Crypt of the Dead

INTRODUKTION

De Dødes Krypt tager dig med på et egyptisk eventyr til det ukendte! Led efter rigdomme, der er selv de gamle faraoer værdig, og opdag de sande hemmeligheder i De Dødes Krypt.

RTP - 95.49%

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchende symboler (startende på hjulet længst til venstre) på en hvilken som helst måde. Alle gevinster fremhæves og vises til spilleren.
  • Gevinster krediteres til din kontosaldo.

Gevinstmåder

• Hvert spin har 4.096 måder at vinde på.
  • En gevinst er matchende, sammenhængende symboler, uanset højde, fra venstre til højre, startende på det venstre hjul.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • Udbetalinger ganges med indsatsen.

Joker

• Wild-symbolet (Krypt) kan bruges til at hjælpe med at danne gevinster ved at erstatte ethvert andet symbol.
  • Wild-symbolet er også scatter-symbolet i dette spil.

GRATISSPIL

• Hvis der opnås 3 eller flere synlige Bonus Scatter-symboler, bliver der tildelt 10-50 gratis spil.
  • Først i hvert gratis spil vælges et tilfældigt specialsymbol. Hvis der er nok specialsymboler på hjulene under Gratis Spil, udvider de sig og dækker alle positioner på hjulet, og udbetaler fra alle positioner på gevinstlinjen og tildeler straks en gevinst på alle gevinstlinjer.
  • Gratis Spins kan ikke blive genudløst under Gratis Spins.

Bonusindsats (afhænger af operatørindstillinger)

• Bonusindsatsen kan aktiveres under hovedspillet
  • Når aktiveret spinner hjulene og garanterer minimum 3 Scatter-symboler på hjulene, hvilket aktiverer Gratis Spins
  • Bonusindsatsen spilles med 100x den samlede indsats

AUTOSPIL

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 50.000xIndsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent. Andre operatørgrænser kan gælde).

Seneste opdatering: 06-05-2021