Cloud Quest

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Alt er muligt i Cloud Quest, videoslotspillet hvor avancering gennem niveauerne aldrig har været mere lukrativt! Forbind tre eller flere matchende symboler i enhver diagonal, vandret eller lodret linje hvor som helst i 5 x 5 gitteret for at vinde. Alle rækker og kolonner i gitteret er aktive i hver runde, og alle symboler kan indgå i flere vinderkombinationer.

Når alle vinderkombinationer er blevet udbetalt, vil de symboler, der danner vinderkombinationerne, ryddes, hvilket gør det muligt for alle tilbageværende symboler at falde ned og give dig nye chancer for at danne vinderkombinationer i samme runde.

Spillet inkluderer et wild-symbol (det gyldne skjold), der erstatter alle andre symboler for at hjælpe dig med at danne vinderkombinationer. Et wild-symbol erstatter altid det midterste symbol i en vinderkombination på tre symboler for at give dig en bedre chance for at danne yderligere vinderkombinationer, når symbolerne falder ned.

Inden hver runde vil en af rækkerne i gitteret blive udvalgt som "BONUS"-rækken. Hvis du rydder 5 symboler i denne række, vil bonusrunden blive udløst. Hvis du rydder 25 symboler i spillegitteret, vil kongeriget belønne dig med en særlig belønning!

Spillet inkluderer også et Superkraft-symbol, der udløser aktivering af særlige sektioner af Superkraft-hjulet. Dette hjul giver dig chancen for at vinde et gratis ekstra spil med fire særlige Superkræfter til at hjælpe dig med at vinde mere. De ekstra spil er baseret på samme indsats, som du spillede med i det udløsende spil, og der vælges ikke en "BONUS"-række.

Desto flere Superkraft-symboler, der forekommer i kombinationen, som udløste aktivering af hjulet, desto flere sektioner af hjulet vil blive aktiveret (oplyst): Ved vinderkombinationer på 3 Superkraft-symboler vil én sektion af hjulet blive aktiveret. Ved vinderkombinationer på 4 Superkraft-symboler vil to sektioner af hjulet blive aktiveret. Ved vinderkombinationer på 5 Superkraft-symboler vil tre sektioner af hjulet blive aktiveret.

Der fremkommer en pil, som drejer med urets retning omkring hjulets yderside. Hvis den stopper på en aktiveret sektion, vil du få tildelt et gratis ekstra spil. Typen af Superkraft, der gælder for dit ekstra spil, angives af ikonet, som vises i midten af Superkraft-hjulet. De fire forskellige Superkræfter er følgende:

Lykketallet 5: Under det ekstra spil vil gevinsterne på alle vinderkombinationer blive ganget med 5.

Udholdenhedssymbol: Under det ekstra spil vil to "udholdende" wild-symboler falde ned på forskellige positioner i gitteret for at hjælpe dig med at danne vinderkombinationer. Disse wild-symboler bliver i gitteret, medmindre du rammer en kombination, der udelukkende består af wild-symboler.

Mangfoldighedsmærke: Under det ekstra spil kan du få glæde af ekstra wild-symboler, der dannes af vinderkombinationerne: Det midterste symbol i en kombination af tre matchende symboler erstattes af et wild-symbol. De to midterste symboler i en kombination af fire matchende symboler erstattes af wild-symboler. Tre symboler skiftevis i en vinderkombination af fem matchende symboler erstattes af wild-symboler.

Succesregn: Under det ekstra spil kan alle symboler fungere som scatter-symboler for at udløse ekstra gevinster. Den maksimale udbetaling for enhver scattergevinst er den samme som udbetalingen for en kombination på 5 sammenhængende symboler af samme slags i hovedspillet. Kun op til tre sektioner af Superkraft-hjulet kan aktiveres af spredte Superkraft-symboler i denne funktion. Wild-symboler kan falde ned under den første nedfaldsrunde, men ingen nye wild-symboler vil vises, efter vinderkombinationen er opnået.

Bonusrunden udløses, når alle fem symboler i den valgte "BONUS"-række er blevet ryddet. Ved begyndelsen af bonusrunden vil du tilfældigt få tildelt 5-20 gratis bonusspil på en slotmaskine med tre hjul på en enkelt spillelinje. Dit mål er at slå din monstermodstander på hvert af de fem forskellige niveauer vha. disse bonusspil. For at slå hvert monster og gå videre til næste niveau skal du opnå et bestemt antal vinderkombinationer. Dette antal varierer for hvert niveau. Som alternativ kan du slå ethvert monster øjeblikkeligt ved at ramme en kombination af tre bonusmærker. Når du har slået et monster, vil du vinde tre yderligere bonusspil og gå videre til næste niveau for at møde det næste monster.

Udbetalingerne for vinderkombinationer på hvert niveau øges, idet hver udbetaling ganges med antallet af niveauer, som du har nået. Når du slår det femte og sidste monster, får du tildelt en særlig præmie svarende til 100 gange din samlede indsats! Du modtager også to gange din samlede indsats for hvert bonusspil, som du har tilbage.

Spillet gør det muligt for dig at samle erfaringspoint (XP) for hvert monster, som du slår, så du kan prale over for dine venner og medspillere, når du opnår det maksimale niveau!

Den forventede tilbagebetalingsprocent på lang sigt er 96.52%.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk, afhængig af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Start- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats.

Seneste opdatering: 07-05-2019