Game King Jacks or Better Poker

igtgamekingjacksorbetterpoker

Game King™ Match Times Pay™ - Jacks or Better
Vi har gjort de hotteste gevinster endnu hottere!
Optimer gevinster og tilbagebetaling med vores bonusmultiplikatorhjul.

Match Times Pay™ Bonusfunktion
Spin et fair hjul, hver gang der gives kort for en chance for at vinde multiplikatorer! Tre matchende farver inde i guldkilen vinder farvens multiplikator når bonussen er aktiveret. Denne multiplikator lægges til gevinsten efter kortgivningen

Klik på BONUS-knappen for at aktivere eller deaktivere bonussen. Aktivering af bonussen koster 40% af hovedindsatsen, men øger den langsigtede, teoretiske tilbagebetaling.

Hjulet spinner også, når bonussen er deaktiveret, men der udløses ikke multiplikatorer.

Sådan spiller du
I Video Poker er målet at opbygge den bedst mulige hånd i forhold til betalingsoversigten

1. Brug knapperne HÆV INDSATS eller SÆNK INDSATS for at vælge din foretrukne indsats
  2. TRÆK din starthånd
  3. HOLD de kort, du vil beholde (om nogen)
  4. TRÆK for at udskifte kort, du ikke ønsker at beholde (eller at stå, hvis alle kortene skal holdes)

Sådan ØGES INDSATSEN:

• Klik på HÆV INDSATS
  • Tryk på HØJRE PIL
  • Tryk på PIL OP

Sådan SÆNKES INDSATSEN:

• Klik på SÆNK INDSATS
  • Tryk på VENSTRE PIL
  • Tryk på PIL NED

SÅDAN HOLDES/FRAVÆLGES KORT:

• Klik på ét kort ad gangen
  • Klik og træk på tværs af kortene
  • Tryk på knapperne 1, 2, 3, 4 og/eller 5

Sådan GIVES der kort:

• Klik på GIV KORT
  • Tryk på mellemrumstasten (aktiveres under Valgmuligheder)

Sådan TRÆKKES kort:

• Klik på TRÆK KORT
  • Tryk på mellemrumstasten (aktiveres under Valgmuligheder)

Måder at springe over rulningen:

• Klik på SPRING OVER
  • Tryk på mellemrumstasten (aktiveres under Valgmuligheder)

Håndrangering i Video Poker

Knægte eller bedre

Hånd

Beskrivelse

Eksempel

Royal Flush

10, J, Q, K, A i samme kulør

10S JS QS KS AS

Straight Flush

5 på hinanden følgende kort i én kulør

AC 2C 3C 4C 5C

4 ens

4 kort med én rang

9C 9D 9S 9H 3C

Fuldt hus

3 kort med én rang, 2 kort med en anden rang

AH AC AD 6C 6H

Flush

5 kort i én kulør

8H 9H 2H JH AH

Straight

5 på hinanden følgende kort

8H 9H 10S JD QD

3 ens

3 kort med én rang

6S 6D 6C AD JC

To par

2 kort med én rang, 2 kort med en anden rang

QD QH 7H 7S 4D

Knægte eller bedre

2 kort med én rang (K, D, K eller E)

KD KC 9H 8C 2S

Valgmuligheder
Hastighed
Vælg hastighed for kortgivnings- og korttrækningsanimationer.

Grafikkvalitet
Vælg andre kvalitetsindstillinger for at optimere spiloplevelsen.

Giv/Træk på mellemrumstast
Aktiverer eller deaktiverer brug af MELLEMRUMSTASTEN til at give og trække kort.

Baggrundsfarve
Ændrer spillets baggrundsfarve

Regler

• Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Kortene gives fra ét almindeligt sæt spillekort, som blandes før hvert spil.
  • Kun den højeste gevinst bliver udbetalt.
  • Hvis en Royal Flush gives i første omgang, holdes alle kort automatisk.
  • Hvis en anden gevinstgivende hånd gives i første omgang, holdes ingen af kortene automatisk.
  • Stand 1X multiplikator anvendes til ikke-matchende hjulresultater eller når bonussen ikke er aktiveret.
  • Alle hjulresultater er uafhængige af hinanden.
  • 5% bredere gule bonushjulfelter øger den samlede udbetaling.

Alle varemærker er registrerede varemærker eller patentanmeldte varemærker, der tilhører IGT USA og/eller andre lande. © 2012 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Sidst opdateret 5. november 2012