Wheel of Fortune Hawaiian Getaway

Fra de bløde brændinger i Waikiki til dampende lavafelter i Mauna Loa venter det tropiske paradis' pragt på dig i Wheel of Fortune® Hawaiian Getaway.
Spin det ikoniske hjul i Hjul-bonussen for at vinde præmier eller udløse Jackpot-bonussen, Pointer Frenzy-funktionen eller Gratis Spins-bonussen.
Pointer Frenzy-funktionen aktiverer op til 6 nåle på bonushjulet og øger chancen for at udløse alle bonusser på et enkelt spin.
Hold øje med tre eller flere tilstødende fulde stabler med det samme højgevinstsymbol for at udløse Big Kahuna Genspin, funktionen tildeler et ekstra jumbo-spin og en mystisk multiplikator!

Sådan spiller du

Wheel of Fortune® Hawaiian Getaway indeholder 25 gevinstlinjer til 50 mønter.
Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet)
Tryk på pilen for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.
Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.
Mønter
Viser det nuværende antal mønter.
Indsatsen er fastsat til 25 gevinstlinjer, hvilket koster 50 mønter.
Møntværdi
Viser den aktuelle møntværdi vist i valuta.

Tryk på minusknappen (-) for at formindske møntværdien.
Tryk på plus-knappen (+) for at øge møntværdien.
Spin
Tryk på den runde pil for at spille for den valgte indsats.

RTP: 96.15%

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi.
I Storbritannien, hvor Autospin er aktiveret: Vælg et antal autospin, tabsgrænsen og enkelt gevinstgrænsen (valgfri).
Når du har valgt den ønskede indstilling, skal du trykke på AUTOSPIN-knappen, og vælge, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.
Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.
Autospin er kun tilgængelig i godkendte retskredse.

Big Kahuna Genspin-funktion

Big Kahuna Genspin-funktionen kan blive udlæst på ethvert spin i grundspillet eller Gratis Spins-bonussen.
Tre eller flere tilstødende fulde stabler med det samme højgevinstsymbol (Surf, Hula, Tiki, Aloha, og Lava) på fortløbende hjul udløser Big Kahuna Genspin-funktionen.
Når Big Kahuna Genspin-funktionen bliver udløst, bliver der straks tildelt et genspin ud over enhver udløst gevinst. Der forekommer kun højgevinstsymboler (Surf, Hula, Tiki, Aloha, og Lava) på hjulene under genspinnet.
Der tilføjes endvidere en tilfældig multiplikator på 2x, 3x, 4x eller 5x til det samlede gevinstbeløb fra genspinnet.
Jumbo-symboler lander altid sådan, at der er et helt-vist symbol på hjulene.
Big Kahuna Genspin-funktionen bliver genudløst, hvis der lander minimum en hel stabel med de samme højgevinst-symboler ved siden af jumbo-symbolet under genspinnet.
Big Kahuna Genspin-funktionen kan blive genudløst op til 2 gange.

Bonushjul

Hvis der forekommer 6 eller flere Bonus Scatter-symboler, hvor som helst på hjulene samtidig i grundspillet bliver Hjulbonus-funktionen udløst. Når den er udløst, bliver der tildelt et enkelt spin på Bonushjulet. Til at begynde med er der kun en aktiv nål på hjulet.
Hvert hjulfelt viser en belønning:
•  Hvis hjulet lander på et præmieværdi-felt, bliver spilleren tildelt præmieværdien ganget med den oprindelige indsatsmultiplikator.
•  Hvis hjulet lander på et Gratis Spin-felt, bliver Gratis Spins-bonussen udløst.
•  Hvis hjulet lander på et Jackpot Bonus-felt, bliver Jackpot-bonussen udløst.
•  Hvis hjulet lander på et Frenzy-felt, bliver Pointer Frenzy-funktionen udløst

Pointer Frenzy Funktion

Pointer Frenzy-funktionen bliver udløst, når Bonushjulet lander på et Frenzy-felt under Hjul-bonussen. Når den udløses, bliver der aktiveret 2 til 6 ekstra nåle på Bonushjulet.
Når alle ekstra nåle er blevet aktiveret, bliver enhver tildelt funktion på hjulet udløst én efter den anden.
Hvis der bliver tildelt mere end et felt under Pointer Frenzy-funktionen, vinder spilleren den samlede sum af alle tildelte præmieværdier ganget med den oprindelige indsatsmultiplikator.
Hvis der tildeles mere end én funktion under Pointer Frenzy, bliver funktionerne udløst i følgende rækkefølge:
•  Først bliver enhver præmieværdi udbetalt.
•  Herefter bliver enhver tildelt Jackpot Bonus-funktion udløst.
•  Og slutteligt bliver enhver tildelt Gratis Spins Bonus udløst.

Jackpot Bonus

Hvis hjulet i Hjul-bonussen eller Pointer Frenzy lander på et Jackpot Bonus-felt, bliver spilleren tildelt et spin på Jackpothjulet.
Jackpothjulets felter inkluderer Guld, Sølv, Grøn, Lilla og Blå Jackpots.

Gratis Spins-bonus

Hvis hjulet i Hjul-bonussen eller Pointer Frenzy lander på et Gratis Spins-felt, bliver spilleren tildelt 10 gratis spins.
Under Gratis Spins-bonussen genudløser 6 eller flere Bonus Scatter-symboler, hvor som helst, bonussen og tildeler yderligere 10 gratis spins.
Gratis Spins-bonussen kan genudløses flere gange op til maksimalt 120 gratis spins.
Big Kahuna genspin tæller ikke mod antallet af gratis spins.
Gratis spins spilles til den samme møntværdi og det samme antal linjer, som det udløsende spin.

Regler

Misbrug eller systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende med hjulet længst til venstre.
Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på den vindende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
Kun den højest scatter-gevinst udbetales. Scatter-gevinster ganges med møntværdien.
Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.
Bonus-gevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.
Wild-symbolet kan forekomme på hjul 2, 3, 4 og 5 i grundspillet og Gratis Spins-Bonussen.
Wild-symbolet forekommer ikke i Big Kahuna Genspin-funktionen.
Hvis Hjul-bonussen og Big Kahuna Genspin-funktionen bliver udløst samtidig i grundspillet, bliver Hjul-bonussen spillet først, efterfulgt af Big Kahuna Genspin.
Gevinster vises i valuta.
I nogle jurisdiktioner er der en begrænsning på alle enkelt transaktioner, som er uafhængig af indsatsbeløb. Se gevinstoversigten for detaljer. Den maksimale gevinst ved enhver transaktion, inkluderer resultaterne af bonusrunden, plus det resultat, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen rammes i Gratis Spins-bonussen, slutter Gratis Spins-bonussen straks, også selv om der er flere gratis spins og/eller genspin tilbage. Hvis gevinstgrænsen nås i grundspillet under Big Kahuna Genspin-funktionen, slutter Big Kahuna Genspin-funktionen straks, også selv om der er flere genspin tilbage.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med yderligere spin eller rækker af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.
Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, din indsats, din saldostørrelse, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.
Den forventede tilbagebetaling afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i faktisk udbetaling, du kan opleve.

Seneste opdatering: 25-10-2018