6 in the Chamber

- Hey Rookies, er I klar til at tage imod de hårdeste dusører i Miracle City? Så må I hellere have 6 i kammeret, for I får brug for alle de kugler, I har.
- 6 In The Chamberâ"¢ er en spilleautomat med 10 linjer, hvor gevinster beviser dit værd som dusørjæger. Er du god nok? Okay, så kom på dusørbrættet for de store dusørpræmier.
Trin 1: Kom godt i gang
1. Klik på knappen INDSATS for at øge eller mindske din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser fra Totalindsats-indstillingerne (afhængigt af operatørkonfiguration og valutaækvivalent).
2. Klik på 'SPIN' for at starte dit spil.
3. Der er en Autoplay-funktion i spillet, som starter hvert spin automatisk. Hvis du ønsker at annullere dette under dine automatiske spins, skal du blot trykke på Stop Autoplay-knappen (afhængigt af operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav).
Trin 2: Sådan spiller du
- Tryk på 'SPIN' for at starte spillet (afhængigt af jurisdiktion og operatørkonfiguration kan mellemrumstasten også bruges til at starte et spil).
- Hjulene vil spinne og til sidst stoppe tilfældigt.
- Hvis kombinationen af symboler, der vises på hjulene, danner en linje med 3, 4 eller 5 matchende symboler startende fra venstre på en af gevinstlinjerne, så vinder du. Alle vindende linjer vil blive fremhævet, og din gevinst vil blive krediteret til din konto.
- Alle symboler, der er en del af en gevinst, forsvinder efter gevinstevalueringen og erstattes af de symboler, der falder ned ovenfra, hvor eventuelle nye gevinster tildeles. Dette fortsætter, indtil der ikke dannes nye gevinster.
- Alle vinderkombinationer lægges sammen.
- Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver linje.
- 3 eller flere BONUS Scatter-symboler vil udløse Free Games-funktionen fra hovedspillet.
- Brug Hunter Side Bet-knappen til at aktivere Hunter Game Mode (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)
- Vindende kaskader i en spillerunde eller et gratis spil får spillet til at skifte fase. Fase 1 og 2 er med Ricochet Wilds, fase 3 og fremefter er med Bounties.
- En spillerunde eller et gratis spil er afsluttet, når der ikke er flere mulige vinderkaskader.
- I begyndelsen af hver spilrunde eller gratis spil nulstilles spilfasen.
Wild-symbol
- Wild-symbolet (Sheriff Badge) kan bruges til at danne linjegevinster ved at erstatte andre symboler.
- Kun den højeste gevinst på hver linje udbetales (f.eks. er 3 wild-symboler en gevinst, eller disse symboler bruges sammen med et andet symbol til at skabe en gevinst på 4 symboler, og kun den af disse to, der er den højeste, udbetales).
- Wild-symbolerne kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonussymboler.
Ricochet Wilds
- Ricochet Wilds er wild-symboler, der erstatter symboler på hjulene.
- I hovedspillet kan en Ricochet Wild kun udløses efter den første og/eller anden vinderkaskade i en spilrunde (f.eks. fase 1 og/eller 2).
- Hvis en Ricochet Wild erstatter et Bonus Scatter-symbol, vil det blive konverteret til en Scatter Wild.
- Scatter Wilds fungerer som almindelige wild-symboler, og Bonus Scatter-symboler kombineres.
- Når en Scatter Wild bidrager til en vindende kombination som en Wild, konverteres Scatter Wild tilbage til et Bonus Scatter-symbol.
- Hvis en Ricochet Wild erstatter et Wild-symbol, vil ekstra Wild-symboler erstatte alle symboler i positioner umiddelbart (dvs. en symbolposition væk) tilstødende horisontalt og vertikalt til den oprindelige Wilds position. Det mulige antal ekstra wilds vil derfor være fra 2 til 4.
- Ricochet Wilds kan lande på en hvilken som helst symbolposition på hjulene.
- I alle bonusspil vil en Ricochet Wild altid blive udløst efter den første og anden vindende kaskader inden for en spilrunde.
Bounties
- Bounties er figurer med pengepræmier.
- Bounties er organiseret i niveauer: Small, Medium, Large, X-Large.
- Hvert Bounty-niveau har 3 figurer, der repræsenterer forskellige præmieintervaller inden for deres niveau.
- Der kan kun vindes én Bounty per spin.
- Bounty-værdier og figurer har en chance for at ændre sig på hvert spin med undtagelse af Buffalo Bill.
- I en hovedspilrunde kan en Bounty vindes, når følgende antal vindende kaskader er opfyldt, når spilrunden er slut:
o Lille: 3
o Medium: 4
o Stor: 5
o X-Large: 6 eller mere
- I et bonusspilspin kan du vinde en Bounty, når følgende antal vindende kaskader er opfyldt, når gratisspilspinnet er slut:
o Lille: 3
o Medium: 4
o Stor: 6
o X-Large: 8 eller flere
- Buffalo Bill Bounty har den største præmie af alle og er kun tilgængelig i gratis spil.
- Buffalo Bill Bounty har den største præmie af alle og er kun tilgængelig i gratisspil.
- Når Buffalo Bill Bounty trækkes, vil den blive vist på X-Large-niveauet og kan ikke erstattes i resten af bonusspillet.
Knap til jægersideindsats
- (afhængig af operatørens konfiguration og jurisdiktionskrav)
- Det valgte valg vil definere, hvilke gratisspil-bonusser der kan udløses samt dusørstørrelser; Når Hunter Game Mode er indstillet til ON, kan kun Hunter Free Games udløses.
- Når Hunter Game Mode er sat til OFF, kan kun Rookie eller Elite Free Games udløses, og spillet anses for at være i Normal Mode.
- Når Free Games udløses i hovedspillet, er Hunter Game Mode låst på den aktuelle indstilling (enten on eller off). Hunter Game Mode låses op, når Free Games er slut. Når Hunter Game Mode er låst, kan indstillingen ikke ændres.
- Hvis Hunter Side Bet-knappen ikke er tilgængelig, vil spillet ikke tillade Hunter Mode, og derfor vil Hunter Free Games ikke være tilgængelige.
Normal tilstand
- Normal tilstand er standardtilstanden.
- Normal tilstand har følgende egenskaber:
o Når Free Games udløses, kan spilleren vælge mellem Rookie eller Elite Free Games.
o Den maksimale udbetaling af en bounty i hovedspillet er 10.000 x indsatsen.
Gratis Rookie-spil
- Rookie Free Games har følgende egenskaber:
o Ricochet wilds udløses garanteret efter den første og anden vindende kaskade i en spilrunde.
o Den maksimale udbetaling på Buffalo Bill Bounty er 20.000 x indsatsen.
Jægertilstand
- (afhængig af operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)
- Hunter Game Mode i hovedspillet adskiller sig fra Normal Mode på følgende måder:
o Kan have øgede bounty-værdier i forhold til Normal Mode.
o Basisindsatsen for TOTAL BET øges med 50 % i forhold til basisindsatsen.
o Bonusspredningssymbolet skifter farve til blå, da Hunter Free Games Bonus udløses i stedet for Rookie eller Elite Free Games.
- Hunter Free Games adskiller sig fra Rookie Free Games og Elite Free Games på følgende måder:
o Kan have øgede bounty-værdier i forhold til Rookie og Elite Free Games.
o Den maksimale udbetaling på Buffalo Bill Bounty er 100.000 x basisindsatsen.
Elite gratis spil
- Elite Free Games adskiller sig fra Rookie Free Games på følgende måder:
o I Elite Free Games - Bounties øger deres værdi på hvert spin, der ikke har nogen gevinst.
o Spilleren får op til 3 eliteskud.
o Et eliteskud ødelægger et eller flere symboler og forårsager en yderligere kaskade.
o Der kan kun ske ét Elite-skud på et spin.
o Eliteskud tæller ikke som en vindende kaskade, og derfor opdateres spillets fase ikke.
o Den maksimale udbetaling på Buffalo Bill Bounty er 50.000 x indsatsen.
Gratis spil Bonus Køb
- (underlagt operatørens konfiguration og jurisdiktionskrav)
- Bonus Buy kan aktiveres under hovedspillet.
- Når det er aktiveret, garanterer det adgang til bonussen.
- Bonuskøbet består af 3 muligheder, der adskiller sig i volatilitet, funktioner og pris.
o Gratis Rookie-spil
o Gratis spil for jægere
o Elite gratis spil
Udveksling af bonusfunktioner
- (afhængig af operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)
- Bonus Feature Exchange udløses ved en gevinst på 100 x den samlede indsats eller mere i hovedspillet eller ved afslutningen af en Free Games-session.
- En spiller kan bytte hele eller en del af sin gevinst (gamble-indsatsen) til et særligt sæt gratis spil i Rookie-, Hunter- eller Elite Mode, hvor topgevinsten, Buffalo Bill, garanteret vil være låst inde fra det første gratis spil.
- Antallet af tilbudte spins justeres automatisk pr. tilstand i henhold til værdien af gevinsten.
- I tilfælde af at gamble-indsatsen er mindre end gevinsten, gemmes en nominel værdi i banken. Den nominelle værdi føjes til saldoen, når de særlige gratis spil er afsluttet.
Bounty præstationstavle
- Achievement Board kan nås via en knap på spillets brugergrænseflade. Præstationstavlen gemmer følgende data:
o Antal gange en bestemt karakters dusør er blevet indsamlet, organiseret pr. niveau.
o Den største gevinst, der gives, når man vinder en dusør med den karakter.
- Der er adgang til Bounty Achievement-tavlen ved at klikke på knappen Chip Stack på spillets hovedskærm, når spillet er i Idle-tilstand. Bemærk, at præstationstavlen stadig vil blive opdateret, selvom en dusørgevinst blev udvekslet i Bonus Feature Exchange.
Automatisk spil
- (afhængig af operatørens konfiguration og jurisdiktion)
- Der er en Autoplay-funktion i spillet, som starter hvert spin automatisk. (Tilgængeligheden af Autoplay er afhængig af operatørens konfiguration og jurisdiktionelle krav).- Ved at vælge 'AUTOPLAY' kan du vælge at satse automatisk, den ene efter den anden.- Vælg din indsats som normalt, og tryk derefter på 'AUTOPLAY'-knappen for at vælge det antal 'Autoplay'-indsatser, du vil spille.- (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængigt af jurisdiktion)o Vælg din tabsgrænse (det maksimale beløb, du er villig til at tabe i autoplay-sessionen), og tryk derefter på PLAY for at starte dine autoplays (andre muligheder er tilgængelige).o Auto Play stopper, hvis du kommer ind i en bonusrunde, herunder freespins, og genoptages, når du vender tilbage til hovedspillet.o Auto Play stopper, hvis du når en indstillet tabsgrænse, eller hvis en progressiv pulje tildeles (hvor det er relevant).o Du kan stoppe Auto Play fra at fortsætte til det næste spin ved at klikke på knappen 'STOP'.Udbetalingsoplysninger og spilleregler
- Udbetalinger ganges med indsatsen.- Basisindsatsen er defineret som det beløb, der kræves for at starte en standardspilrunde. Dette udelukker ekstra indsatser såsom sideindsatser, mid-game indsatser eller bonuskøb.
- EN FUNKTIONSFEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.- Spilhistorikken viser en repræsentation af resultatet på skærmen. Nogle grafiske elementer og gameplay-elementer kan variere fra spil til spil. Dette påvirker ikke resultatet af spillet.
- Under demospil vil demosaldoen være begrænset til et maksimum på 1.000,00 (eller valuta).
- Basisindsats er defineret som det beløb, der kræves for at starte en standard spillerunde. Dette udelukker ekstra indsatser såsom sideindsatser, mid-game indsatser eller bonuskøb. - EN FUNKTIONSFEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.- Spilhistorikken viser en repræsentation af resultatet på skærmen. Nogle grafiske elementer og gameplay-elementer kan variere fra spil til spil. Dette påvirker ikke resultatet af spillet.- Under demospil vil demosaldoen være begrænset til maksimalt 1.000,00 (eller tilsvarende valuta).- Alle linjeudbetalingssymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul begyndende med hjulet længst til venstre.
RTP is 94.50%
- Feature- og Bounty-frekvens og udbetalinger kan variere afhængigt af antallet af spillede spil.Gældende dato fraDag/Måned/År: 15/06/2023 v1.0

Seneste opdatering: 25-07-2023