PayPal - hyppigt stillede spørgsmål

1. Hvad er PayPal?
  2. Skal jeg åbne en PayPal-konto for at indbetale?
  3. Kan jeg bruge min nuværende PayPal-konto?
  4. Hvordan får jeg en PayPal-konto?
  5. Hvordan finansierer jeg min PayPal-konto?
  6. Hvordan indbetaler jeg til min konto med PayPal?
  7. Kan jeg konfigurere tilbagevendende betalinger med PayPal?
  8. Er der nogle gebyrer forbundet med PayPal?
  9. Hvor lang tid tager det før pengene er på min konto?
  10. Kan jeg udbetale til PayPal?
  11. Er det sikkert at bruge PayPal?
  12. Hvilke valutaer handler PayPal i?
  13. Kan jeg udbetale til PayPal, hvis jeg har brugt en anden betalingsmetode?
  14. Kan jeg få udbetalt mere end min oprindelige indbetaling med PayPal?
  15. Kan jeg udbetale med en anden udbetalingsmulighed end PayPal?
  16. Hvad er en faktureringsaftale?
  17. Er det obligatorisk at oprette en faktureringsaftale?
  18. Hvordan opretter jeg en faktureringsaftale?
  19. Er der gebyrer forbundet med oprettelse af en faktureringsaftale?
  20. Kan jeg annullere faktureringsaftalen?

1. Hvad er PayPal?

PayPal er en hurtig og sikker online betalingsløsning. Det giver øjeblikkelige kontante overførsler til og fra handelssteder.

2. Skal jeg åbne en PayPal-konto for at indbetale?

Ja. Du skal åbne en gratis konto for at foretage en indbetaling med PayPal. Det er hurtigt og let at registrere sig hos PayPal. Åbn din konto i dag.

3. Kan jeg bruge min nuværende PayPal-konto?

Ja. Du kan indbetale på din konto med din nuværende PayPal-konto.

4. Hvordan får jeg en PayPal-konto?

Følg nedenstående trin:

• For at oprette en PayPal-konto, skal du besøge PayPals websted. Sørg for at indtaste dine oplysninger korrekt, så din konto kan godkendes og bekræftes af PayPal.
  • Vælg dit foretrukne sprog og det land eller den region, du bor i.
  • Vælg den type PayPal-konto, du vil have og klik på "Fortsæt".
  • Indtast dine personlige oplysninger efter anmodning og klik på "Registrer dig".

Din konto vil derefter være klar til brug.

5. Hvordan finansierer jeg min PayPal-konto?

Du kan finansiere din PayPal-konto ved hjælp af følgende betalingsmuligheder:

Direkte bankoverførsel
Kreditkort
Debit kort

6. Hvordan indbetaler jeg til min konto med PayPal?

• Log ind på din konto.
  • Gå til "Kasse"-fanen og vælg "Indbetal".
  • Du vil nu se PayPal-ikonet. Vælg denne indbetalingsmetode ved at klikke på ikonet.
  • Indtast eller vælg beløbet du vil indbetale og bonuskoden (hvis du har en) og klik på "Indbetal". Du bliver nu omdirigeret til PayPal, hvor du bliver bedt om at logge ind på din PayPal-konto og bekræfte betalingen ved at vælge din betalingsmetode og klikke på "Betal nu". Du vil modtage en øjeblikkelig bekræftelse når du har fuldført processen. Du vil derefter blive sendt videre til "Kasse".

7. Kan jeg konfigurere tilbagevendende betalinger med PayPal?

Desværre understøtter vi i øjeblikket ikke tilbagevendende betalinger med PayPal.

8. Er der nogle gebyrer forbundet med PayPal?

Der kræves ingen gebyrer for indbetalinger med PayPal.

9. Hvor lang tid tager det før pengene er på min konto?

Det tager 10-20 sekunder at godkende, hvis du allerede har en PayPal-konto. Finansier din PayPal-konto med kreditkort eller elektronisk pengeoverførsel fra din bankkonto.

10. Kan jeg udbetale til PayPal?

Ja, for at foretage en udbetaling til PayPal skal du have indbetalt med din PayPal-konto inden for de seneste seks måneder. Hvis du har foretaget en indbetaling inden for de seneste seks måneder, skal du gå til Kassen, vælge "Udbetaling" og derefter vælge PayPal-logoet. Dit udbetalingsbeløb bliver sendt til din PayPal-konto efter vores interne kontrol er overstået.

11. Er det sikkert at bruge PayPal?

Helt sikkert! Med PayPal kan du foretage helt sikre online-banktransaktioner.

12. Hvilke valutaer handler PayPal i?

PayPal handler kun i € og £.

13. Kan jeg udbetale til PayPal, hvis jeg har brugt en anden betalingsmetode?

Ja. Hvis du har foretaget en vellykket indbetaling ved hjælp af din PayPal-konto, kan du udbetale til PayPal, selvom du også har brugt andre indbetalingsmetoder til at finansiere din konto.

14. Kan jeg få udbetalt mere end min oprindelige indbetaling med PayPal?

Ja, du kan få udbetalt mere end din indledende indbetaling via PayPal.

15. Kan jeg udbetale med en anden udbetalingsmulighed end PayPal?

Ja, men hvis PayPal er en af flere indbetalingsmetoder, du har brugt til at finansiere din konto og også er din indbetalingsmetode med den højeste værdi i løbet af de sidste tre måneder, skal du udbetale, via PayPal, det beløb, der svarer til de kumulative indbetalinger, der er foretaget via PayPal inden du kan anmode om udbetalinger via andre udbetalingsmuligheder. I tilfælde af at det samlede indbetalte beløb er lig med en første indbetaling, gælder en første udbetaling-regel. For eksempel, hvis den første indbetaling foretaget med PayPal er på $500 og den anden indbetaling foretaget med kreditkort er på $500, er du igen først forpligtet til at udbetale et beløb svarende til $500 med PayPal, før du kan udbetale med en anden metode.

16. Hvad er en faktureringsaftale?

Med PayPal faktureringsaftale funktionen vil du være i stand til at foretage hurtigere og direkte indbetalinger. For at oprette din faktureringsaftale, skal du starte en indbetaling og markere boksen "Opret faktura aftale". Når du har oprettet din faktureringsaftale, kan du foretage alle fremtidige indbetalinger uden at logge ind på din PayPal-konto.

17. Er det obligatorisk at oprette en faktureringsaftale?

Nej. Det er ikke obligatorisk at oprette en faktureringsaftale.

18. Hvordan opretter jeg en faktureringsaftale?

Følg nedenstående trin:

1. Log ind på din konto.

2. Gå til fanen "Kasse", og vælg "PayPal"

3. Marker afkrydsningsfeltet "Opsæt faktureringsaftale".

4. Indtast eller vælg dit indbetalingsbeløb.

5. Klik på videre".

6. Du vil blive omdirigeret til PayPal-webstedet i et nyt vindue. Log ind på din PayPal-konto, og klik på '"Jeg accepterer og betaler".

19. Er der gebyrer forbundet med oprettelse af en faktureringsaftale?

Nej.

20. Kan jeg annullere en faktureringsaftale?

Ja, du kan til enhver tid annullere faktureringsaftalen ved at logge ind på din PayPal-konto.