Coin Field

Dette spil har en gennemsnitlig retur til spiller på 95 %.

Coin Field er et minespil, der består af 3x3, 4x4 og 5x5 gittre af fliser, der skjuler enten mønter eller miner.

Baggrunden for alle minespil er, at der er skatte og miner. Skatte giver en multiplikator til spillerens indsats, mens miner resulterer i, at spilleren taber indsatsen. I Coin Field er skattene repræsenteret af mønter, og minerne er repræsenteret med røde krydser. I de følgende afsnit beholder vi dog terminologien skatte og miner for at forklare den underliggende mekanik.

For hver skat, du afslører, vil dine samlede gevinster stige. Du kan udbetale gevinsten efter hver afsløret brik, men hvis du rammer en mine vil alle fremskridt gå tabt. Du kan vælge mængden af miner pr. gitter, men jo flere miner, du tilføjer, jo hurtigere stiger multiplikatoren, men jo højere vil risikoen være.

Du bestemmer selv, hvor længe du vil blive i spillet - du kan udbetale efter enhver afsløring eller risikere det hele for en stor udbetaling!

Kontroller

• Justering af indsatsen vil ændre værdien af det aktuelle væddemål. Vælg, hvor meget du vil satse på hver runde ved at trykke på - eller +-knapperne på hver side af 'PLAY'-knappen.
  • Hvis du trykker på spil uden at have valgt indsatsværdi og antal miner, vil spillet enten starte med standardværdierne eller dine valgte værdier fra forrige runde.
  • Hvis du klikker på 'Højttaler'-ikonet øverst til venstre, slås lyden fra eller til.
  • '?' ikonet åbner hjælpefilen.
  • I-ikonet åbner gevinsttabellen.
  • Historik-ikonet giver dig mulighed for at se dine sidste 100 indsatser.

Yderligere Information

Den maksimale udbetaling for spillet er 2500x indsatsen.

For mere information om de procedurer, der anvendes til at administrere uafsluttede spilrunder, henvises til spilhjemmesiden.

For mere information om det tidspunkt, hvorefter inaktive spilsessioner automatisk slutter, henvises til spilhjemmesiden.

I tilfælde af funktionsfejl i spilhardwaren/-softwaren annulleres alle berørte spilvæddemål og udbetalinger, og alle berørte væddemål refunderes.

I indsatshistorikken repræsenterer tallene et gitter, startende fra venstre mod højre, fra top til bund.

Seneste opdatering: 22-11-2022