Poker Dollars (P$)

P$ er en virtuel og fleksibel valuta, der skal bruges til at spille i live og online-turneringer. Du kan få dem ved at deltage i online satellitter.

De kan bruges i alle online MTT-, satellit-, spins- eller Sit & Go-turneringer til live event buy-ins, rejseomkostninger og indkvartering.

Når du tilmelder dig en turnering, bruges P$ først (medmindre du ændrer dine indstillinger til at bruge dine kontanter først).

Poker turneringsdollars/euros er gyldige i 12 måneder og de kan ikke overføres, refunderes eller konverteres til kontanter.

Du kan tjekke din P$ saldo når som helst, ved at logge ind i pokerlobbyen og klikke på P$-ikonet i øverste højre hjørne på siden.

Du kan kontrollere transaktionshistorikken for din P$ ved at åbne menuen for din kontoprofil fra din pokerobby og klikke på "Håndhistorik / Mine transaktioner / Turneringsdollars/euros". Vi ønsker dig god underholdning!