Mega Deuces Wild Poker

Mega Deuces Wild Poker spilles imod maskinen. Formålet med spillet er at opnå en pokerhånd med fem kort, som indeholder mindst tre ens eller bedre op til maks. en naturlig royal flush. Se gevinstoversigten nedenfor for at få flere oplysninger.

Når du har foretaget en indsats, får du fem kort. Derefter vælger du de kort, du vil beholde, og de kort, du vil smide. Maskinen erstatter de kort, du smider, så du sidder med din endelige hånd. Du vinder i overensstemmelse med din hånds værdi.

Spilinformation

• Alle farver (spar, hjerter, klør og ruder) har samme værdi.
  • Spillet spilles med et enkelt sæt spillekort med 52 kort.
  • Alle 2’ere er jokerkort og kan erstatte ethvert andet kort for at sammensætte den bedst mulige vinderhånd.
  • Kortene blandes ved starten af hvert spil.

Sådan spiller du

• I dette spil spiller du med mønter, hvis værdi du kan ændre ved at klikke på pilene på begge sider af det ovale møntsymbol, der er placeret over feltet Game Balance.
  • Indsatsgrænsen vises på titlen på spilskærmen.
  • Den samlede indsats vises i feltet ’Bet’ nederst i spilskærmen.
  • Den møntværdi, du spiller med, vises på det ovale, guldfarvede møntsymbol. Brug pil op og pil ned til at ændre møntværdien.
  • Der er en minimal og maksimal møntværdi.
  • Antallet af mønter i spil fremgår i feltet ’Coins’. Du kan spille med en til fem mønter pr. hånd.
  • Antallet af mønter kan forøges ved klik på ’Sats en’ eller ved valg af kolonnen i gevinstoversigten øverst i skærmen. Antallet af mønter i spil angives også ved markering af den pågældende kolonne i gevinstoversigten.
  • Knappen ’Maks. indsats’ spiller automatisk fem mønter af din valgte møntværdi. Klik på knappen ’Maks. indsats’ starter desuden automatisk det næste spil.
  • Gevinstoversigt: Maskinen udbetaler i henhold til den gevinstoversigt, der vises øverst i spilskærmen. De gevinster, der vises i gevinstoversigten, angives i mønter, og hver enkelt kolonne svarer til det satsede antal mønter (fra én til fem mønter). Dit samlede gevinstbeløb er antallet af vundne mønter ganget med værdien af disse mønter. Dette vises i feltet ’Win’.
  • Klik på ’Giv kort’ for at modtage fem kort med billedsiden opad.
  • Du har nu mulighed for at beholde et eller flere kort i din oprindelige hånd.
  • Hvis du klikker på et kort, placeres der et ’Hold’-symbol på det. Du kan fjerne ’Hold’-symbolet ved at klikke på kortet igen.
  • Når du har truffet dit valg, skal du klikke på ’Træk’. Kortene, der ikke beholdes, erstattes, så du sidder med din endelige hånd.
  • Hvorvidt du vinder eller ej, er baseret på kombinationen af værdien af den endelige hånd og gevinstoversigten øverst i spilskærmen.
  • Dine gevinster vises som dollars og/eller cent i feltet ’Win’ nederst til højre i spilvinduet.
  • Din spilsaldo vises nederst i venstre side af spilskærmen. Se nedenfor for at få flere oplysninger om ’Re-buy’.
  • Standardindsatsen for næste spil er beløbet, du satsede i det foregående spil. Du kan selv vælge, om din indsats skal øges eller mindskes.
  • Klik på knappen 'Regler' nederst til venstre i skærmen for at få vist spillereglerne.
  • Klik på knappen 'Spillogger' for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på ‘Version’ for at få vist spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på ‘Re-buy’ for at købe flere kreditter til spillet fra din konto.
  • Klik på ‘Forlad spil’ for at forlade spillet.

Gevinstoversigt

• Gevinstoversigten viser gevinsterne for vinderhænder.
  • Kun den højeste vinderhånd giver gevinst.
  • Alle gevinsterne, der vises i gevinstoversigten, er angivet som mønter. Feltet ’Win’ nederst til højre i spilskærmen viser samtlige udbetalte gevinster i dollars og cent.
Gevinstoversigt baseret på én spillet mønt
Pokerhænder Antal vundne mønter Beskrivelse af hånd
Naturlig royal flush 250
(4.000 mønters-jackpot med fem spillede mønter)
E, K, D, Kn, 10 i samme farve uden at gøre brug af jokerkortet.
Fire 2’ere 200 Alle fire 2’ere samt yderligere et kort.
Deuces wild flush 25 E, K, D, Kn, 10 i samme farve med brug af et eller flere jokerkort.
Fem ens 16 Fire kort af samme værdi plus et jokerkort.
Straight flush 13 Fem kort i samme farve i rækkefølge.
Fire ens 4 Fire kort af samme værdi.
Fuldt hus 3 Tre ens samt et par.
Flush 2 Fem kort i samme farve.
Straight 2 Fem kort i rækkefølge (esser kan benyttes som højeste eller laveste kort).
Tre ens 1 Tre kort af samme værdi.

Jeg kunne ikke færdiggøre spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i dit spil, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet enten ved at klikke på knappen ‘Spillogger’, når du er logget ind igen.

Hvis du bliver afbrudt midt i et temaspil, vil du blive spurgt om, hvorvidt du vil færdiggøre det, når du er logget ind igen. Efter færdiggørelse af temaspillet kan du enten genoptage afviklingen af det samme basisspil, eller du kan frit vælge et andet spil.