Poker turneringsbilletter

Dette er en kupon der kan bruges til at deltage i specifikke turneringer.

Hvordan kan du få en? Du kan vinde en Sit & Go eller multibord turnering, få en som præmie i en kampagne eller som kompensation.

Turneringsbilletter er ikke overførbare og kan ikke konverteres til kontanter. Husk, at du kan bruge en billet pr. turnering, da de ikke er kumulative.

Hver billet har en udløbsdato, men hvis du ikke bruger dem inden for 6 måneder, deaktiveres de.

Du kan kontrollere alle specifikke detaljer om dine billetter i afsnittet "Poker" eller ved at logge ind i pokerlobbyen og klikke på billetikonet i øverste højre hjørne på siden.

Vil du vide hvad der sker med din billet hvis turneringen bliver aflyst?

• Hvis den aflyses inden starten, kan du beholde din billet.
  • Hvis den aflyses efter starten, får du en kompensation efter vores skøn.