Joker Poker Deuces Wild

Spillets mål

Joker Poker Deuces Wild spilles mod computeren. Formålet med spillet er at lave en fem-korts pokerhånd med mindst tre ens eller bedre, op til "Fire toere plus joker". Se gevinstoversigten for mere information.

Når du har placeret en indsats får du fem kort. Du vælger herefter de kort, du vil beholde, og dem, du vil skille dig af med. Computeren ombytter sidstnævnte med nye kort, og du har herefter din endelige hånd. Du vinder i henhold til din håndværdi.

Spilleoversigt

• Alle farver (spar, hjerter, klør og ruder) tæller lige meget.
  • Spillet spilles med et kortsæt med 53 kort. De 52 normale spillekort samt 1 joker.
  • Jokeren kan erstatte alle andre kort, undtagen de fire toere, i den endelige fem-kortshånd.
  • De fire toere fungerer også som jokere og kan erstatte alle andre kort i den endelige fem-kortshånd.
  • Kortene blandes før starten på et nyt spil.

Sådan spiller du

• Minimumindsatsen er EUR 0,10 og maksimumindsatsen er EUR 200.
  • Den samlede indsats vises i "Samlet indsats" i venstre side af gevinstoversigten på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Din gevinst udbetales i henhold til "GEVINSTOVERSIGT", som findes øverst på spilskærmen. De viste gevinster er pr. indsatsenhed og er vist som kreditter. For at finde den effektive udbetaling, skal du gange den respektive gevinst med indsatsen.
  • Klik på "Giv kort" for at få fem kort med billedsiden opad.
  • Auto-hold vælger automatisk hvilke kort der skal holdes i henhold til den bedste strategi. Du kan fravælge et kort mærket 'HOLD' ved at klikke på det.
  • Du kan vælge at slå auto-hold fra.
  • Du føjer et "Hold"-symbol til kortet ved at klikke på det. På samme måde kan du fjerne et "Hold"-symbol ved at klikke på kortet igen.
  • Når du har truffet dine valg, klikker du på "Træk". De ikke-holdte kort ombyttes, hvorefter du har den endelige hånd.
  • Din gevinst baseres på den endelige hånds værdi i henhold til gevinstoversigten øverst på spilskærmen.
  • Dine gevinster vises med en blinkende stor font hen over kortene.
  • Den vindende hånd vil blive vist ved at den blinker i gevinstoversigten.
  • Kreditterne justeres i henhold til gevinstbeløbet.
  • Standardindstillingen i næste spil er din indsats i det foregående spil. Du kan vælge at øge eller reducere indsatsen.
  • Klik på "Regler" nederst til venstre på spilskærmen for at se spillereglerne.
  • Klik på "SPILHISTORIK" for at se dine tidligere spil.
  • Klik på "VERSION" for at se spillets aktuelle versionsnummer & og spillereglerne.
  • Klik på "RE-BUY" for at overføre flere midler til spillet fra din bwin konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.

Paytable

• "GEVINSTOVERSIGTEN" viser de vindende hænders gevinster.
  • Kun den højeste hånd vinder.
  • Alle gevinster i gevinstoversigten vises i form af kreditter. For at beregne det tilsvarende beløb i dollar/cent, skal du gange gevinsten med indsatsen.
Gevinstoversigt
Pokerhænder Gevinst Kort
Fire toere plus joker 1200 Alle fire toere plus en joker.
Royal flush 200 E, K, D, Kn samt 10 i samme farve.
Fire toere 25 Alle fire deuces plus ét andet kort.
Wild royal flush 12 E, K, D, Kn 10 i samme farve med en joker.
Fem ens 8 Fire kort af samme værdi plus et "wild card".
Straight Flush 6 Fem kort i samme farve i numerisk rækkefølge.
Fire ens 3 Fire kort med samme værdi.
Full House 3 Tre ens plus et par.
Flush 3 Tre ens plus et par.
Straight 2 Fem kort i numerisk rækkefølge (es kan være høj eller lav).
Tre ens 1 Tre kort af samme værdi.

Den teoretiske udbetaling til spilleren i dette spil er 97,14%.

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen efter at du har fået dine kort, skal du logge tilbage på din bwin Account variale og afslutte det pågældende spil, som automatisk bliver åbnet når du logger ind igen. Hvis du mister forbindelsen lige efter at have trukket dine kort, bliver spillet anset som afsluttet og du kan se resultatet i din spilhistorik når du logger ind igen. Hvis du ikke kan spille eller har andre problemer, kan du kontakte vores kundeservice.

Tekniske fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

Seneste opdatering: 06-07-2022