Markedsgruppering

bwin tilbyder et stort udvalg af markeder og spiltyper for hver event. For at gå til en fuldstændig liste over markeder for en event:

1. Gå til siden med events (f.eks. lobbysiden, sportsfilter, ligaer)
  2. Klik på eventområdet eller -knappen nederst til højre i eventområdet

Du vil derefter blive sendt til den udvidede eventside.

Markedsgrupperingsmenu findes nederst til højre under resultattavlen. Du kan vælge en af de tilgængelige markedsgrupper ved at klikke på dem. Den valgte gruppe bliver markeret med gul farve.

“Mere” er en rullemenu med flere markedsgrupper.

Den pågældende markedsliste med den spillemuligheder vises i området under Markedsgrupperingsmenuen.

Vær opmærksom på at du blot skal klikke på en oddsværdi, for at tilføje den til din spilleseddel.