Lightning Spell

Spilleregler

Lightning SpellTM er en 5-hjuls videospillemaskine med Bonus symbol, der giver Free Spins med klæbrigt Wild Symbol.
Spillet har 10 faste vinderlinjer.
Vinderlinjen gevinster betales længst fra venstre til højre.
Kun den kombination, der har den højeste gevinst på en aktiv vinderlinjen bliver udbetalt.
Vinderlinjen gevinster er tilføjet.
Gevinstkombinationer og udbetalinger bliver foretaget ifølge Udbetalingstabellen.

Den mindste indsats er 0.60 DKK.

Den maksimale indsats er 100.00 DKK.

Wild Symbol

Wild symbol erstatter alle symboler undtagen Bonus.

Free Spins

Når 3 eller flere Bonus symboler lander hvor som helst på hjulene, tildeles Free Spins i henhold til Udbetalingstabellen.
Ved starten af Free Spins forvandles Bonus symbolerne, der udløste Free Spins, til Wild Symboler og forbliver på plads indtil slutningen af Free Spins.
Når et nyt Wild Symbol lander på hjulene, giver det 1 ekstra free spin, og forbliver på plads indtil slutningen af Free Spins.
Der kan maksimalt spilles 18 free spins i løbet af en Free Spins-funktion.
Free Spins kan ikke genudløses, da Bonus symbolet ikke er til stede ved Free Spins.
Free Spins bliver spillet med samme indsats som den runde, der aktiverer Free Spins.
Under Free Spins bliver et andet hjulsæt brugt.

Gamble

Du kan gamble med alle gevinster, som ikke overstiger 625000.00 DKK.

Gamblefunktionen er kortbaseret og du skal gætte farven på det næste kort.
Et korrekt gæt fordobler gevinsten. Et forkert gæt betyder, at du taber din gevinst.
Gevinsten kan blive gamblet med, indtil du gætter forkert, eller indtil en maksimum grænse er nået.
Når gevinsterne bliver udbetalt, slutter gamblefunktionen.
Du kan bruge HALVERE til at kreditere halvdelen af din gevinst til din saldo, og gamble for resten.
Du kan ikke gamble Free Spins.
De viste kort påvirker ikke udfaldet af gamble-funktionen.

Du har lov til at gamble 10 gange i løbet af en enkelt gamble indslag.

Joker erstatter alle farver.

Autoplay

Autoplay giver dig lov til at spille det valgte antal af spilrunder automatisk ift. de nuværende indsats-indstillinger. Autoplay bliver stoppet, når AUTOPLAY STOP knappen bliver trykket på, eller når Free Spins begynder eller Free Spins slutter. Det resterende antal spins bliver vist, når Autoplay er aktivt.

Spilpanel

MENU knap åbner spillemenuen.

SPILHISTORIK knappen åbner spilhistoriksiden.

HJÆLP knappen åbner hjælpesiden.

UDBETALINGSTABELLEN knap åbner Udbetalingstabellen.

SALDO felterne viser din nuværende saldo.

INDSATS kontrollen viser det nuværende betting-beløb og kan blive brugt til at ændre på indsatsen.

GEVINST felt viser alle gevinster for den nuværende spillerunde.

MAKSIMUINDSATS knappen justerer indsatsen til dens maksimale indstillinger, hvad din saldo angår.

GAMBLE knappen starter Gamble indslaget. Tilgængelig i tilfælde af gevinst med mindre en maksimumgrænse er nået.

Klik på SPIN knappen for at spille spillet med den nuværende indsats-indstilling.

ENTER knappen starter Free Spins-funktionen.

RETURN sender dig tilbage til basegamet.

MELLEMRUMSTAST kan bruges som SPIN, ENTER eller RETURN knap.

AUTOPLAY knappen åbner Autoplay-indstillinger.

AUTOPLAY STOP knappen stopper Autoplay.

UDBETAL knappen sætter gevinsterne ind på din saldo. Tilgængelig efter hver gevinst, med mindre Autoplay er tændt og mens du Gamble.

LYD knap justerer lydstyrken.

Ikonet FREE ROUNDS åbner dialogen med tilgængelige Free Rounds-tilbud. Når du har aktiveret tilbuddet, vises antallet af resterende Free Rounds i ikonet.

Yderligere information

Ufærdige spil vil automatisk blive afgjort efter 120 timer. Enhver gevinst, som er resultatet af en automatisk afgørelse, vil blive udbetalt til spillerens konto.

Det teoretiske gennemsnitlige afkast til spiller er 95.04 %.

Teknisk fejl gør alle betalinger og spil ugyldige.

Seneste opdatering: 08-12-2023