Dungeons and Diamonds

Om dette spil

 Dette er et videoslot med 5 hjul og 5 rækker.
 Formålet med spillet er at dreje hjulene, så symbolerne lander i forskellige kombinationer.
 Vinderkombinationer er fremhævet på hjulene, og der gives en udbetaling.

Spilmenu

 Achievements-knap: Viser alle præstationer.
 Hjem-knap: Forlader spillet.
 Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilleregler.
 Banking-knap: Viser banksiden.
 Indstillinger-knap: Viser spilindstillingerne.
 Lyde: Aktiverer spillyde.
 Til/fra startside: Slår startsidevisningen til eller fra.
 Til/fra store gevinster: Slå visning af fejring af store gevinster til eller fra.
 Luk knap: Lukker spilmenuen.
 Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.

Spil terminologi

 DUNGEONS AND DIAMONDS™ = DUNGEONS AND DIAMONDS™
 SAMLE = SAMLE
 MULTI COLLECT = MULTIPLIER COLLECT
 RESPIN COLLECT = RESPIN COLLECT
 GRATIS SPINS = GRATIS SPINS
 VILDT = VILDT
 MAKS. INDSATS = MAKS. INDSATS
 WICKED WIZARD JACKPOT = WICKED WIZARD JACKPOT
 GRAND JACKPOT = GRAND JACKPOT
 JACKPOT = JACKPOT
 MAJOR JACKPOT = MAJOR JACKPOT

 MINI JACKPOT = MINI JACKPOT
 MINOR JACKPOT = MINOR JACKPOT

Indsatsregler

 Hvert spil, der spilles, koster et samlet indsatsbeløb.
 Den indledende indsats er den aktuelle samlede indsats divideret med antallet af spillede betalingslinjer.
 Den samlede indsats er baseret på den indledende indsats, ganget med prisen på de spillede betalingslinjer.

Regler for betalingslinje

 Dette spil inkluderer 40 betalingslinjer.
 Antallet af spillede betalingslinjer er fast.
 En betalingslinje er et mønster af tilstødende symbolpositioner, der løber i en linje på tværs af hjulene.
 En gevinst tildeles, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en betalingslinje.
 Gevinster på betalingslinje løber fra venstre mod højre, startende fra det første slothjul.

Udbetalingsregler

 Gevinstudbetalinger på betalingslinje er baseret på den oprindelige indsats.
 Den samlede udbetaling er summen af alle gevinstlinjegevinster og Saml gevinster som følge af et spin.
 Udbetalingsværdien er baseret på den dannede vindende kombination.
 Hvis flere vindende kombinationer lander på en enkelt betalingslinje, tildeles kun den højeste gevinst.
 Kun den højeste vindende kombination tildeles pr. symbolkombination.
 Gevinsttabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på den aktuelle indsats.
 Gevinsten op til den viste værdi er rundet ned og er omtrent den højest mulige gevinst, der kan opnås på et enkelt spin.

Saml funktion

 Der er 3 mulige Collect-funktioner.
 Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til grundspillets gevinster.
 Hvis en Jackpot og Multiplikator Collect lander sammen, ganges jackpotten ikke.
 Denne funktion kan udløses i basisspil og gratis spins.

 Ædelstenssymboler vises på hjul 1-4. Når et Collect-symbol lander på hjul 5, tildeles den samlede mængde af alle ædelstenssymboler på skærmen.
 Ædelstenssymboler kan have værdier mellem 1x og 25x den samlede indsats.
 Multiplikatorindsamlingen tildeler den samlede værdi af alle ædelstenssymboler ganget med en tilfældig multiplikator op til 5x, der vises på Saml-symbolet.
 Den almindelige Collect tildeler den samlede værdi af alle viste ædelstenssymboler.
 Respin Collect fjerner alle almindelige symboler fra hjulene og giver et respin. Når respin er slut, tildeles den samlede værdi af alle ædelstenssymboler vist i slutningen af respin.

Wild symboler

 Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldende vindende kombinationer.
 Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Scatters, Gems, Jackpots, Collects, Multiplier Collects og Respin Collects.

Scatter symboler

 Dette symbol vises kun på hjul 1, 3 og 5.
 Dette symbol har ikke en udbetaling.
 Dette symbol kan forekomme i basisspil og gratis spins.

Gratis spins

 3 scatter-symboler på hjul 1, 3 og 5 udløser 8 gratis spins.
 3 scatter-symboler på hjul 1, 3 og 5 genudløser gratis spins.
 Gratis spins udspiller sig automatisk.
 Alle spillede væddemål er de samme som det spin, der udløste denne funktion.
 Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til grundspillets gevinster.
 Alle spillede linjer er de samme som det spin, der udløste denne funktion.
 Flere Gem- og Saml-symboler føjes til hjulene i funktionen Gratis Spins.

Bonusfunktion

 Funktionen kan tildele mellem 50x og 5.000x den samlede indsats.
 Denne funktion kan udløses i basisspil og gratis spins.
 Et Jackpot-symbol på hjul 1-4 kombineret med et hvilket som helst Collect-symbol på hjul 5 udløser Wicked Wizard's Jackpot-spil.
 Bonusgevinster ganges med den samlede indsats.

 Gevinster tildelt under funktionen føjes til grundspillets gevinster.
 Hvis denne funktion og gratis spins udløses samtidigt, udløses denne funktion først.
 3 matchende valg giver den tilsvarende jackpotpræmie.

Gevinsttabellens præstationer

 Præstationer i gevinsttabellen sporer vinderfremskridt, mens spillet spilles.
 Gevinster med symbolerstatninger logges ikke som præstationer.
 Vindersymbolkombinationer er permanent fremhævet på præstationssiden.

Indstillinger for indsats

 Indsatsbeløb: Indstiller den aktuelle indsatsværdi.
 Max Bet-knap: Indstiller den aktuelle indsats til den maksimale værdi.
 Min Bet-knap: Indstiller den aktuelle indsats til minimumsværdien.
 Quick Bet-knapper: Indstiller den aktuelle indsats til den valgte værdi.
 Indsatsværdi-knapper: Indstiller den aktuelle indsats til den valgte værdi

Spilkontrol

 Spin-knap: Starter et hjulspin.
 Stop-knap: Stopper det aktuelle hjulspin. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.
 Hold til Turbo Spin: Hold spin-knappen nede for at aktivere Turbo Spin. Turbo Spin slutter, når spin-knappen løftes. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.
 Indsats: Viser den aktuelle samlede indsats.
 Indsatsknap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.
 Autoplay-knap: Viser Autoplay-indstillinger.
 Autoplay stop-knap: Afslutter den aktuelle autoplay-session.
 Win: Viser den seneste gevinst.
 Saldo: Viser de aktuelle saldi.
 Hjælp-knap: Viser hjælp og yderligere oplysninger.
 Menu-knap: Åbner spilmenuen.
 Afslut-knap: Afslutter spillet.
 Quickspin-knap: Gør det muligt for Quickspin at løse spins hurtigere. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.

Desktop kontrol

 Indsatskontroller: Forøg eller sænk indsatsen med plus- og minussymbolerne.
 Fuldskærmsknap: Aktiverer fuldskærmstilstand.
 Info-knap: Åbner betalingstabelmenuen.
 Max Bet-knap: Indstiller den aktuelle indsats til den maksimale værdi.

Spilindstillinger

 Quickspin: Gør det muligt for Quickspin at løse spins hurtigere. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.
 Turbospin-knap: Gør det muligt for Turbospin at løse spins hurtigere end Quick Spin. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.
 Musik: Aktiverer spilmusik.
 Lyde: Aktiverer spillyde.
 Knap til venstrehåndstilstand: Aktiverer venstrehåndstilstand.
 Big Win: Muliggør store gevinst-animationer
 Til/fra startside: Slår startsidevisningen til eller fra.
 Indstillinger-knap: Viser spilindstillingerne.
 Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilleregler.
 Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.

Yderligere Information

 Funktionsfejl annullerer alle betalinger og spil.
 I tilfælde af en afbrydelse vises den endelige spiltilstand ved tilbagevenden til spillet.
 Saldoen opdateres med det vundne eller tabte beløb.
 Resultaterne af det sidst spillede spil vises.
 Hvis en anmodning ikke når serveren før afbrydelsen, vises resultaterne af det forrige spil.
 Alle igangværende funktioner, der kræver interaktion eller valg, kan fortsættes.
 Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med lovmæssige krav.
 Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.

Vend tilbage til Player

 Return to Player (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, der udbetales som gevinster over tid.
 Denne værdi er fast og ændres ikke.
 Dette spil har en RTP på 92,10%.

Seneste opdatering: 11-04-2022