Wolf Run

igtwolfrun

Store gevinster med Stacked Wilds™ funktionen
Verdens mest populære spil med 40 betalingslinjer

Sådan spiller du

Wolf Run™ har 40 betalingslinjer. Du kan vælge, hvor meget du vil satse per linje.

LINJEINDSATS
Viser den aktuelle indsats pr. linje i valuta. Klik på venstre pil (-) for at reducere linjeindsatsen. Klik på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen.

LINJER
Viser det aktuelle antal valgte betalingslinjer. Klik på venstre pil (-) for at reducere antallet af valgte betalingslinjer. Klik på højre pil (+) for at øge antallet af valgte betalingslinjer.

SPIN
Klik for at dreje hjulene og indsende din indsats.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk et udvalgt antal af spins med din aktuelle møntværdi, og med det aktuelle antal linjer og linjeindsats. Når du har valgt det ønskede antal linjer og linjeindsats, skal du klikke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille. Autospin fortsætter med at spille det specificerede antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, du udløser en bonus, eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen. Auto-Spin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

Stacked Wilds™ funktion

Med Stacked Wilds™ funktionen, bliver hvert hjul i basisspillet fyldt med grupper på fire eller flere fortløbende Wild-symboler.

I Gratis Spins-bonussen, udløser Stacked Wilds™ funktionen større og mere hyppige gevinster.

Gratis spins-bonus

Du udløser denne bonus ved at få tre eller flere bonussymboler hvor som helst på de midterste tre hjul.

Du får tildelt fem gratis spins, hvis du udløser Gratis Spins-bonussen. Hjulene i Gratis Spins-bonussen har en Stacked Wilds™ funktion, der giver større og mere hyppige gevinster end den i basisspillet.

Du kan genudløse bonussen ved at få tre eller flere Bonus-symboler hvor som helst på de tre midterste hjul. Du får tildelt fem ekstra gratis spins, hvis du genudløser Gratis Spins-bonussen. Du kan genudløse bonussen flere gange op til maksimalt 255 gratis spins per bonus.

Din indsats per linje i bonussen er lig indsatsen per linje i det rullespin, der udløste bonussen.

Valgmuligheder

Grafikkvalitet

• BEDST – Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over ydelsen.
  • HØJ (standard) – Optimal indstilling for grafik og ydelse.
  • MELLEM – Lavere kvalitet, men forbedret ydelse.
  • LAV-indstilling – Degraderet grafik, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.

[ til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle gevinster og spil.

Alle gevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende ruller, begyndende med rullen længst til venstre.

Kun den højeste vinder betales på hver betalingslinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den vindende linje.

Kun den højeste scatter-gevinst bliver udbetalt. Scattergevinster ganges med den samlede indsats.

Samtidige gevinster på forskellige betalingslinjer lægges sammen. Scattergevinster er uafhængige af betalingslinjegevinstre og lægge også til det samlede gevinstbeløb.

Gevinster vises i valuta.

Uanset størrelsen på din indsats er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se betalingsskemaet for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af Gratis Spins-bonussen plus det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset evt. resterende antal gratis spins.

Yderligere oplysninger

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet Sådan placerer du en indsats, kontrolbjælken nederst på spilskærmen den nuværende saldo i den valgte valuta, udbetalt beløb, når der vindes en gevinst og den sidste/nuværende indsats.

Alle varemærker er registrerede varemærker eller anmeldte varemærker, der tilhører IGT USA og/eller andre lande. © 2012 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Sidst opdateret 4. September 2012

Seneste opdatering: 03-04-2017