Direkte bonus

En direkte bonus er et beløb, der tilføjes til din konto uden at det kræver en indbetaling.

Du skal stadig opfylde indsatskravene og følge begrænsninger, så læs venligst nærmere.

En udbetalingsbegrænset bonus kan benyttes med det samme efter aktivering, hvorimod midlerne for den udbetalingsbegrænsede bonus kun er tilgængelige, når du har opfyldt indsatskravene.

Vil du se nogle eksempler på bonusser for at se hvordan begrænsningerne kan være? Klik HER.

Husk, at hvor du har mere end en bonus med samme kriterier i din konton, så kan du kun benytte en af dem på en gang. Det betyder at en vil blive vist som "Aktiv" , imens den anden vil blive sat som "Ventende".

Vil du vide mere om statussen for dine bonusser? Klik HER.

Du kan være nødt til at aktivere bonussen i din "Min Konto / Mine tilbud"-sektion, ved at at klikke på "Mere info" efter at du har læst betingelserne og vilkårene på dit tilbud.