Cookiepolitik

Denne cookie politik er gældende forbwin.dk (“Cookiepolitik”). Det gælder for oplysninger indsamlet og brugt afElectraWorks Limited ("vi", "vores", “os) når du har adgang til og bruger vores hjemmeside. Disse oplysninger indsamles via instrumenter kendt som cookies og forskellige andre teknologier, der bruges til at indstille og interagere med cookies på vores websted, herunder værktøjer som pixelmærker og webbacon.

Denne cookiepolitik forklarer, hvilke cookies der er, hvilke cookies vi bruger og hvorfor, og hvad du kan gøre for at administrere dine Cookie-præferencer. Hvor oplysninger, vi indsamler via cookies, kvalificeres som personlige data, gælder vores privatlivserklæring for indsamling og brug af disse data. Læs venligst denne cookiepolitik og vores privatlivserklæring omhyggeligt.

1. HVAD ER COOKIES?
  2. KILDE OG KATEGORIER AF COOKIES
  3. BRUG AF COOKIES
  4. ADMINISTRERING AF COOKIES
  5. ÆNDRINGER I DENNE COOKIEPOLITIK

HVAD ER COOKIES?

En cookie er en lille tekstfil, som et websted gemmer på din computer eller mobilenhed, når du besøger webstedet. Denne lille tekstfil kan indeholde en unik identifikation, der adskiller din computer eller mobilenhed fra andre enheder. Vi anvender udtrykket cookies i denne cookiepolitik til at henvise til cookies på hjemmesiden og til lignende teknologier, der automatisk kan indsamle oplysninger, når du besøger vores websteder (f.eks. Pixelkoder og webbacon).

KILDE OG KATEGORIER AF COOKIES

Vores cookies er enten første part eller tredjepart. Om en cookie er "første" eller "tredje" part afhænger af webstedet eller domænenavnet der placerer den pågældende cookie. I forbindelse med denne cookiepolitik er første part cookies cookies indstillet af os, og alle de oplysninger, der indsamles fra sådanne cookies modtages af os, mens tredjepart cookies er indstillet af andre parter, vi handler med. Disse parter kan placere unikke cookies i din browser, når du besøger vores hjemmeside, for at indhente oplysninger om din brug af hjemmesiden og muligvis andre onlineaktiviteter over tid og på tværs af forskellige websteder og apps. Disse tredjeparter indsamler data direkte fra din webbrowser, og behandlingen af disse data er underlagt deres egne privatlivspolitikker.

Første eller tredje part cookies er klassificeret som enten "vedvarende" eller "session" Cookies afhængigt af deres varighed:

Vedvarende cookies

Disse cookies gemmes på din enhed i mellem browsersessioner og tillader, at dine præferencer eller handlinger på tværs af vores websites (eller i nogle tilfælde på tværs af andre websteder) bliver husket. Vedvarende Cookies kan bruges til mange forskellige formål, herunder at huske dine præferencer og valg, når du bruger vores hjemmeside eller til at målrette reklamer. Disse cookies udløber ikke, når en browsersessionen lukkes og forbliver på din enhed, indtil en udløbsdato, der er angivet af den pågældende cookies kilde, medmindre du deaktiverer dette.

Session cookies

Disse cookies er kun tildelt til din computer i løbet af dit besøg på vores hjemmeside. En sessionbaseret cookie hjælper dig med at bevæge dig hurtigere rundt på vores websted, og, hvis du er registreret som kunde, giver det os mulighed for at give dig oplysninger, der er mere relevante for dig. Denne cookie udløber automatisk når du lukker din browser.

BRUG AF COOKIES

Det er vigtigt at bemærke, at forskellige cookies har forskellige jobs, herunder er et resumé af cookies anvendt på denne hjemmeside.

Nødvendige cookies

Disse cookies er afgørende for at vores hjemmeside fungerer korrekt, de giver dig mulighed for at bevæge dig rundt på vores hjemmeside og bruge vores funktioner. Uden disse ville du ikke kunne navigere mellem sider eller bruge visse vigtige funktioner på vores hjemmeside. Hvis du ikke vil have, at vi indsamler sådanne oplysninger, skal du straks stoppe brugen af vores hjemmeside. Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmeside accepterer du, at disse nødvendige cookies er afgørende for levering af sådanne tjenester og vil blive placeret i din browser som normalt.

Ydeevne cookies:

Disse cookies indsamler og rapporterer om aggregerede ikke-identificerbare oplysninger, som hjælper os med at forstå webstedets præstationer og giver indsigt i, hvordan webstedet aktuelt bruges, og hvordan det kan forbedres for besøgende. Disse cookies indeholder oplysninger som de områder, du har besøgt, den tid, der bruges på hjemmesiden, annoncens svarfrekvenser, testdesign og eventuelle problemer, du oplever, såsom fejlmeddelelser.

Funktionalitet cookies

Disse cookies giver vores hjemmeside mulighed for at huske, om du tidligere har besøgt webstedet eller de valg du laver (som dit sprog, region eller præferencer) for at give en mere personlig forbedret online oplevelse. Oplysningerne, som disse cookies indsamler, kan anonymiseres og kan ikke spore individuel browsingaktivitet. For eksempel,

• Huske brugerindstillinger
  • Opdage at en tjeneste allerede er blevet tilbudt
  • Opfyldelse af en brugeranmodning

Målretning/Reklame cookies

Disse cookies bruges til at levere indhold, der er mere relevant for dig og dine interesser. De kan bruges til at levere målrettet annoncering, se, hvordan besøgende bevæger sig rundt på webstedet, under deres besøg, tælle antallet af brugere eller for at begrænse antallet af gange, du ser en annonce.

ADMINISTRERING AF COOKIES

Vores præstationer, funktionalitet og målretning/reklame Cookies er ikke strengt nødvendige for at hjemmesiden skal fungere, men vil give dig en bedre browseroplevelse. Du kan slette eller blokere disse cookies, men hvis du gør dette, skal du muligvis manuelt justere nogle præferencer hver gang du besøger vores hjemmeside, og nogle funktioner på webstedet fungerer muligvis ikke som de skal.

De fleste internet-browsere er sat op til automatisk at acceptere cookies. Du kan ændre indstillingerne for at blokere cookies eller for at blive advaret, når cookies sendes til din enhed. Hvis du bruger forskellige enheder til at se og få adgang til vores hjemmeside (f.eks. din computer, smartphone, tablet osv.), Skal du sikre dig, at hver browser på hver enhed er tilpasset dine Cookie-præferencer.

Klik her for mere information om cookies og hvordan man håndterer dem.

ÆNDRINGER I DENNE COOKIEPOLITIK

Eventuelle ændringer i denne cookiepolitik fremover vil blive offentliggjort på denne side, og vi træffer alle nødvendige foranstaltninger for at kommunikere eventuelle ændringer i denne cookiepolitik til dig. Tjek venligst ofte for at se eventuelle opdateringer eller ændringer i denne cookies politik. Vi vil også gøre opmærksom på sådanne ændringer ved at opdatere vores cookiebanner/pop-up.

Denne politik blev senest gennemgået og opdateret: 25. maj 2018