Good Feathers

INTRODUKTION

GoodFeathers er en 5-hjulet spillemaskine med 20 linjer og mafia-inspirerede tegneseriefugle! Spillet har 5 bonusrunder, hvor du kan vinde op til 1000x samlet indsats!

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på knappen SAMLET INDSATS for at hæve eller sænke beløbet for din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospil.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo. Dette får de vindende symboler til at forsvinde, hvorefter nye symboler falder ned. Hvis dette resulterer i endnu en gevinst, bliver disse gevinster lagt til din kontosaldo.
  • 4 sammenhængende gevinster tildeler bonussen. Dette vises til spilleren via et eftersøgt-panel til venstre.

Hvis bonussen bliver udløst, tages spilleren til en ny placering i briefingsrummet og bliver tildelt Briefingsrum Feature-vælgeren.

Her får spilleren mulighed for at vælge mellem fem sager, hvorefter den valgte bonus bliver afsløret for spilleren.

I Briefingsrummet kan følgende feature blive tildelt: Fængselsflugtbonus, Varehusbonus, ScarBird Gratis Spins, Fjerafhøring Gratis Spins og Gerningssted Gratis Spins.

Hjulgevinster

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Alle gevinster på tværs af de forskellige linjer lægges sammen og former den samlede gevinst.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre.
  • Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Efter en gevinst forsvinder de symboler som udgjorde en gevinst, hvilket får nye symboler til at falde ned.

Wild-symbol

• Wild-symboler kan bruges til at danne linjegevinster ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symboler kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonus-symboler.
  • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje udbetales (eksempelvis hvis 3 wild-symboler udgør en gevinst, men brugt sammen med et andet symbol udgør de en gevinst på 4 symboler, udbetales kun den højeste af de to gevinster).
  • Wild-symboler inkluderer: Tommy Gun Wild (standard), Stork Wilds (stablet), Skudhul Wilds (Flyv-forbi og ScarBird Gratis Spins), ScarBird Wild og stablede Fjerafhøring Wilds.

Fuglefar

• Efter ethvert tabende spin kan Fuglefar dukke op og tildele en af følgende:

- Stork Wilds - Se et Stork Stablet Wild-symbol falde ned på hjulene. Hvis det forårsager en gevinst, fungerer det som ethvert andet kaskadesymbol.

- Flyv-Forbi Wilds - Se, hvordan en mafiafugl flyver forbi hjulene og skyder visse fugle, hvilket forvandler dem til wilds.

- Ægbombe - Der kasten en bombe på hjulene, hvilket får hjulene til at nulstille symbolerne og garanterer en gevinst.

Bonusaktivering

Spilleren starter bonussen ved at få 3 eller flere succesfulde strømme efter den første gevinst (4 sammenhængende gevinster i det samme spil). Dette vises til spilleren via et eftersøgt-panel til venstre.

Der er 5 unikke bonusser, som afgøres ved at afsløre en sag fra Briefingsrum Feature-vælgeren.

Spilleren spinner hjulene, som efter et spin stopper på en af de 5 funktioner, og afslører den tildelte bonus.

Fængselsflugtbonussen

Hvis Fængselsflugtbonussen bliver indsamlet, bliver denne feature tildelt.

Efter en kort overgang viser scenen et treetagers fængsel med celledøre, der skjuler potentielle Goodfeathers.

Spilleren vil blive bedt om at befri så mange Goodfeathers som muligt i bytte for pengebeløb. Hvis spilleren afslører plakaten, går de et bonusniveau op, hvor der tildeles højere pengepræmier.

Lyt efter alarmen, hvis den går i gang, slutter featuren og alle gevinster bliver udbetalt til spilleren.

Varehusbonussen

Hvis Varehusbonussen bliver indsamlet, bliver denne feature tildelt.

Efter en kort overgang viser scenen et varehus og 5 kufferter.

Spilleren vil blive bedt om at vælge en kuffert, som vil afsløre et beløb til spilleren. Det er så op til spilleren, om han vil tage tilbuddet eller afstå det og åbne en anden kuffert.

Der er 5 kufferter, så spilleren kan maksimalt få 4 tilbud.

Fjerafhøring Gratis Spins

Hvis Fjerafhøring Gratis Spins bliver indsamlet, bliver denne feature tildelt.

Efter en kort overgang viser scenen en politistation indefra, med et helt nyt hjulsæt.

Dette inkluderer stablede fjerafhøring wilds, som erstatter ethvert andet symbol.

Efter 8 Gratis Spins bliver spilleren tilbudt et valg mellem to kort fra en tavle. Hvis det afslører GOD BETJENT, bliver Gratis Spins genusløst, men hvis det afslører OND BETJENT, slutter Gratis Spins og gevinsterne bliver udbetalt til spilleren.

Gerningssted Gratis Spin

Hvis Gerningssted Gratis Spins bliver indsamlet, bliver denne feature tildelt.

Efter en kort overgang viser scenen en natscene med hovedhjulene, hvor der er blevet begået en forbrydelse.

Spilleren bliver tildelt 10 Gratis Spins og hver gevinst resulterer i en stigende gevinstmultiplikator. Jo højre gevinstmultiplikator, des flere beviser bliver fundet.

Der er 4 bevisniveauer med en multiplikator på op til x20, hvis hver genstand bliver fundet.

Ethvert synligt FBI-badge tildeler 3 ekstra Gratis Spins. Når Gratis Spins slutter, bliver alle gevinster tildelt spilleren.

Gamble Funktionen

Når der opnås en featuregevinst i spillet (undtagen Gerningssted), har spilleren mulighed for enten at INDSAMLE featuren eller Gamble den for at prøve at vinde en af de andre features i spillet via Gamble Diagrammet. Klik blot på det diagram du ønsker at gamble på for at starte gamble-featuren.

Når belønningen fra den oprindelige bonus er blevet tildelt fra Feature-vælgeren, vil spilleren blive præsenteret for et Gamble-pop op, der viser 5 features i et diagram, gående fra venstre (laveste) til højre (højeste) i forhold til gennemsnitsudbetalingen. Den feature, som spillerne har vundet, bliver vist til spilleren med ordene INDSAML og GAMBLE i de andre diagrammer til højre for featuren..

Hvis spilleren gambler og vinder, kan han indsamle den feature som han har gamblet sig til, med alle features herunder elimineret. Dette fortsætter indtil spilleren vælger indsaml, rammer den bedste feature (hvor den feature tildeles) eller spilleren lander på det Mystiske Gevinst-segment på diagrammet, hvorefter spillere tildeles en Mystisk Gevinstpræmie (en hemmelig pengeværdi baseret på en multiplikator af spillerens samlede indsats).

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen.

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 20 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Gevinster fra efterfølgende strømme, bliver lagt til spillerens saldo.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/Samlet Indsats, som det udløsende spil (der er altid 20 aktive linjer).
  • FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 10.000 x indsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent. Andre operatørgrænser kan gælde).

RTP

Tilbage til afspiller til dette spil er 96.32%.

Seneste opdatering: 25-02-2019