Thor Hammer Time

Gevinstoversigt

THOR'S LIGHTNING BONUS

Udløses af Thor's Lightning Bonus-symbolet på hjul 5. Giver en af Thors funktioner – multiplikator, tilfældige, klæbrige Wilds eller klæbrige Wild-hjul.

Denne funktion vil være aktiv, så længe Thor er på hjulene. Thor skubbes ned og giver et respin.

Et Wild-symbol erstatter et hvilket som helst andet symbol undtagen Scatter og Bonus.

RUNE RAZE

"Udløses tilfældigt på ethvert spin. Når aktiveret omdanner alle runer til et bestemt runesymbol.

HAMMER TIME

Udløses tilfældigt på ethvert spin. Når aktiveret omdannes alle symboler med store gevinster - ring, bæger, økse og hjelm - til Thor's Hammer-symbol.

SCATTER ENERGY COLLECT

Hvis du får to eller flere Scatters udløses funktionen Scatter Energy Collect, og dens kraft til at få Asgard Spins frigøres. Så længe der er Scatters på hjulet, vil disse Scatters blive skubbet et trin ned, og der opnås respin på hjul vil uden Scatters.

Asgard Spins aktiveres, hvis du indsamler energi fra tre Scatters. Yderligere Scatter Energy giver +2 ekstra spins i Asgard Spins.

ASGARD SPINS

Thor's Lightning Bonus aktiveres oftere på hjul 5 under Asgard Spins. Thor kan også give +2 ekstra spins, sammen med multiplikator, tilfældig, klæbrig Wild eller klæbrige Wild-hjul.

Thor giver en yderligere funktion til hvert skub, hvorved der ophobes flere funktioner så længe Thor er synlig på hjulene.

GEVINSTLINJER

En gevinstkombination udbetales fra venstre mod højre langs en aktiveret gevinstlinje. Den højeste gevinst per aktiverede gevinstlinje udbetales. En fejl annullerer alle gevinster.

Spilleregler

• Thor: Hammer Time er en video-slot med 5 features; Thor's Lightning Bonus, Rune Raze, Hammer Time, Scatter Energy Collect og Asgard Spins.
  • En 5-rullet videoslot med 13 symboler.
  • 20 gevinstlinjer (se gevinstoversigten for flere oplysninger).
  • Thor's Lightning Bonus: 3-7 tilfældige, klæbrige Wilds placeres på hjulene i hovedspillet.
  • Thor's Lighting Bonus: 2-4 tilfældige, klæbrige Wilds placeres på hjulene under Asgard Spins.
  • Thor's Lightning Bonus: 1-2 klæbrige Wild-hjul placeres på hjulene, både i hovedspillet og Asgard Spins.
  • Thor's Lightning Bonus: Maksimal multiplikator i Asgard Spins er x4.
  • Asgard Spins: Thor's Lightning Bonus kan give samme boost flere gange.
  • Et Wild-symbol erstatter et hvilket som helst andet symbol undtagen Scatter og Bonus.
  • Et Wild-symbol erstatter den højest mulige gevinstkombination på en gevinstlinje efter betalingsoversigten.
  • Ingen individuel udbetaling på Wilds.
  • Vindende kombinationer udbetales fra venstre til højre på den satsrække.
  • Gevinster, der forekommer samtidigt på flere gevinstlinjer, udbetales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • Den højeste gevinst per aktiverede gevinstlinje udbetales.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 94,34 %.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 2224 gange indsatsen (1:10000000000 runder).
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt. Disse runder kan ikke genspilles.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.