Game King Double Bonus Poker

igtgamekingdoublebonuspoker

Game King™ Video Poker – Double Bonus Poker™
Den fuldkomne, landbaserede Video Poker-oplevelse er nu tilgængelig online!
Alle de spilelementer, du kender og stoler på sammen med nogle af de hotteste gevinster på markedet.

Sådan spiller du
I Video Poker er dit mål at opbygge den bedst mulige hånd i forhold til udbetalingstabellen.

1. Brug knapperne FORØG INDSATS eller SÆNK INDSATS for at vælge din foretrukne indsats
  2. GIV din starthånd
  3. HOLD de kort, du vil beholde (om nogen)
  4. TRÆK for at udskifte kort, du ikke ønsker at beholde (eller stå, hvis alle kortene skal holdes)

Måder at øge indsatsen på:

• Klik på FORØG INDSATS
  • Tryk på HØJRE PIL
  • Tryk på PIL OP

Måder SÆNKE INDSATSEN på

• Klik på SÆNK INDSATS
  • Tryk på VENSTRE PIL
  • Tryk på PIL NED

Måder at HOLDE/FRAVÆLGE kort:

• Klik på ét kort ad gangen
  • Klik og træk på tværs af kortene
  • Tryk på knap 1, 2, 3, 4 og/eller 5

Måder at give KORT på:

• Klik på knappen GIV KORT
  • Tryk på mellemrumstasten (aktiveres under Valgmuligheder)

Måder at TRÆKKE KORT på:

• Klik på knappen TRÆK
  • Tryk på mellemrumstasten (aktiveres under Valgmuligheder)

Måder at springe over rulningen:

• Klik på på knappen SPRING OVER
  • Tryk på mellemrumstasten (aktiveres under Valgmuligheder)

[til toppen ]

Håndrangering i Video Poker

Double Bonus Poker™

Hånd

Beskrivelse

Eksempel

Royal Flush

10, J, Q, K, A i samme kulør

10’er J’e Q’er K’er A’er

Straight Flush

5 på hinanden rangerende kort i én kulør

AC 2C 3C 4C 5C

4 esser

4 esser

AC AD AH AS 6C

4 2’ere, 3’ere, 4’ere

4 2’ere, 4 3’ere eller 4 4’ere

3C 3D 3H 3S 9H

4 5’ere op til konger

4 5’ere, 4 6’ere, 4 7’ere, 4 8’ere, 4 9’ere, 4 10’ere, 4 Knægte, 4 Dronninger eller 4 Konger

JC JD JH JS KS

Full house

3 kort med én rang, 2 kort med en anden rang

AH AC AD 6C 6H

Flush

5 kort i én kulør

8H 9H 2H JH AH

Straight

5 på hinanden følgende kort

8H 9H 10S JD QD

3 ens

3 kort med én rang

6S 6D 6C AD JC

2 par

2 kort med én rang, 2 kort med en anden rang

QD QH 7H 7S 4D

Knægte eller bedre

2 kort med én rang (J, Q, K eller A)

KD KC 9H 8C 2S

Valgmuligheder
Hastighed
Vælg hastighed for kortgivnings- og korttræknings animationer.

Grafikkvalitet
Vælg forskellige kvalitetsindstillinger for at optimere spiloplevelsen.

Giv/Træk på mellemrumstast
Aktiverer eller deaktiverer brug af MELLEMRUMSTASTEN til at give og trække kort.

Baggrundsfarve
Ændrer spillets baggrundsfarven.

Regler

• Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Kortene gives fra ét almindeligt sæt spillekort, som blandes for hvert spil.
  • Kun den højeste gevinst bliver udbetalt.
  • Hvis en Royal Flush gives i første omgang, holdes alle kort automatisk.
  • Hvis en anden gevinstgivende hånd gives i første omgang, beholdes ingen af kortene automatisk.

Alle varemærker er registrerede varemærker eller patentanmeldte varemærker tilhørende IGT i USA og/eller andre lande. © 2012 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Sidst opdateret 4. September 2012