbog eller dine personlige brugeroplysninger.
  • Brug ikke adgangskoder, der matcher kalenderdatoer, nummerpladenumre, telefonnumre eller andre almindelige tal.
  • Brug ikke firmanavne eller deres forkortelser.
  • Brug ikke en adgangskode, som er det samme som dit brugernavn.

Oplysninger om bevis for, at en konto er blevet kompromitteret

En konto kan være blevet kompromitteret, hvis:

• der er ændringer i dine kontooplysninger, som du ikke har foretaget, såsom ændringer af e-mail-adresse eller telefonnummer
  • der er kontobevægelser, som du ikke har udført, såsom indbetalinger eller udbetalinger eller indsatser
  • du modtager en meddelelse om en ændret adgangskode, der ikke blev udløst af dig

Hvis du observerer noget af det ovenstående, skal du ændre din adgangskode og kontakt bwin vores kundeservice straks.