Wild Flowe

Introduktion til spillet

Wild Flower er en 6-hjuls videospillemaskine med 4096 måder at vinde på, og indeholder Big Time Gamings unikke Megascatter med forstærkende Gratis Spins.

Sådan spilles spillet

• Vælg din indsats ved at klikke med venstre og højre piletaster på indsatsen. Indsatsværdien vises i indsats-displayet.

• Alle udbetalinger ganges med indsatsen i det enkelte spin.

Auto-spil

• For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil panelet, som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spins, sætte en tabsgrænse eller sætte en gevinstgrænse. Når en tabsgrænse indstilles, kan spilleren vælge Start for at påbegynde automatisk spil.

• Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Auto-spil ved at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af grænserne nåes eller der opstår en situation, som kræver handling fra spilleren.

• Automatisk spil er muligvis ikke tilgængeligt i din jurisdiktion.

Start spin

• Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats.

• Hjulene vil dreje rundt og derefter stoppe og vise resultatet.

Gevinstsymboler

• Der er gevinst, når hjulene stopper med matchende symboler fra venstre mod højre, startende med hjulet længst mod venstre.

• Højeste gevinst udbetales per vinderkombination. Alle vindende kombinationer lægges sammen. Se UDBETALINGER for yderligere information.

Wilds

• Wilds erstatter alle symboler undtagen Scatters.

• Wilds opstår på hjul 2 til 5.

• Alle gevinster ganges med 8 for hver Wild-blomst, der erstatter andre symboler i gevinsten.

Scatters

• Der er to Scatters: Den almindelige Gule måne-scatter og den Røde måne-megascatter.

• Gul måne-scatter kan opstå på hjul 1 til 5.

• Rød måne-megascatter opstår kun på hjul 6.

• 3 eller flere forskellige Scatters på enhver plads udløser Gratis Spins.

• Hvis en af de udløsende Scatters er en Rød måne-megascatter, tildeles forstærkende Gratis Spins.

• Vælg enten GRATIS SPINS MED DEN SMUKKESTE TING eller GRATIS SPINS MED HURTIGERE HJERTESLAG.

• Den indsats, der blev brugt til at udløse de gratis spins vil blive anvendt under varigheden af de gratis spins.

• Ved slutningen af de gratis spins vil den samlede gevinst for disse spins blive vist. Eventuelle gevinster vil blive krediteret til spillerens konto og regelmæssig spil genoptages derefter.

VALG 1 - GRATIS SPINS MED DEN SMUKKESTE TING

• 7 gratis spin tildeles.

• Enten es, konge, dronning, knægt, ti eller ni vises som Sticky Wild i løbet af de Gratis Spins på hjul 2, 3, 4 og 5.

• Fire Sticky Wilds på et hjul udløser 3 ekstra Gratis Spins. Op til 12 ekstra Gratis Spins kan tildeles.

• Scatters opstår ikke i de Gratis Spins med Den Smukkeste Ting.

VALG 2 - GRATIS SPINS MED HURTIGERE HJERTESLAG

• 12 gratis spin tildeles.

• Alle gevinster med Wild-stigen ganges med den fremhævede multiplikator.

• Wild-stigen opstår på hjul 2 til 5 og erstatter alle symboler undtagen Scatters.

• 3, 4, 5 eller 6 scatters på enhver plads giver henholdsvis yderligere 8, 12, 16 eller 20 Gratis Spins.

• Almindelig Gul måne-scatter kan opstå på ethvert hjul i Gratis Spins med Hurtigere hjerteslag, og Megascatter opstår ikke.

Megascatter Med Forstærkende Gratis Spins

• Hver gang de Gratis Spins udløses med den Røde måne-megascatter, tildeles forstærkende Gratis Spins.

• I de forstærkende Gratis Spins med Den smukkeste ting, bliver Sticky Wild-symbolet til en x2 Sticky Wild, når den lander på en eksisterende Sticky Wilds plads. Derudover, når Sticky Wild-symbolet lander på en eksisterende x2 Sticky Wilds plads, bliver den til en x3 Sticky Wild.

• I de forstærkende Gratis Spins med Hurtigere hjerteslag, øges multiplikatorerne i stigen næste gang den opstår, når Wild-stigen erstatter andre symboler i en gevinst. Wild-stigens multiplikatorer kan nå op på x800.

Generelle oplysninger

• Når du vælger Gratis Spins med Den smukkeste ting, har spillet en RTP på 96,52%. Når du vælger Gratis Spins med Hurtigere hjerteslag, har spillet en RTP på 96,59%.

• Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

• Wild Flower af The Cult er arrangeret af Beggars Group Ltd og Warner Chapel.

Seneste opdatering: 27-04-2021