Resultattavler

Hver live-event har to forskellige resultattavler: a) en mini resultattavle og b) en udvidet resultattavle.

Mini resultattavlen kan ses uden at gå til nogen bestemt side og den udvidede resultattavle kan ses ved at gå eventsiden.

For at gå til den udvidede eventside, skal du blot klikke på et område ved eventen, eller -knappen nøderst til højre for eventen.

[ Screen of mini scoreboard ]

[ Screen of full scoreboard ]

Den udvidede eventside består af fire (4) sektioner:

1. Den øverste bjælke, som indeholder en tilbage-knap og "Land | League navn"
  2. Resultattavle information (hvor lang tid der er spillet, den aktuelle stilling eller set score) og en ticker som informerer om de seneste højdepunkter i kampen.
  3. Markedsgrupperingsmenu
  4. Et område som viser alle markedsgrupper og deres spilindstillinger

Vær opmærksom på at du blot skal klikke på en oddsværdi, for at tilføje den til din spilleseddel.