Hvilke slags spil er tilgængelige?

Med live-spil kan du vælge mellem 3 forskellige typer spil. Ønsker du kun at sætte et spil, har vi enkeltspil. Du kan spille på maks 12 enkeltspil ad gangen.

Du kan også sætte et kombispil (parlay) med 2 til maks 12 valgte spil. I dette tilfælde er alle spil kombineret. Alle dine valgte spil skal være korrekte for, at du vinder.

Du kan sætte et kombispil med 3 til maks 12 valg/spil. Vi anbefaler at bruge bankers i systemspil med flere end 8 valg.

Bemærk venligst: Hvis du vælger mere end 2 spil, skifter systemet automatisk til kombispil-funktionen, men kun hvis spillene kan kombineres. Læs venligst vores FAQ “Hvilke spil kan kombineres i et kombispil (parlay)?”  for mere information. Hvis du hellere vil sætte et enkelt- eller systemspil, så vælg den respektive fane på spillesedlen.