Ofte stillede spørgsmål om paysafecard

1. Hvad er paysafecard?
  2. Hvorfor kan jeg ikke indbetale penge med paysafecard-koder længere?
  3. Hvordan kan jeg indbetale penge på min paysafecard-konto?
  4. Hvordan indbetaler jeg penge til min konto med paysafecard?
  5. Er der nogle gebyrer forbundet med paysafecard?
  6. Hvor lang tid tager det før penge, jeg har overført til min konto, er tilgængelige?
  7. Er det sikkert at bruge paysafecard?

1. Hvad er paysafecard?

Et paysafecard er det førende forudbetalte betalingskort til betalinger på internettet. Med et paysafecard kan du shoppe online nemt og sikkert – du behøver ikke dele dine personlige data.

2. Hvorfor kan jeg ikke indbetale penge med paysafecard-koder længere?

Fra d. 14. september 2021 og frem kan indbetalinger kun foretages ved brug af din paysafecard-konto. Hvis du ikke har en paysafecard-konto, kan du tilmelde dig gratis HER. For flere oplysninger, gå til paysafecard.com.

3. Hvordan kan jeg indbetale penge på min paysafecard-konto?

paysafecards kan købes i udvalgte butikker og kiosker.

Find din nærmeste paysafecard-forhandler

4. Hvordan indbetaler jeg penge til min konto med paysafecard?

Følg nedenstående trin:

• Log ind på din konto.
  • Gå til fanen "Kasse" og vælg "Indbetal".
  • Du vil nu se paysafecard-ikonet. Vælg indbetalingsmetoden ved at klikke på ikonet.
  • Angiv eller vælg beløbet, du vil indbetale, og bonuskoden (hvis du har en) og klik på "Indbetal".
  • Du bliver nu omdirigeret til paysafecard.
  • Log ind på din paysafecard-konto, og følg instruktionerne.
  • Du vil nu se dine bekræftelsesoplysninger.
  • Klik på "OK" – du vil se en meddelelse, der siger "Indbetaling gennemført".

5. Er der nogle gebyrer forbundet med paysafecard?

Der er kræves ingen gebyrer for indbetalinger med paysafecard.

6. Hvor lang tid tager det før penge, jeg har overført til min konto, er tilgængelige?

Beløbet krediteres din konto med det samme.

7. Er det sikkert at bruge paysafecard?

Ja, paysafecard er fuldstændig sikkert. Med en kombination af transaktionsovervågning, sms-transaktionsbekræftelse af kortindehavere og et stærkt antisvindel-team, er paysafecard en fuldstændig sikker online betalingsmetode.