Breadcrumb navigation

Breadcrumb navigation er en ny funktion på bwins mobilside, som lader dig holde øje med hvor du er på siden. Breadcrumb navigation vises vandret i sportsspil navigationskolonnen og indeholder links tilbage til hver forrige side, som du har navigeret gennem for at komme til den aktuelle side.

For eksempel, for at gå til fodbold, Italien, Serie A events, skal du:

1. Gå til Sport, f.eks. fodbold
  2. Klik på “A-Z lande” filteret
  3. Vælg “Italien” på listen over lande, som vises
  4. Vælg “Serie A

Breadcrumb navigationsruten er: Fodbold > A-Z lande > Italien > Serie A

Tilføj til kolonne

Hver knap der vises i navigationskolonnen er aktiv og du kan klikke på den for at gå tilbage til de forrige sider.

Vær opmærksom på at Hjem-knappen er en standardknap som tager dig tilbage til lobbyen. Hvis navigationsruten er for lang, kan du trække kolonnen til venstre eller højre (med horisontale træk) for at se hele adressen.