Kitty Glitter

Introduktion

Flyt jer hunde! Nu er det katten, der er menneskets bedste ven! Hvis du kan lide masser af wilds, er Kitty Glitter™ et mægtig spindende spil for dig. Kitty Glitter™ har 30 linjegevinstlinjer, fire Lykke-katte og en gratis Spin-bonus, hvor alle fire katte-symboler kan blive wilds!

Du aktiverer den gratis Spin-bonus ved at få 3 Bonus-symboler, hvor som helst på de midterste tre hjul. Start din Bonus med 15 gratis spins med mulighed for at genaktivere din bonus flere gange. Saml wild diamant-symboler og se flere og flere katte-symboler blive til wilds! Med mulighed for at hvert katte-symbol bliver et wild, kan hvert spin blive en eksplosion af gevinster. Før din bonus er slut, kan din samlede gevinst være blevet til en formue. Kitty Glitter™ vil få dig spinde af glæde!

[ top ]

Hvordan Spiller Jeg

Kitty Glitter™ har 30 linjegevinstlinjer. Du kan vælge, hvor meget du vil satse pr. linje, og hvor mange linjer du vil spille. Du kan også bruge Auto Spin til at udføre spillet for dig.

LINJEINDSATS
Viser igangværende indsatser pr. betalingslinje i den valgte valuta. Klik på den venstre pil (med et minustegn) hvis du vil reducere antallet af linjer. Klik på den højre pil (med et plustegn) hvis du vil øge antallet af linjer. Når du klikker på venstre og højre pile vil du ikke nødvendigvis reducere eller øge din linjeindsats lineært. Linjeindsatsen vil nærmere falde eller stige på forud-indstillede intervaller, der repræsenterer de mest populære indsatsbeløb.

SPIN
Klik her når du vil sætte hjulene i gang og gøre din indsats.

LINJER
Viser det aktuelle antal valgte betalingslinjer. Klik på den venstre pil (med et minustegn) hvis du vil reducere antallet af spillede betalingslinjer. Klik på den højre pil (med et plustegn) hvis du vil øge antallet af spillede betalingslinjer. Vælg mellem 1, 5, 9, 15 eller 30 linjer.

Klik på SPIN-knappen når du vil sætte hjulene i gang.

[ top ]

Auto-Spin

Auto Spin udfører spillet automatisk i et valgt antal spil med det igangværende antal linjer og linjesatsningerlinjeindsats. Når du har valgt det ønskede antal linjer og linjeindsatsen, skal du klikke AUTO SPIN og vælge hvor mange spil, du ønsker at spille. Auto Spin vil derefter fortsætte med at spille det angivne antal spil, indtil du enten klikker på STOP-knappen , udløser en bonus eller din saldo er blevet for lille til at spille. Auto-Spin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

Gratis Spin-Bonus

Når du får 3 Bonus-symboler hvor som helst på de midterste tre hjul, udløses en gratis Spin-bonus. Start din Bonus med 15 gratis spin og nyd de super-spækkede hjul. Når du får 3 Bonus-symboler hvor som helst på de midterste tre hjul, genaktiverer du Bonussen og får yderligere 15 gratis spin. Du kan genaktivere Bonus flere gange, op til maksimalt 225 spins.

Diamant-symbolet er et wild i Bonussen, og hver gang et af dem dukker op på det femte hjul, gemmes det i en særlig samler på skærmen. Når du har samlet i alt 3 Diamanter, bliver alle Hvide Perser katte-symboler på hjul 2-5 til wilds. De Hvide Perser katte bliver til wilds i det spin hvor den tredje Diamant indsamles og i alle efterfølgende spins i Bonussen. Derudover vil alle yderligere sæt på tre Diamanter opgradere endnu en kat:

• 3 Diamanter: Den Hvide Perser bliver et wild på hjul 2 til 5
  • 6 Diamanter: Diamanter: Orange Tabby vil også blive et wild på hjul 2 til 5
  • 9 Diamanter: Diamanter: Calico vil også blive et wild på hjul 2 til 5
  • 12 Diamanter: Siameseren vil også blive et wild på hjul 2 til 5

Når du har samlet 12 Diamant-symboler, kan der ikke samles flere diamanter, men diamant-symbolet forbliver et wild. Så snart Bonussen slutter vil alle Diamant-samleren tømmes.

[ top ]

Muligheder

Grafik Kvalitet

Justere kvaliteten af grafikken for at få den bedste animations-ydeevne.

• BEDST Mode - Grafikken ser godt ud, men ydeevnen er måske ikke så god.
  • HØJ Mode (default) - Optimal indstilling for grafik og ydeevne.
  • MELLEM Mode - Ringere kvalitet men forøget ydeevne.
  • LAV Mode - Mangelfuld grafik, men flot animationsydeevne opnås selv på langsomme computere.

[ top ]

Regler

Fejlfunktioner annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal fremkomme på en spillet linje og på hjul i rækkefølge, hvoraf det første er det yderste venstre hjul.

Linje-gevinster forekommer kun på spillede linjer.

Kun den højeste gevinst på hver gevinstlinje vil blive udbetalet.

Der udbetales kun én gevinst pr. betalingslinje.

Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje.

Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges sammen.

Gevinster vises i valuta.

De katte-symboler, der er blevet til wilds i den Gratis Spin Bonus, er kun wilds på hjul 2 til 5. Når du har samlet diamanter nok til at gøre et givent katte-symbol til et wild, bliver det pågældende kattesymbol omgående til et wild for

det igangværende spil og for alle efterfølgende spin i Bonussen.

Uanset størrelse af din indsats er der et loft for de enkelte transaktioner. Se udbetalingstabellen for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af den Ggratis Spin-Bonus plus det resultat, der satte bonussen i gang. Hvis du når loftet mens Bonussen er i gang, vil Bonussen eventuelt afsluttes tidligt, og før alle gratis spins er brugt.

RTP:-94.92%

[ top ]

Yderligere Information

Ud over de funktioner, der er beskrevet i Hvordan Spiller Jeg-sektionen, viser kontrolstriben nederst på skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta, det udbetalt beløb, hvis du vinder, og det beløb, der er satset i det seneste/igangværende spil.

Kitty Glitter er et varemærke eller et registreret varemærke for IGT i USA og/eller andre lande og anvendes med tilladelse. Copyright © 2010 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 28-07-2021