Deal or No Deal Go All the Way

INTRODUKTION

Deal Or No Deal: The Perfect Play er en 5-hjulet spillemaskine med 5 linjer, der er inspireret af de klassiske frugtmaskinespil fra pubben. Spillet har 16 features og et interval af pengepræmier, der kan vindes samt det klassiske Deal or No deal-spil. Får du det Perfekte Spil?

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk. Hvis du ønsker at annullere denne funktion under autospin, så tryk blot på Stop Autospil-knappen.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • Indsaml et hvilket som helst tal på hjulene for at øge sti-beløbet. 8 eller flere udløser SUPERBRÆTTET, mens 4 på stien udløser Bonussen.
  • Hvis BONUSSEN bliver udløst, får det en lysplet til at udløse enten:

Stopper: Dette får en Stopper til at fremhæve forskellige placeringer på pladen, og spilleren bliver tildelt det felt, hvor den lander. Boost: Dette flytter spilleren længere frem ad stien. Vind Spin: Hjulene spinner en præmie frem.

Hvis SUPERBRÆT-stien bliver udløst, starter hovedspillet. Fra dette punkt kan en serie af features og pengepræmier blive vundet ved at flytte rundt på brættet dikteret af tallet midt på brættet.

Sti-bonussen tildeler en af følgende:

• Feature+: Forstørrer featurebrættet til venstre.
  • Kontant+: Forstørrer kontantbrættet til højre.
  • Gratis Spin: Giver et ekstra spin gratis. Gevinsterne puttes i din kontantpulje.
  • Pil: Flytter spilleren ind på brættet.
  • Telefon: Saml tre eller flere for at få Deal or No Deal-bonussen.
  • Hjerte: Saml tre for at få et ekstra liv.
  • Udbetal: Tvinger spilleren ud af Sti-bonussen med en plet, hvilket tildeler gevinst eller tabt.
  • Multiplikator: En multiplikator af spillerens indsats lægges til din kontantpulje.
  • Bonus: Tildeler en bonus.
  • Hemmelig: Giver en Stopper, Udbetaling eller Hjerte.

Bonus

Der er 16 tilgængelige features, som alle kan ses i venstre side af spillet. I takt med at de bliver indsamlet, påfører de følgende handling:

• STORE PENGE - Spillet forvandles til en Store Penge-skærm med 10 guldkasser, der viser værdier i intervallet 100 til 1000 x indsatsen. Værdierne bliver blandet samtidig med at kasserne lukker. Når alle kasserne er blevet lukket, skal spilleren vælge en guldkasse, hvorefter han vinder præmien i den tilsvarende kasse.
  • POWERPLAY - Hovedhjulene spinner til en gevinst, hvorefter en gentaget JA/NEJ gives. Hvis spilleren vælger ja, spinner hjulene til en anden gevinst.
  • MAGISK KASSE - Spilleren vælger en rød kasse for at afsløre en pengepræmie. Dette fortsætter indtil spilleren afslører INDSAML.
  • BANK PÅ DEN - De 7 højeste værdier oplyses på pengestien. Spilleren skal trykke på start for at stoppe lyspletten, hvorefter den tilsvarende præmie bliver tildelt. Herefter tildeles en gentaget JA/NEJ for den præmie.
  • PENGEKOMBO - Alle værdierne lyser på skift på pengestien. Spilleren skal trykke på start for at stoppe lyspletten, hvorefter den tilsvarende præmie bliver tildelt. Herefter tildeles en gentaget JA/NEJ, hvis spilleren vælger ja, bliver der tildelt en anden pengepræmie.
  • STJERNEPRÆMIE - Spillet viser 3 blå kasser, som spilleren skal vælge imellem for at afsløre KRAVL 1, 2, 3 eller indsaml. Hvis kravl afsløres, kravler spilleren det viste antal op ad pengestien.
  • STORE RØDE - Et tilfældigt lys fremhæver de Røde DOND-værdier. Spilleren skal trykke på spin for at stoppe lyspletten, hvorefter den tilsvarende præmie bliver tildelt.
  • KLOG KASSE - Viser 3 DOND røde kasser og spilleren skal vælge én af dem for at afsløre en præmie.
  • HJULSTRØM - Hovedhjulene spinner og spilleren skal trykke på start for at stoppe hjulene, hvilket udbetaler enhver linjegevinst.
  • LETTE PENGE - Spilleren Høj-Lav gambler sig vej op ad pengestien indtil han taber et gamble.
  • GALE KONTANTER - Der gives 3 forsøg til at bestige pengestien.
  • PENGEKODE - Hjulene i hovedspillet spinner og spilleren trykker på SPIN for at stoppe hjulene. Spilleren kravler det antal segmenter op ad stien, som tallet viser.
  • PENGEKASSE - Viser 3 blå kasser og spilleren skal vælge én af dem for at afsløre en præmie.
  • TURBOGAMBLE - Et op/ned gamble på pengestien.
  • HOT SHOT - Et tilfældigt lys fremhæver de blå DOND-kasser. Spilleren skal trykke på spin for at stoppe lyspletten, hvorefter den tilsvarende præmie bliver tildelt. Spilleren tilbydes en gentaget JA/NEJ for den gevinst.
  • VIND SPIN - Hjulene i hovedspillet spinner til en gevinstkombination.

Deal Or No Deal

• Hvis der indsamles 3 Deal or No Deal telefoner mens der rejses rundt på feature-brættet, bliver Deal or No Deal-featuren udløst. Når den er aktiveret, kan spilleren vælge at starte Deal or No Deal-featuren eller at fortsætte med at spille og få chancen for at opgradere Deal or No Deal-bonussen. Hvis der indsamles 5 telefoner aktiveres Super Deal or No Deal, hvor de 5 nederste felter elimineres fra spillet. Hvis der indsamles 6 telefoner aktiveres Mega Deal or No Deal, hvor alle de blå felter bliver elimineret.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen.

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 5 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 10.000 x indsatsen - hvad der end kommer først afhængig af valuta. Andre operatørgrænser kan gælde (Værdien er baseret på den aktive valutakurs for den pågældende valuta).

RTP

Tilbage til afspiller til dette spil er 97.36%

Seneste opdatering: 14-03-2019