Golden Boot

Sådan spiller du

• Fodboldspillet hvor din evne til at score mål, scorer penge!
  • Vælg hvor mange bolde der skal spilles med hver gang og indsatsen pr. bold.
  • Selv bolde, der rammer forbi målet, kan score, når du vinder ekstra bonusbolde ved at tænde banelysene.
  • Nogle bolde vil gå ind i målet - andre vil blive fanget af en angriber. Tryk på spilleren for at frigive bolden, når han peger i den rigtige retning.
  • Scor for at vinde kontanter!

Regler

• Lejlighedsvis kan en operatør aktivere en teamvalgfunktion. Når dette sker, skal du når du ser skærmbilledet for holdvalg, vælg det ønskede hold.
  • For at vælge et andet hold, vent indtil du ikke har nogen bolde i spil (alle bolde og færdighedshot er blevet gennemført), tryk derefter på shirt-ikonet knappen i indstillingerne og vend tilbage til holdvalgskærmen.

For at vædde

• Vælg hvor mange bolde der skal spilles ved hjælp af knapperne "->" og "<-" på begge sider. Vælg din indsats pr. bold ved hjælp af knapperne "->" og "<-".
  • Din præmie vil være et multipel af din indsats, baseret på betalingstabellen nedenfor. Hvis du ikke scorer med en bestemt bold, vil du miste din indsats.

For at spille

• Tryk på knappen i midten for at placere din indsats og slippe dine bolde.
  • Boldene vil hoppe mellem stifterne på banen.
  • Nogle bolde vil blive fanget af "forsvars" spillere, som derefter er omgivet af en lille bue med en retningspile. Du kan så trykke på spilleren for at frigive bolden, når pilen peger i den retning, hvor du ønsker at skyde.
  • Skillshots forsvinder ikke, når du køber nye bolde, du kan tage disse skud når som helst.
  • Hvis din skillshot går ind i målet, vil du se en besked med det beløb, der er vundet. Hvis din skillshot ikke kommer ind i målet, vil du se en 'MISS'. Bemærk at skillshots som rammer forbi ikke vil udløse LED-lysene.
  • Præmierne vælges tilfældigt fra betalingstabellen nedenfor, når et mål er scoret af normale/guldbolde. Guldboldek tilbyder større præmier end normale bolde.

Boldtæller

Antallet af bolde du har købt vises i boldtælleren. Denne vil gå ned, når bolde forlader spillet eller bliver skillshots. Tælleren vil gå op, hvis du køber flere bolde, eller hvis du får gratis bolde.

Du kan købe op til maksimalt 100 bolde ad gangen. Gratis bolde vil blive tilføjet til din boldtæller, når de tildeles og er i tillæg til de 100.

Gratis bolde

På hver side af målet er der tre LED'er. Når en bold rammer forbi, vil den tænde lysdioden. En anden bold, der går gennem samme skærm, slukker for den. LED'erne nulstilles ikke, når du køber flere bolde med samme væddemål, så resultatet af LED'erne fra hvert parti af bolde påvirkes af de foregående batcher.

Gratis bolde udløses, når de 3 LED-skærme på den ene side tændes samtidig. Antallet af bolde kan være 5, 10 eller 20. Når en spiller spiller flere væddemål, vil LED'erne blive nulstillet.

Chance og færdigheder

Golden Boot er et primært chancebaseret spil. Uanset om en bold er en præmiebold eller ej, afhænger spillet af Random Number Generator (RNG). Nogle bolde vil automatisk nå målet. Imidlertid kræver et antal præmiebolde et færdighedsskud på spillernes side. Således spiller en spiller der spiller med perfekt færdighed bedre end en spiller, der laver fejl.

Auto skud

Hvis du ikke ønsker at bruge færdighed, kan du vælge funktionen 'autoshoot'. Autoshoot-funktionen arbejder med 90% færdighed. Det vil sige 90 gange ud af 100, vil spillet sikre, at bolden når målet, men nogle gange 10 i 100 gange vil bolden ramme forbi. Denne funktion bestemmer om der scores eller rammes forbi ved hjælp af en RNG.

Hvis du tillader mere end 9 skillshots at samles på en enkelt spiller, vil Autoshoot tænde og spille skud for dig, indtil der er 9 skillshots i køen.

Du kan til enhver tid slå autoshoot til eller fra.

Resultater

Du kan se resultaterne af hvert væddemål i resultatoversigten. Få adgang til dette ved at trykke på nederste bjælke. Når hvert spil ID er afsluttet (dette omfatter alle relaterede skillshots og bonusbolde), vises resultaterne for hver bold, der er købt i det pågældende væddemål. Du kan også se mængden, der er vundet fra bonusbolde for hver indsats. Tryk på oversigten for at fjerne den igen. Du kan få adgang til oversigten til enhver tid, og spillet stopper ikke.

Tilbagebetalingsprocent

RTP er det gennemsnitlige beløb, der returneres til en spiller over tid afhængigt af færdighed.

RTP (100% færdighed): 99.00%
RTP (90% færdighed): 93.78% Auto skud
RTP (75% færdighed): 85.95%
RTP (50% færdighed): 72.90%
RTP (0% færdighed): 46.80%

Betalingstabel

Hver vindende bold vil have et præmiebeløb som bliver valgt af Random Number Generator. Mere værdifulde præmier er angivet som "guld" bolde, præmier op til 5x din indsats er normale bolde. Når en bold går i mål - vil værdien blive vist som en animation, og mængden tilføjes til balancen og gevinstbeløbet i bundlinjen.

x500 Guld
x100 Guld
x50 Guld
x25 Guld
x20 Guld
x10 Guld
x5 Normal
x4 Normal
x3 Normal
x2 Normal
x1 Normal

Gevinster udløses: 1 ud af 3.9 gange

Afbrudt spil

Vi ved, at internetforbindelser undertiden kan være upålidelige, eller noget kan forstyrre spillet. Vi forsøger at gøre dette så retfærdigt som muligt for dig. Hvis du f.eks. løber tør for batteri, mens du spiller, eller når du har nået din personlige daglige grænse, når du vender tilbage, vil alle vindende bolde blive krediteret til din konto (inklusive bonusbolde). Imidlertid venter eventuelle skillshots på at du spiller dem.

Disse vil være tilgængelige for at spille i 24 timer. Efter den tid vil der blive spillet nogle skillshots for dig ved hjælp af Auto-funktionen - med en 90% færdighed - og eventuelle resulterende gevinster vil blive tilføjet til din konto på det tidspunkt.

Fejl i spilsystemet

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster og ugyldige indsatser, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet ikke fungerer korrekt. Definitionen af en sådan fejl omfatter en fejl i de offentliggjorte odds eller betalingstabeller, eller et spil, der ikke fungerer i overensstemmelse med dens offentliggjorte regler.

Seneste opdatering: 05-11-2020